Düzenleme 2. Bölüm

1.1K 15 1
                                    

Kitabımızın ikinci bölümünü de düzenliyor bulunuyorum. İyi okumalar...

Şimdi ben kendim kullandığım saç tebeşirinden bahsetmek istiyorum. Mavi ve kırmızı renklerden almıştım. Paketin arkasındaki kullanım şeklini yapmıştım.

Saçımı ıslattım ve mavi (lacivertimsi) renkle saçımın ıslak tarafını boyadım. İyice belirgin olasıya kadar boyadıktan sonra saç kurutma makinesiyle kuruladığımı hatırlıyorum. Daha sonra da saçımı taradım. Ama boya tarağa geçti. Çıkmadı. Düzleştiriciyle sabitledim. Tuttu ama hala kazık gibi duruyodu. Düzleştiriciye bulaşmadı. Zaten bunca işlemden sonra boya falan gözükmüyodu. Ama iyi tarafı yıkayınca çıkması. Böyle kötü sonuç elde etmemin sebepleri:

1- Tebeşirin markasının uyduruk olması

2- Yanlış uygulamam

Yukarıdaki vidyoda faber castell markalı soft pastel tebeşir görevi görüyomuş. Büyük kırtasiyelerde bulunabilirmiş. Vidyoya ulaşamıyorsanız linki var: https://youtu.be/leIQc48Y2N0

Yok ben tebeşir kullanamam diyosanız da plakalı tebeşirlerden alın derim. Eğer bulamazsanız kuaförlerden isteyin. Onların malzeme aldığı şirketler falan vardır. Oradan sipariş edin. Ama markalı alın.

Yukarıdaki vidyodaki gibi tebeşir kullanırım diosanız üzerinize eski bişey giyin. Elinize de eldiven takın.

Yok ben tebeşiri hiç kullanamam diosanız her kırtasiyede bulunan (adını bilmiyorum) hani şu anaokulunda, birinci sınıfta falan süslemelerde kullandığımız kağıtlar var ya onları ıslatın ve saçınıza sarın. Hiç denemedim. Bu yöntemleri denediğimde sizkerle paylaşırım.

Öpüldünüz :*

Kızlar İçin Saç TavsiyeleriWhere stories live. Discover now