Kaliteli Saç Bakım Ürünleri -2

1.7K 28 8
                                    

Sağlıklı Uzayan Saçlar:

New York'lu Dermatolog Dr. Francesca Fusco tarafından geliştirildi. Saç ve tırnak sağlığında etkili, Biotin olarak da bilinen B7 vitamini içerir. Elidor ile saçlarınız dipten uca beslenir ve uzarken kırılmaları önlenir. Böylece saçlarınız gücünü korur. (Ben de bu şampuanı kullanıyorum. İşe yarıyor. Kremiyle birlikte kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız.)

Güçlü-Parlak:

Jammal Hammadi ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Güçlü ve Parlak Seri Şampuanı, Besleyici Kına Kompleksi ile zenginleştirilmiş formülüyle saçı temizleyip besleyerek pürüzsüzleştirir ve sağlıklı saçtaki doğal gücü, ışık saçan parlaklığı ortaya çıkarır.

Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım:

Yıpranmış saçlara yoğun ilgi! Tom, günden güne yıpranan saçları yeniden yapılandırarak onarmak ve sağlıklı saçlar yaratmak konusunda aradığınız uzman.

Thomas Taw ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım Şampuanı, Besleyici Zeytin Serumu Kompleksi ile zenginleştirilmiş formülüyle saçınızı temizler ve bakıma hazırlar. Günlük kullanıma uygun formülü ve 2 haftalık yeniden yapılandırma programı ile saçlarınızın yıpranmış kısımlarını onarır.

Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm:

Dr. Francesca Fusco ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Şampuanı, Armino Vitamin Kompleksi ile zenginleştirilmiş formülüyle saçı temizleyip derinlemesine besler ve bakıma hazır hale getirir. Saç teli boyunca kolay kırılan, zayıf noktaları güçlendirir ve sadece bir haftada saç dökülmesini azaltır. (Bu şampuanı da kullandım ama iki kez kullandığım için fark göremedim. Ama iki kez kullanmama rağmen diğer şampuanlara göre daha az saç dökülüyor.)

Işıldayan Parlaklık:

Jamal Hammadi ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Işıldayan Parlaklık Serisi Şampuanı, İnci Özü ve Zengin Vitamin Kompleksi içeren formülü ile saçı temizler ve saçınızdaki göz kamaştıran ışıltıyı ortaya çıkartmak için bakıma hazırlar.

Nemlendirici Bakım:

Thomas Taw ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Nemlendiricili Bakım Şampuanı, Seramid Macademia Besleyici Kompleksi ile zenginleştirilmiş formülüyle en kuru ve sert saçları bile temizler ve bakıma hazırlar. Günlük kullanıma uygun formülü ve yumuşatıcı içeriği ile saçınıza ipeksi görünümünü ve yumuşaklığını geri kazandırır.

Uzman Bukle Belirginleştirici Seri:

Ouidad ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Uzman Bukle Belirginleştirici Şampuan, saçınızı baştan uca temizler ve bakıma hazırlar. Devrim yaratan Bukle Belirginleştirme Teknolojisi ile kururken kabarmayan belirgin buklelere sahip olmanızı sağlar.

Uzman Düzleştirici Seri:

Yuko Yamashita ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Uzman Düzleştirici Şampuan, devrim yaratan Saç Düzleştirme Teknolojisi ile saçınızı temizlerken mükemmel düz bir görüntü kazanmasına da yardımcı olur. Yeni Elidor Uzman Düzleştirici Şampuan, saçınızı temizler, bakımını yapar ve kururken kabarmayan dümdüz saçlar elde etmenizi sağlar. (Bunu da kullanmıştım. Uzun zamandır kullanıyordum. Bu yüzden de faydasını gördüm.)

Doğanın Enerjisi (Canlı ve Dirençli Saçlar):

Ginseng bitkisinin kalın ve güçlü kökleri topraktaki vitamin ve mineralleri emerek bitkinin sağlıklı büyümesini sağlar. Zayıf ve Kuru Saçları güçlendirir ve canlandırır. Saç tellerini sararak koruyucu bir kalkan oluşturur ve saçın direncini arttırır.

Renk Koruyucu:

Rita Hazan ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Renk Koruyucu Şampuan, Amino Shield Teknolojisi ve UV Filtresi ile zenginleştirilen formülüyle saçı temizleyip derinlemesine beslerken saç renginin canlılığının daha uzun süre korunmasına yardımcı olur.

Kepeğe Karşı Çözüm:

Dr. Francesca Fusco ile birlikte geliştirilen Yeni Elidor Kepeğe Karşı Etkili Çözüm Şampuanı, Arındırıcı ZPTO Kompleksi ve zenginleştirilmiş formülüyle saç derisini rahatlatıp temizleyerek kepek oluşumunun önlenmesine yardımcı olur. Saçlarınızı besleyerek doğal yapısını kurumalara karşı korur. (Bunu da kullanmıştım bir yıl önce. Kepeği azaltıyor. Tavsiye ederim. Özellikle de okul zamanında saçlar daha bir kepekleniyor stresten dolayı. O zaman için iyi bir çözüm yolu.)

Canlandırıcı Kuru Şampuan:

CANLANDIRICI KURU ŞAMPUAN İLE SAÇLARINIZ 1 DAKİKADA HAZIR!

Saçlarınız çok çabuk yağlanıyor ama her gün yıkamak istemiyorsunuz. Diğer taraftan saçlarınızın yağlı görüntüsü sizi rahatsız ediyor. Günün kurtarıcısı: Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan!

NORMAL SAÇLAR IÇIN

Normal saçlar sizi çok zorlamayacağı için bu şampuanı kullanmak ve saçlarınızı şekillendirmek çok daha keyifli olacak! (İşte aradığım şampuan tam olarak bu. Saçınız çok yağlıysa ya da çabuk yağlanıyorsa bunu kullanmak

Öpüldünüz :*




Kızlar İçin Saç TavsiyeleriWhere stories live. Discover now