Del 2.

7.6K 155 12
                                    

"STOPP!" Ropte jeg raskt da jeg kom på noe viktig. Bilen bråstoppet. "Hva faen da?!" Han som kjørte, brølte sint og snudde seg mot meg. "Hva?!" Brølte han sint igjen. "Vis jeg absolutt må bli med dere vil jeg i det minste hente noen VIGTIGE ting." Jeg la trykk på viktige fordi, de er det... "John er jo hjemme" sa han enkelt. "Pappa er som regel i stua og rommet mitt et oppe. Dessuten blir det ikke første gangen jeg klatrer opp og inn vinduet for å si det sånn" sa jeg care. "Ooo, bad girl!" Sa han og himlet med øynene. Ironi... Jeg lagde valpeøyne og furteleppe "Greit," sukket han. jeg smilte fornøyd. Valpe fjeset slår til igjen.

Han snudde og kjørte tilbake. Så raskt vi kom frem skulle jeg gå ut da jeg ble stoppet. "Du kan ikke gå alene, det kan hende du stikker av og du kan heller ikke gå ubevæpnede." Sa han som kjørte. "Greit!" Sa jeg oppgitt og tok pistolen fra han som satt bak med meg. "Wow. Ro ned nå" sa han og forsøkte å ta pistolen tilbake. Jeg skjeklet at pistolen var ladd og satt på sikringen. "Tror dere ikke at jeg har brukt en pistol før." sa jeg i en oppgitt tone, før jeg puttet den i baklommen og løp bort til vinduet. Guttene så sjokkert etter meg. Hva? Har de ikke sett en jente som kan bruke en pistol før?

Jeg klatret fort opp til vinduet mitt og inn på det lille rommet mitt. Jeg tar en litt stor bag ut fra skapet mitt og finner ting jeg må ha. iPhonen min, undertøy, tre piercinger, ringen min som betyr alt for meg, pyjamas, dagbok med pen, beats, musikk propper, sminke veske, solbriller og tilslutt Macbook'en min. (Bilde øverst!?.) Det at jeg i det heletatt har en Mac og iPhone er et mirakel. Jeg spart lenge. Jeg kikket en siste gang på rommet mitt. Glad jeg aldri skal tilbake, "aldri!" Hvisket jeg til meg selv.

Jeg satt meg raskt inn i bilen. "Her," sa jeg og ga han tilbake pistolen hans. Alle guttene så fremdeles sjokkert på meg. "Skal du ikke kjøre?" Jeg så rart og litt usikkert bort på dem alle. "Hm.. Jo." Sa han som satt ved rattet og snudde seg for å kjøre. Han var egentlig kjekk. Det var han som hadde tatt meg rund armen og skutt papp i skuldra. "Du kan sikkert sove om du er trøtt, vi skal kjøre lenge." Han så på meg via speilet. Jeg nikket og la hodet mitt mot veggen med bagen på fanget.

Alt ble svart.
---------------------
Del 2 :)
Hva synes dere?
Bra/dårlig?
-No control.

No control...Where stories live. Discover now