I.- Sex nebo vražda?

555 116 21
                                    

Zvonění mobilu vytrhlo Charlotte z velmi příjemného snu. Zamračila se a snažila se ignorovat nevítané vyrušení ve svém soukromém světě.
Jdi pryč. Nech vzkaz.

Nakonec zvonění ustalo.
Soustřeď se.

Povzdechla si, když se obratně dostala zpátky do toho okamžiku.
Ach, to je ono, lásko. Přesně tam. To je to místo.

Na její jemné pokožce ji zamrazilo - a telefon začal znovu hlasitě, netrpělivě vyzvánět. Zatímco její tělo bylo víc než ochotné ho ignorovat, její vytrénovaná mysl to nedokázala.
Sakra!

Když se její ruka vypletla z hladkých černých vlasů, zpod peřiny se ozval tlumený hlas.

,,Nezvedej to"

Při té prosbě sebou trhla, ale ruku už měla na telefonu.

,,Caissieová."

,,Cé Cé, potřebuju se s tebou sejít na Moonwalk."

,,Babineau, právě dělám víš co." Její podrážděný, zadýchaný tón měl za následek dlouhé mlčení na druhém konci. Ale protože za posledních osm měsíců až do omezení snášela podrobné informace o novém manželství svého parťáka, bylo jí jedno, že ho šokovala. ,,A když mě nenecháš, abych se k tomu okamžitě vrátila, budu tě muset ošklivě zranit. Oficiálně nemám službu a jsem nedostupná. Chápeš?"

,,Promiň, ale šéf si vyžádal výslovně tebe."

Zasténala jak na protest, tak rozkoší, když po jejím břiše pomalu stoupal řetězec horkých polibků. ,,Kde?" Přes burácení ve své krvi skoro neslyšela jeho odpověď. Prohnula se do smyslného oblouku a pak dopadla zpátky na matraci. ,,Hned jedu." Odhodila telefon a chraplavým hlasem řekla: ,,Musím jít."

Její chytrý a nesmírně velkorysý milenec se zvedl na lokty se špatně skrývanou rozmrzelostí. ,,Myslel jsem, že jsme byli na cestě do úplně jiné destinace."
To, že ji vytáhnou z postele, obzvláště když byli v tom nejlepším, byla i pro ni ta poslední věc, kterou si dnes ráno plánovala.
Její tón byl úsečný a už byla pohlcená prací. ,,Povinnost volá. A navíc jsme na této konkrétní cestě strávili celý včerejšek a většinu poslední noci."
Do jeho výrazu prosákl chladný odstup a jeho hlas ztvrdl. ,,Odpusť, detektive. Myslel jsem, že si tu jízdu užíváš. Moje chyba."
Dlouze mu oplatila jeho upřený nasupený pohled, pak se zasmála, překulila ho na záda a obkročmo na něj dosedla.
,,Myluju, když špulíš rty," zašeptala mu do semknutých rtů.
,,Nešpulím rty. Jsem rozhořčený." Ale jeho rty se pod dotekem jejích úst uvolnily příloš rychle na to, aby zněl přesvědčivě. ,,Dobrá, špulím. A za chviličku budu žadonit. Nestydím se udělat cokoliv, pokud jde o tebe, ma chere. Nechoď. Prosím."
Přejela špičkami prstů po ostře řezané tváři a obdivovala se těm výrazným, podmanivým rysům. Jak snadno mu propadla. Jakmile se podvolila jeho opojným dotekům, jen těžko si dokázala vzpomenout, proč se mu tak dlouho bránila.
Teď v sobě sváděla duševní souboj. Sex nebo vražda? Jak si má vybrat? On jí to rozhodně neulehčoval pomalým pohybem prstů po křivce jejího trupu. ,,Nedělej mi to ještě těžší, než to je," varovala ho roztřeseným hlasem.
Přimhouřil oči s uličnicky pobaveným výrazem. ,,Nemůže to být o moc těžší, než to je. Jsi si jistá, že nemůžeš mít slitování s mým nebohým stavem a věnovat mi ještě pár minut?"
,,Překvapuje mě, že máš ještě síly na... stížnosti, natož aby ses hýbal." Zazubila se. ,,Jsi neukojitelná bestie."
,,Říkáš to, jako by to bylo něco špatného."
Rychle ho políbila na špičku nosu a odkulila se z postele, dokud na to ještě měla vnitřní sílu. Hlasitě odevzdaně zasténal, když řekla: ,,Musím se stavit ve svém bytě, abych nakrmila morčata, dala si sprchu a vzala si nějaké čisté oblečení."
,,Můžeš se osprchovat tady."
To pokušení bylo skoro neodolatelné, právě jak zamýšlel. Představila si mýdlovou pěnu a páru a další žhavý sex a musela se jízlivě usmát. ,,Obávám se, že to by bylo kontraproduktivní." ,,Ušetřilo by to nějaký čas, kdyby sis nějaké oblečení nechala tady." Když spatřil její nenadále vylekaný pohled, sladce dodal: ,,Slibuju, že ho nebudu nosit."

