26)

2.3K 97 14
                                    

Haha, jeg ser nå at jeg har klart å lage to deler som heter 23! Men de er ikke like heldigvis!
Men jo til poenget! Jeg har ikke oppdatert så mye i det siste fordi jeg har en venn som er veldig, veldig syk, og jeg går igjennom en tøff fase(?) noe som vil si at han går igjennom en mye, mye verre en.😓 Det er vel grunnen til at jeg ikke har oppdatert så mye, jeg tenker ikke helt klart og sover litt dårlig så jeg antar det er også mye av grunnen til at det har blitt lite....

Takk om du forstår meg og ikke 'hater' meg for at det har blitt lite skriving i det siste💙😔

~~~~~~$~~~~~~

Fortsatt Jasons pov

Jenny ga meg et sympatisk smil. "Hvor gode venner var vi?" Det fine smilet hennes var der fremdeles. "Jo... Altså..." Hva skulle jeg si?

Flash back!
Klokka var rundt fire og jeg får ikke sove. Jeg reiste meg trøtt opp av senga og dro på meg en joggebukse på vei ut døra. Jeg tuslet ned trappa og inn på kjøkkenet. Lyset sto på, rart... I det jeg kom inn fikk jeg øye på Jenny i en alt for stor hettegenser. Hun små skvatt da hun merket at jeg var her. Med et var øynene hennes limt fast må magen min. Jaja, Jasons veltrente kropp slår til igjen! Haha, den var egentlig ganske bra. "Hei!" Sa hun kjapt for å prøve å ikke bli lagt merke til, men det kjære jenta mi, er rent for sent. Jeg Mumlet et lite hei tilbake og dro ut en juice kartong fra kjøleskapet. "Hvorfor er du oppe?" Spurte jeg og gjespet. "Fikk ikke sove. Du da?" Spurte hun nysgjerrig. "Det samme" Mumlet jeg trøtt.
Flash back over. (Fra del 10 til de som lurer)

"Vel jo... Jeg har sett deg i kun undertøy..." Sa jeg forsiktig og tenkte på at vi sov sammen den natta. "Så, vi hadde et bror, søster forhold?" Spurte hun. "Eh...?" Sa jeg og bet meg i leppa.

Flash back.
"Ugh! Noen ganger hater jeg jenter!" Sukket Jenny og slang seg ned igjen. Hva?! Hater hun jenter, hun er en jente! Jeg lo smått av det. "Hva?" Sukket hun og tok puten over ansiktet. "DU er ei jente!" Lo jeg dumt. "Ja, men jeg lager ikke så mye drama ut av alt. For eksempel at neglen min har brukket, en annen jente har samme top som meg, kjæresten min snakker med en annen jente, må se helt mote riktig ut til enhver tid og bla, bla, bla!" Hun tok bort puten og så på meg. Wow, de øynene..! Tenkte jeg virkelig det!!! Hun så meg inn i øynene og jeg inn i hennes. Jeg vet ikke helt hva som kom over meg, men jeg gjorde det jeg gjorde. Jeg kysset henne! Det føltes riktig selv om jeg ikke er den typen til å ha følelser. Jeg er vel sånn type som ikke lar noen komme inn på seg og bruke jenter uansett hvor mye det sårer dem. Jeg bryr meg ikke. Hvorfor nå?
Flash bak over. (Del 11)

"V-var v..i sammen?" Små stammet hun. Jeg ristet kjapt på hode. "Nei ikke akkurat, vi var ikke offisielt sammen og vi gjorde aldri det. Og dessuten etter en stund så bare gikk vi på en måte fra hverandre, eller det vil si jeg 'dyttet' deg unna. Du ble sammen med Zac tror jeg og samme dag jeg fant det ut var dagen du mistet hukommelsen.." Jeg dro hånden gjennom håret en gang og sukket.

"Hvorfor så trist, du dyttet jo tydeligvis meg unna?" Hun ga meg et spørrende blikk. Jeg tok øynene til meg. Ja... Hvorfor det? "Jeg-jeg vet ikke." Sukket jeg. Jeg har sagt det en (eller flere) gang(er) før og jeg sier det igjen: Hva er det denne jenta gjør med meg?!

~~~$~~~

Sorry for kort del...

Jeg er litt sånn utafor og klarer knapt tenke på hva jeg skal skrive, men følte meg bare verre av å ikke gi dere en del😔😚

No control...Where stories live. Discover now