Kaliteli Saç Bakım Ürünleri -1

2.9K 36 7
                                    

Not: Her marka için ayrı ayrı bölüm yazmayı planlıyorum.

Aslında ben daha çok doğal olan şampuanları kullanmanızı tavsiye ederim. Ama saçı doğal şampuanlarla şampuanladığımızda elimize sertlik geliyor. Çünkü bu şampuanların içinde saça yumuşaklık veren kimyasallar yok. Eğer doğal şampuanlardan kullanıyorsanız saç kremi kullanmayı unutmayın. Doğal olmaları şartıyla daha güzel olur :)

Şampuan saçı temizlemek için gerekli olan öncelikli ilk adımdır. Şampuan ile saç derisinde oluşan kir, yağ, kepek, ve sonradan uygulanan şekillendirme ürünleri arındırılır. Saç haftada 3-4 kere şampuan ile temizlenmelidir. Islak saça, saç derisine masaj yaparak uygulandığında ve iyice durulandığında, saç temizlenir. L'Oréal Paris Elseve'in ürün ailesindeki şampuanlar, farklı saç tiplerine uygun şekilde çeşitlendirilmiştir.

ELSEVE ARGININE DİRENÇ X3 YOĞUN BESLEYİCİ
Yoğun Besleyici Şampuan:

Saçın yeniden yapılandırılmasında önemli rol oynayan dökülme karşıtı eşsiz protein Arginine şimdi yoğun besleyici Nutri-Omega ile birleşti.

Sonuç: Kökten uca beslenen saçlar, dökülmez ve güçlenerek uzar. L'Oréal Paris Elseve Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici Şampuan saçı yoğun bir şekilde besleyerek arındırır.

1. Saçlar güçlenerek uzar.

2. Saçı dökülmeye karşı* korur.

3. Saçı kökten uca besler.

ELSEVE KOMPLE ONARICI 5
Komple Onarıcı Yapılandırıcı Bakım Şampuanı:

Zamanla incelen, zayıflayan, kırılan, sertleşen ve matlaşan saçlar için ilk komple onarım. Elseve Komple Onarıcı 5 şampuan, içindeki Bio Seramid ile yıpranmış saçın 5 sorununa 1 çözüm bularak, saç telini onarır ve saçın yapısını güçlendirir.

ELSEVE KOMPLE ONARICI 5
Komple Onarıcı İkisi Bir Arada Yapılandırıcı Bakım Şampuanı:

Zamanla incelen, zayıflayan, kırılan, sertleşen ve matlaşan saçlar için ilk komple onarım. Elseve Komple Onarıcı 5 İkisi Bir Arada yıpranmış saçlara eksiksiz onarım sağlayan şampuan ve saç kremi formülünü geliştirdi. İçindeki Bio Seramid ile saçlarınız günden güne komple onarılır.

ELSEVE KOMPLE ONARICI 5
Komple Onarıcı Kepek Karşıtı Şampuan:

Kepek Karşıtı Aktif yanınan Zinc Pyrithione ilk kullanımdan itibaren kepekten arındırır ve saç derisini kalıcı olarak temizler.

ELSEVE KOMPLE ONARICI 5
İkisi Bir Arada Kepek Karşıtı Bakım Şampuanı:

Kepek Karşıtı Aktif yanınan Zinc Pyrithione ilk kullanımdan itibaren kepekten arındırır ve saç derisini kalıcı olarak temizler.

ELSEVE ARGININE DİRENÇ X3
Dökülme Karşıtı Şampuan:

Saçın yeniden yapılandırılmasında önemli rol oynayan en önemli aminoasitlerden biri olan ARGININE ile zenginleştirilmiş özel formülün bulunduğu Arginine Direnç X3 Dökülme Karşıtı* Şampuan:

1. Saç kökünü besler** ve saçı yeniden yapılandırır

2. Saça enerji vererek**, saçın büyümesini destekler.***

ELSEVE ARGININE DİRENÇ X3
İkisi Bir Arada Dökülme Karşıtı Şampuan:

Saçın yeniden yapılandırılmasında önemli rol oynayan en önemli aminoasitlerden biri olan ARGININE ile zenginleştirilmiş özel formülün bulunduğu Arginine Direnç X3 Dökülme Karşıtı* 2si1 Arada Şampuan:

Kızlar İçin Saç TavsiyeleriWhere stories live. Discover now