Del 8

4.6K 136 17
                                    

Wæææ!!!! Over 800 lesere😍😱😍 og sorry for ikke noe oppdatering. Er syk og har ikke orket noe, sorry.😭 Skriver denne delen fordi jeg føler meg slem som ikke har oppdatert noe i det siste. Kan dere tilgi meg🙏
-----------------------
Anni smilte bredt. Så klart. Ja Tommy hadde fin mage, men! Han er broren min. Han strøk seg forsiktig oppover magen og kikket flørtende på Anni. Æsj! "Jeg tror vi går nå, før dere er helt oppi hverandre og kliner." Sa jeg og dro Anni med meg ut.

Vi tok ut pizza'en vi hadde kjøpt og la den på et serverings fat. Puttet alt snopet i noen skåler og gikk opp på rommet mitt med alt vi hadde kjøpt (bilde.) Vi tok bare med skjeer til isen og ikke skåler siden vi kunne jo bare spise rett av boksene. Det var kanskje ikke så hygienisk, men whatever! Vi er nesten i familie siden jeg tror hun og Tommy er hodestups forelsket i hverandre. Vi satte oss i sengen og jeg tok frem mac'en min. "Hvilken film skal vi se først." Spurte jeg. "Letters to Juliet!" Nesten ropte Anni, jeg fniste og nikket meg enig.

Det hadde gått flere timer og vi så nå på she's the man. "Fy faen han er så hot" mumlet jeg og ni stirret på skjermen. "Ja Channing Tatum er hot, men broren din er hottest." Fniste Anni. "Aww, jeg elsker slutten," sa Anni når den var ferdig. Jeg lukket mac'en og la meg ned på sengen. "Åh, jeg skulle ikke spist så mye snop. Jeg blir jo feit." Snøftet jeg og klappet meg på magen. "Du feit?" Anni så forskrekket på meg. "Ja! Ser du ikke fat-pack'en min." Jeg dro opp genseren min så magen min kom frem. "Hvordan i all verden kan du tro du er feit?" Anni var like forskrekket. "Alle andre sa det så jeg begynte å tro det selv så ja," jeg trak på skuldrene. "Du er ikke feit jeg mener det. Du har drømme kroppen til enhver jente." Anni smilte søtt mot meg. Det kom et lite takk fra meg, har aldri vært vandt med komplimenter. "Så hva synes du om gjengen?" Spurte hun etter en god stund med bare jente snakk. "Grei den, men jeg vet ikke helt med Jason" sa jeg usikkert.

Jasons pov.
Jeg gadd ikke sitte nede lenger med Tiffani klint oppå meg. Så jeg gikk opp trappa og skulle gå inn på rommet mitt da jeg hørte Anni og hu jenta snakke fra rommet rett ovenfor mitt rom. Det kunne vel ikke skade å tyvlytte litt, eller? Jeg la øre inntil døra. "Så hva synes du om gjengen?" Kunne jeg høre Anni si. "Grei den, men jeg vet ikke helt med Jason" svarte, var det Jenna eller Jenny? Jenny? Ja tror det.
A (Anni) "Åh? Hva med han?"
J (Jenny) "Han virker så, ja hva skal man si? Skolens største og værste bad boy. Som er sammen med hvilken som helst jente bare han får et ligg"
A "Nja det er kanskje litt sant, men han kan være grei."
J "Ja sikkert og jeg er en advokado"
A "Haha!"
J "Le du. Han er kjekk, det er ikke det, han er bare ikke drømme gutten. Det er helt sikkert."
Hva er ikke jeg drømme gutten? Er hu blind eller no? Jeg har det utseende. Hot og sexy. Hva mer trenger man? Veeent! Hun sa jeg var kjekk. Jeg gliste for meg selv. Så klart er jeg kjekk!
A "Hvordan er drømme gutten din da?"
J "Vel jeg liker gutter med brunt hår og bune øyne, han tr..."
A "Jason har brunt hår OG brune øyne."
Jeg lo litt for meg selv.
J "Ja han har det, mange gutter har det. Og som jeg begynte å si før du avbrøt meg, han trenger ikke være kjekke eller rik. Det har ingenting å si, han må være snill, omsorgsfull og smart men også ha en litt bad boy side. Jeg vil at han skal bry seg om meg ikke bare drite i hva jeg føler og har lyst til. Ikke såre meg eller tvinge meg til ting som ja du vet hva. Det jeg har blitt tvunget til før."

Hæ? Tvunget til før. Hva skal det bety? Akkurat da klarte jeg å dytte ned håndtaket så døra åpnet seg og jeg falt rett på magen inn i rommet. Faen!
---------------------------------------
Oooo! Mere?
Hvordan tror du Anni og Jenny kommer til å reagere?
-No control

No control...Where stories live. Discover now