II.- Nerozvážnost mládí?

365 100 13
                                    

,,SANDRA CUMMINGSOVÁ, DVAADVACET, svobodná, studentka obchodu na Tulane. Šla se skupinou kamarádek do klubu poblíž Francouzské čtvrti. Odešla kolem půl druhé a ke svému autu se vracela sama."

,,Taková hloupost." Charlotte zlostně pohlédla na postavu pod igelitem. Proč udělala takovou hloupost? Byla opilá? Nerozvážnost mládí? Jak ji mohly kamarádky jen tak nechat jít ven do noci samotnou? Co si asi myslely?

Naneštěstí měla dost jasnou představu, co si budou myslet, až se to dozvědí. Budou mít za to, že je to všechno jejich chyba. A pak se s tím budou muset naučit žít. Dostanou lekci, ale příliš pozdě. A zbude jen další smutná statistika. ,,Nány hloupý," zašeptala skoro rozzlobeně.

Rozhlédla se kolem a její chladné, tmavé oči bedlivě zkoumaly místo činu a představovaly si, jak to tu mohlo vypadat pozdě v noci - ne tak jako teď, obehnané policejní páskou a odhalené těm, kdo se začali shromažďovat za ní. Po půlnoci by to tu bylo opuštěné a prázdné kvůli jazzovým a tanečním klubům blíž k náměstí. Opuštěné, tmavé místo pro smrt. Místo, na kterém by neměla ležet dvaadvacetiletá studentka pod igelitem.

,,Co je na ní tak zvláštního, že si mě k tomu zavolal šéf?" Pohlédla na svého parťáka vylekaná jeho nervozitou a vyhýbavostí. Máloco vyvedlo Babineaua z míry. Byl ztělesněním střízlivosti a klidu i za těch nejpříšernějších okolností. Společně viděli všechny možné ošklivé, šokující připomínky toho, co člověk dokáže udělat jinému člověku ve jménu zlosti, žárlivosti, šílenství nebo jen kvůli obchodu.

,,Je to nejmladší dcera Simona Cummingse."

,,Cummingse?" Setkala se s tímto průbojným kandidátem na starostu v několika pracovních funkcích. Líbil se jí jeho neústupný, tvrdý postoj proti zločinu.

,,Náhoda?"

V Babineauově tváři se zračil neklid, když se sehnul a stáhl igelit. ,,To si nemyslím."

Pohlédla na částečně nahé a brutálně zohavené tělo Sandry Cummingsové a viděla jasný rukopis vraha. Nemusela čekat na názor soudního lékaře, Devlina Doviona. Poznala to hned.

⬇⬇⬇⬇

Ahoj lidičky! Jsem tu s novým dílem! Konečně! Whoop whoop! Chtěla bych se zeptat, jak se vám teď příběh líbí? Je tady něco špatně? Napište mi ;)) I přes to všechno doufám že se vám díl líbil a budu ráda za votes a comments, klidně i negativní, abych věděla co zlepšit. :) Jako vždy se pokusím přidat co nejdříve, tedy ve středu aby jsme měli nějakej systém :D Vím že tento díl je docela pozdě, ale opravdu se snažím...to víte budou přijímačky a navíc konec pololetí :( Moc děkuju a ahoj u dalšího dílu

S láskou VašeKatie

Moonstruck (POZASTAVENO)Where stories live. Discover now