15.kapitola

2K 127 1
                                    

"Nialle už musím jít dolů připravit oběd" řekla jsem Niallovy asi po hodině kecání. Mluvily jsme a mluvily a pořád se smály. Dozvěděla jsem se o něm hodně věcí. Povídaly jsme si i o rodině a tak. Bylo to moc hezké už dlouho jsem si s nikým nepopovídala takhle.

"Dobře Pheobe tak já jsem za chvíli u tebe jo?!pomůžu ti" řekne celý nadšený.

"Dobře" odpovím mu a pak odejdu do kuchyně. Slyším Louise a Liama v obýváku asi hrají zase nějakou hru jinak je v domě ticho. Dám talířek a hrnky do myčky a přemýšlím co udělám na oběd. Nakonec vymyslím něco jednoduchého a rychlého, takže steaky s pečenýma bramborama a zeleninou. K tomu ještě jablečný koláč. Začnu připravovat ingredience,když si za mnou někdo odkašle. Otočím se a uvidím tu Harryho zmalovanou blondýnu.

"Ty udělej mi kafe a ovocný salát." řekne to individum a ušklíbne se.

"Co prosím?" zeptám se zaraženě. Takhle se mnou ještě nikdo nikdy nemluvil.

"Slyšelas mě? Pohni svým tlustým zadkem a dělej nemám na to celý den" řekne a začne si prohlížet svoje nehty.

"Co si to dovoluješ ty..."nestihnu to doříct protože do kuchyně vejde Harry.

"Ahoj zlato" řekne a políbí tu blondýnu do vlasů. Ta se na něj mile usměje a obejme ho.

"Ahoj Pheobe tohle je Maryka, moje holka" řekne Harry jen tak a já na něj vytřeštím oči. Taková čůza a je jeho holka? 'Pane bože Harry ty si ale klesnul pěkně hluboko že si vybíráš takový štětky' pomyslím si.

"Ehm ahoj" řeknu a otočím se abych mohla vytáhnout škrabku ze šuplíku a začala škrábat brambory.

"Jé co to vaříš steaky?!Ty já miluju!" vykřikne Harry a pověsí se mi kolem krku. Já se jen usměju.

"Jop " řeknu a otočím se abych se podívala jestli náhodou už nejde Niall. Nerada škrábu brambory. Místo s Niallem se setkám s navztekaným pohledem Maryky. Asi se ji nelíbí že mě Harry objímá, ale přece jsme jen kamarádi.

"Ehm Harry nechcete jít za klukama, já to tady musím dodělat" řeknu a snažím se jich zbavit.

"Dobře Maryko jdeš?" zeptá se Harry a popojde k Maryce.

"Jen běž broučku za chvíli jsem u tebe" zašvitoří a políbí ho. Harry jen přikývne a odejde. Maryka se na mě otočí s nasupeným pohledem.

"Tak to teda ne holčičko. Na Harryho mi sahat nebudeš ten je můj, a jestli se ho jen dotkneš zlámu ti vaz je ti to jasný?" zavrčí Maryka hlasem plným nenávisti.

"Ježiši uklidni se Harry je jen kamarád já s ním mít nic nechci. Si ho klidně sežer" vyprsknu na ní. Začíná mě vytáčet. Co si ta barbina o sobě myslí vždyť jsem jí nic neudělala.

"No jen aby, stejně kdo by tě taky chtěl že ?jsi tlustá a hnusná. Podívej se na sebe!" řekne posměšně a odkráčí za klukama.

"Podívej se radši na sebe ty ty náno" brouknu si pro sebe a dál škrábu brambory. Já vím že nejsem hezká ale tahle kráva mi to nemusela připomínat.Za chvíli se do kuchyně přiřítí Niall.

"Pheobe volal Zayn, přivede na oběd Perrie, Eleanor a Sophiji" řekne zadýchaně.

"Fajn tak toho navařím víc" řeknu a vytáhnu s lednice víc masa.

"Ukaž já ti pomůžu. Co vlastně vůbec vaříme?" zeptá se a já se na něj vyjeveně podívám 'My?' pomyslím si. 'Tak faj Nialle když my tak my. Hlavně ho musím hlídat ať my všechno nesní.' řeknu si pro sebe.

Příběh lásky/One directionKde žijí příběhy. Začni objevovat