22)

2.5K 107 10
                                    

"Sorry å måtte skuffe deg, men jeg tror aldri jeg og Jason var noen særlig gode venner..." Jeg satt meg ned i en ledig stol akkurat i det inngangsdøren åpnet seg. Tommy var raskt på beina og var borte ved Anni raskere en du kan si marshmallow.

"Visste du at Jenny er fuckings gravid..." Jeg kunne høre hvor sint Tommy var på lang vei. Jason kom tuslende ned trappen, mye blekere en han opprinnelig er. "...Og at den idiotien er faren?" Tommy pekte mest sannsynlig vis på Jason nå. Jeg? Jeg vil ikke se på han en gang...

Alle tre kom inn i stuen, alle med helt forskjellige ansikts utrykk. Tommy sur, Anni overrasket og Jason... Trist? Hvorfor er han det? Han bryr seg jo ikke om noen. Absolutt ingen.

"Var det derfor du måtte si det til Jason? Fordi Tommy tror du er gravid og Jason er faren?" Anni fniste smått noe som gjorde at de fleste av oss fikk et tenkende utrykk. Vel unntatt meg selv, henne selv og Jason. Vi visste jo det.

"Såååå...?" Jeg så spørrende på Anni. Hun nikket smått og smilte. Vi begge utbrøt typiske gledes hyl og hoppe-danset mens jeg klemte henne. "Hva faen er det som skjer?!" Tommy gikk mellom oss. Anni fniste smått igjen og hvisket noe inn i øret ti Tommy. Først hadde han et uforståelig blikk, men brått snudde det seg til et veldig sjokkert blikk.

Han snublet smått bakover og i neste sekund hadde han tatt tak i armen min og falt bakover med meg. Vi traff det harde tre gulvet med et smell. "Eh... Au." Mumlet jeg smått og lot armen gå opp til hode mitt. Kunne du ikke tatt tak i en stol eller et fjell som Jason?! Han er sterkere en meg og står jo like stødig som et fjell!

Zac hjalp meg opp igjen, mens Alex forsøkte å få Tommy på beina igjen. "Eh takk..." Mumlet jeg små flaut til Zac. Han bare flashet et hvitt smil og ga meg et varmt blikk. Wow! Han var jo kjekk! Merkelig... Eller kanskje ikke? Jeg har jo ikke hatt så mye tid til å bli kjent med de andre, på grunn av all dritten som har skjedd mellom meg og Jason.

~~~~~$~~~~~

Oj, oj! Hva skjer her? Jenny synes Zac er kjekk! Når kom egentlig han inn i bildet?😅 Hvordan kommer det til å ende med Jenny og Jason dramaet? Kommer Jenny til å like Zac eller Jason best? Hva skjer om hun begynner å like Zac mere en Jason, kommer da han til å bli sjalu?

Kort del Sorry, men jeg har ikke hatt mye tid eller mye inspirasjon og motivasjon, (vel utenom dere så klart❤️) så jeg har ikke fått skrevet mye. Det ble litt nå og litt da....

❤️❤️Husk å gi delen en vote, dere var kjempe flinke på forrige del❤️❤️

🌹🌹Er du team Dobbel J eller team Zenny?🌹🌹

No control...Where stories live. Discover now