O tomhle se ještě nebavili. Vlastně se ještě nebavili skoro o ničem. Ze svého doupěte chlípných rozkoší se odvážili ven, jen aby si našli něco k snědku. Neměla pomyšlení na zbytek světa a na to, co ji čeká za týden. Právě teď byla pohlcená současností a neměla pocit, že slova jsou příliš důležitá. Ne když oplýval tolika dalšími půvabnými neverbálními komunikačními schopnostmi.

Přinést si sem šaty podezřele zavánělo vytvořením společné domácnosti a sirény ochraňující její osobní prostor se rozezněly na poplach. Opatrně řekla: ,,Promluvíme si o tom později."

,,Kdykoli budeš mít čas, detektive. Co se stalo s tvou týdenní dovolenou? Měl jsem plán na každou její minutu."

Pocítila hřejivé mravenčení v jistých velmi dobře uspokojených místech, když si představila, co ještě by mohl mít za nápady. Dlouhý, mládeži nepřístupný týden nevyžadující žádné oblečení, plný prožitků a odpočinku s jedinou osobou, se kterou kdy chtěla sdílet takové věci. Copak si neuvědomuje, že ona je stejně naštvaná jako on, že ztrácí část toho drahocenného společného času? Ale jeden z nich musí být rozumný a on příliš špulí pusu. Ty temné, smyslné rty, ze kterých se jí vzrušením zrychlil tep. Byla nováčkem ve spletitostech vztahů, než aby věděla, kdy je lepší utíkat jako o život naž se snažit o vysvětlení.

,,Zjevně se beze mě oddělení neobejde víc než jeden den." Svižně se pod jeho skličujícím pohledem začala soukat do pomačkaného oblečení.

,,To ani já."

Srdce se jí sevřelo dojetím. Vyžadovalo to fenomenální množství odhodlání, aby pokračovala v zapínání košile.

Když viděl, že ji nezviklá, začal mírně: ,,Vyřiď svému parťákovi, že se budu podílet na tvé hrozbě."

,,Na jaké hrozbě?" zeptala se, zatímco si připínala zbraň.

,,Že mu ošklivě ublížíš."

Pohlédla na tu dlouhou, svalnatou postavu nataženou pod zchumlanými přikrývkami z egyptské bavlny. Černé vlasy měl roztomile rozcuchané a naježené a tváře ztmavlé ranním strništěm, ale jeho pohled byl vyrovnaný, klidný a upřený. Na okamžik si s nepříjemným leknutím připomněla, kdo je, co je a čeho je schopný. Je nebezpečný. Smrtící. Predátor, který už se nikomu nezodpovídá.

Zaváhala. Myslí to vážně?

Odkryl zuby v čirokém úsměvu. ,,Kecám."

Skutečně?

,,To doufám." Opatrně vydechla. ,,Nechci zapracovávat nového parťáka o nic víc než nového milence. Uvidíme se později?"

,,Tak s tím raději nepočítej." Protáhl si paže nad hlavou a špičkami nohou se dotkl až protější zdi. Ten pohyb byl silný a lenivý jako pohyb nějakého velkého, mocného zvířete. Což, technicky vzato, bylo přesně to, čím byl. ,,Taky bych mohl jít do práce," zabručel, ,,protože se ti povedlo zkazit mou nelegální zábavu na dnešní den. Zastavím se u tebe v bytě, abys mi mohla říct, co bylo důležitější než zůstat se mnou v posteli."

Nedokázali si představit nic, co by se mu jen zdaleka vyrovnalo, a tak v okamžiku zmatené zranitelnosti vyhrkla: ,,Tohle byla nejlepší jednodenní dovolená v mém životě. Jsi úžasný."

,,Děkuji." Ústa se mu zkroutila v samolibém úsměvu, ale jeho pohled byl hřejivý. ,,Bylo mi potěšením."

Udělala jeden krok k němu, a pak se zarazila. Je to šílenství, tolik ho chtít. Skoro neovladatelné šílenství. Je čas dát se na útěk.

,,Brzy se uvidíme."

⬇⬇⬇⬇

Ahoj, tak se hlásim, asi po roce :D :D Udělali jste mi šílenou radost a tím "šílenou" myslím opravdu šílenou! :D :D Ty komentáře a voty ❤❤ Myslela jsem, že tady budu mít tak jeden vote :D :D Takže vám chci tímto dílem moc poděkovatEnjoy it ;)

PS: Jen aby bylo jasno, věnuji ho všem! ❤❤❤ Hope u like it :))

PPS: Nahoře máte Chatlette ;)

S láskou VašeKatie

Moonstruck (POZASTAVENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat