Del 19

3.1K 114 4
                                    

Kort del, men har ikke tid! Begynner med muntlig på onsdag og i tillegg har jeg litt lekser så vet ikke når neste del kommer ut, men forhåpentligvis snart😃
><><><><><><><><><><><><><><><><><><
Jeg skled ned av fanget hans. "Jeg er lei for det." Hikstet jeg svakt. Han sa ingen ting, bare startet bilen og kjørte ned oppkjørselen.

"Jeg skjønner..." Sa han etter en stund.

"Hø?" Sa han virkelig det jeg trodde han sa? At han forstår meg? "Takk," pep det ut av meg til slutt. Han smilte et varmt smil, men med skuffelse i øynene. Åååååh! Nå føler jeg meg bare enda mer slem.

Vi kom oss omsider hjem. Jason kjørte opp vår eller deres oppkjørsel og parkerte bilen i garasjen. Vi bare satt der mens stillheten falt over oss.

"Så det går fint mellom oss? Ingen sure miner?" Spurte jeg svakt. Han bare nikket og smilte svakt.

2 uker senere!( Sorry for hopping, men det skjer ikke noe interessant før nå omtrent. )

Forholdet mellom meg og Jason har bare blitt et eneste rot! Pluss jeg har oppdaget at jeg faktisk har følelser for Jason, men jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle det til Jason. For hver gang jeg prøver å si noe til han bare smiler han svakt og går sin vei! Åhhhh! Jeg må virkelig ha såret han. Jeg tror også de andre har oppdaget eller mistenkt noe spenning mellom oss to.

Ikke vet jeg, sukk!

Jeg blir revet ut av tankene mine da en fortvilet Anni kommer inn på rommet mitt i en mega fart.

"Wow, wow. Ro ned girl. Hva skjer?" Sier jeg og ser rart på henne.

"Jeg må fortelle deg noe viktig! Og du må ikke si det til noen. Ikke en gang Tommy!" Sier hun og puster tungt. Jeg nikket. "I promise."

"OK! Her kommer det!" Smilet hennes var både et "jeg kunne ikke hatt det bedre" smil samtidig som det var et "jeg skulle ønske jeg var dø nå" smil.

Hun pustet godt inn og satt seg frustrert ned på gulvet. "Jeg er gravid...." Mumlet hun.

"Oh shit!" Glapp det ut av meg.

No control...Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon