Okulda Yapılacak Saç Modelleri

5.9K 83 7
                                    

Hepinize meraba :*

Multimedya'daki saçların yapımını bulamadım. Onun için ben size anlatacağım.

Bu tip saç modellerini fotoğrafta da görüldüğü gibi uzun saçlarda yapabiliriz. Ama orta boylularda da işe yarar. Aslında yapımı oldukça basittir.

Banyodan sonra saçımızı -eğer sabırlı bir kişiliğiniz varsa- kurutma makinesiz kurutuyoruz ve başımızı öne eyip karıştırıyoruz. Ama saçımız biraz nemi olmalı. Eğer benim gibi omuz hizasının bir aşağı boyda kabarık dalgalı saçınız varsa saçınızı sıkı tutacak, düz durmasını sağlayacak bir şey yapın. Mesela ben tüm tokalarımı saçımın kabaran yerlerine bağlıyorum ve öyle yatıyorum. Ama tokalar nasıl anlatsam...sık sık kullandığımız tokalar var ya lastikli onun kalını gibi bir şey işte. Biliyorum bağlayınca çok komik oluyor ama benim saçıma işe yarıyor. 

Haaağğğmmm- uyandık şimdi. Saçımızdaki ıvır zıvırları çıkarıyoruz-_- Sonra taramadan saçımızı biraz daha karıştırıyoruz. Sonra özenmeden istediğiniz gibi (aşağıdan veya yukarıdan) bağlayabilirsiniz. Ve- ta taaaa... Çok cool mu oldu ne :) 

Baya uzun yazdım ama detaylara girmeyi çok severim (yaşasın kötülük :D). Bir önceki bölümün sonunda sizi öpmemiştim. Gelin öpücem sizi :D

Öpüldünüz :* (x2)

Not: Yazarınız daha az önce kahve içtiği için kafayı buldu :F Tamam sustum :D

Kızlar İçin Saç TavsiyeleriOnde histórias criam vida. Descubra agora