13.kapitola

1.7K 119 2
                                    

Po koncertě jsem se s Lux rozloučila a jela domů. Kluci jeli do baru a přemlouvaly mě ať jedu s nimi, ale já odmítla, byla jsem moc unavená

.Jakmile jsem přišla domů, osprchovala jsem se a najedla. Šla jsem si lehnout. Probudila jsem se ale kolem jedné ráno a nemohla jsem usnout.

Chvíli jsem se převalovala v posteli a na konec jsem se rozhodla jít si udělat kakao, po něm by se mi mohlo líp spát. Vešla jsem tedy do kuchyně a dala do mikrovlnky hrnek s mlékem, když jsem uslyšela jak v zámku rachotí klíče.

Do domu vešel Liam který táhl Nialla a Louise a Harry s nějakou blondýnou. Ta holka se mi vůbec nelíbila. Byla zmalovaná jak štětka, na sobě šaty pod zadek které toho na ní moc nezakrývaly a pořád se hihňala.

"Ahoj Liame, ukaž pomůžu ti" řekla jsem a popadla Nialla.

"Ahoj Pheobe díky to nemusíš nějak to zvládnu" řekl udýchaně. Jen jsem mlaskla a zakroutila hlavou

.Přehodila jsem si Niallovu ruku kolem krku a druhou ho vzala kolem pasu a odnesla ho do pokoje. Tam ho položila na postel a začala vysvlékat. Sundala jsem mu bundu, mikynu a tričko když něco zamumlal.

"Copak Nialle chceš něco?" zeptala jen se. On se na mě podíval zakaleným zrakem a usmál se.

"Pheobe ahooooj .kde to jsem?" zeptal se. Byl hrozně roztomilý.

"Jsi doma Nialle pojď pujdeš spát" řekla jsem. Odkryla jsem peřinu a položila ho na postel.

"Hmmm tak jo" zamumlal. Sundala jsem mu kalhoty a pořádně ho přikryla."hmm" vydechl a zavrtal se ještě víc do postele. Donesla jsem mu k posteli kýbl, skleničku s vodou a prášek proti bolesti.

Stála jsem a koukala na něj .Pohladila jsem ho po tváři, dala mu pusu na čelo a šla do kuchyně. Na židli seděl Liam a jedl sendwitch.

"Niall už spí" řekla jsem a šla si dodělat kakao.

"Díky za pomoc, Louise jsem taky uložil. Doufám že jsme tě nevzbudily".

"Ne v pohodě zrovna jsem si šla udělat kakao nemohla jsem spát. No nic jdu si lehnout a ty bys měl taky dobrou" řeknu.

"Dobře. Já už taky půjdu neboj dobrou" řekl Liam a já odešla do pokoje. Pomalu si vypila kakao a lehla si když jsem slyšela ty zvuky. Znělo to jako vzdechy ale nebyla jsem si jistá, tak jsem se zaposlouchala.

"Och, och Harry přidej" uslyšela jsem a vykulila oči. Pane bože proč já? proč teď? Nevěděla jsem co budu dělat tak jsem ležela a doufala že to za chvilku skončí

.Tyhle situace vážně nesnáším. Bohužel po deseti minutách neustálého vzdychání jsem se naštvala. Vytáhla jsem ze šuplíku špunty a strčila si je do uší a voala najednou ticho. Tak jsem si tedy lehla a šla spát.

$?

Příběh lásky/One directionWhere stories live. Discover now