Del 17

3K 116 5
                                    

Sorry for lite oppdatering, men har hatt mye prøver for tiden og skal begynne med muntlig tentamen neste uke + muntlig fremlegge i naturfag i morgen!
Jo flere som gir delen en vote, jo fortere kommer det en ny del❤️
Takk for kommentarer og votes på den forrige delen😘
><><><><><><><><><><
Med en gang jeg kom inn kjente jeg lukten av sterk alkohol. Ikke noe stort sjokk. Jeg bevegde meg innover i huset og mot stua hvor jeg er ganske sikker på at pappa er. Jepp! Der satt han foran tv'n som vanlig! Ikke vis frykt nå!

Jeg banket svakt i dør karmen. Han kikket seg forvirret rundt, så fikk ha øye på meg. "Næmmen se hvem som kommer hjem igjen?" Han gliste ondt. Jason dukket opp bak meg og pappa sitt onde glis ble omgjort til et mistenksomt blikk. "Har du penga?" Sa jeg enkelt og studerte neglene mine. "Penga?" Sa pappa. "Ja! Penga! Forstår du ikke hva det betyr?!" Åh han gjorde meg så irritert. "Nei. Hva skal dere gjøre med det da?" lo han ondt. "Nei du vet...!" Sa jeg enkelt, så han virkelig ikke pistolen min. Jeg ga han et forvirret blikk og hintet til pistolen. "Ja som om du tørr å bruke den!" Lo han igjen. Nå ble jeg bokstavelig møkka lei.

"Greeeeit! La oss ha en lek." Jeg gikk med raske steg mot pappa. "Jeg tar ut alle kulene bortsett fra en og trekke av hver gang du svarer usant. Så da vet man ikke når jeg dreper deg." Smilte jeg til pappa. "Du tørr ikke..." Lo han, men mer nervøst nå. "Feil!" Sa jeg og trakk av en gang. Han hylte. "Nå fortell meg hvorfor du behandlet meg slik du gjorde?" Jeg er ganske sikker på at jeg var helt rød av sinne nå. "Fordi du er ei hore." Sa han. "Feil igjen!" Jeg trakk av for andre gang. Han hylte igjen og lukket øyne i redsel. "Svar sant! Freste jeg.

I side syne kunne jeg se Jason more seg. Pappa kunne se at Jason koste seg og svelget hardt og kikket tilbake på meg.

"Hvorfor skal jeg svare på det dumme spørsmålet?" Pappa prøvde å virke tøff. "Feil!" Jeg trakk av en tredje gang, ingen ting skjedde bortsett fra at pappa hylte igjen. "Så klar til å svare?" Spurte jeg. Han ristet på hode. "Du har ikke mot nok til å drepe meg." Sa han enda mer selvsikkert.

"Feil svar igjen!" Sa jeg og trakk av en fjerde gang. Han hylte som vanlig. Svetten rant nedover fjeset hans. "Oi? Se man det. Det er kun et løp igjen. Best å svare sant denne gangen eller så planter jeg et skudd mellom øynene dine." Sa jeg med baby stemme. "Okey. Grunnen er fordi jeg ble betalt av moren din og jeg hadde kanskje, kanskje ikke lyst." Sa han raskt., men det siste ikke like raskt.

Mamma?!

><><><><><><><><
Ta da😄

No control...Where stories live. Discover now