Mazeret Bölümü

2.2K 40 8
                                    

Bu bölüm öylesinedir. Mizah içerir. İsteyen okuyabilir.

Şimdi nerden başlasam bilmiyorum. Ya da buldum :) Şimdi neden bölümler geç kalıyor sorularına cevap olarak bu bölümü yazıyorum. Çok zor günler geçirdim. Hatta biri bnm için baya kötüydü. Şimdi bn telefonumdan yapıyodum bölümleri kitapları falan. Bide bilgisayar var. Telefon olduğundan ona pek gerek durmuyordum (bu 2-3 ay önce yaşamıştım).

İlk önce kardeşim bilgisayarın ekranını kırdı. Artık kullanılmaz durumdaydı. Sonra telefonum tuvalete düştü. Bi saat sonra çıkarıldı (detaya girmeyelim -.-). Şimdi çok geç kalmıştım (bi yere). Sonra tuvaletim geldi (pardon.s). Sonra gittim işte karanlıktı. Küfürettim tabi sonra (detay atlanır). Sonra bi ses duydum karanlıkta. Sonra onu gördüm bana ışık yakıyordu. Ağladım ağladım... İşte tamire gitti falan ve hayatını kaybetmiş. Tamir olmazmış falan ve şimdi android olmayan bi telefon kullanıyom (saçmalamayın tabiki dokunmatik). 

Bilgisayara gelince bundan bi hafta önce ekranı tamir edildi ve geri geldim.

Şimdi herkezin aklında şu soru vardır belki: O telefonun orda ne işi var? Siz siz olun kesinlikle (hele ayfonu olanlar) telefonunuzu arka cebinize koymayın. Yoksa pişmanlık, ağıtlar, gözyaşları ve ebeveynlere yalakalık :D Bide en komik olan bölüm ise düştükten sonra kesinlikle ihtiyaç gidermedim. Geri kaçtı :/ Bide nedense telefon istemiyom. Belki görüpte içim eriyebilir ama işte yani bana telefon haram onu anladım. Bi yandan da derslere iyi geldi geç olmasına rağmen.

Sevgili okurlar, yazarınız hiç olmadığı kadar açık ve net konuştu (böyle bi konuda).

Öpüldünüz :*

Kızlar İçin Saç TavsiyeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin