Del 15

3.5K 125 6
                                    

14,5k lesere😱😍 jeg dauer!!!!!! Dere er så fantastiske😚 husk å gi delen en vote for at det skal komme ny del kjappere❤️
><><><><><><><><><><><><><><
Mjau, sa det bak meg og jeg kjente en myk pels gni seg inntil meg. "Hei du." Sa jeg og klappet den dotter av en slask. Han la seg umiddelbart ned på ryggen og skulle ha kos på magen. Akkurat i det han åpnet munnen for å mjau kom det en annen lyd. "Har Tommy gått?" Wææ! Det så rart ut! Jeg kjente noen sterke armer komme rundt nå bak fra. "Jeg tror du vil at jeg skal bli kåt av deg..." Mumlet han og la hode sitt på skuldra mi. "Hva!?" Små lo jeg. "Jo du vet, du sitter fremdeles i kun undertøy og greier." Han startet å gi halsen min noen små kyss. Faen, det var... Mhhh.. Sååååå-ååå Godt! Jasons kyss ble mer intense. "Ah.. Jason s-stopp." Så stønner jeg frem, han stoppet ikke. "S-stopp!" Stammet jeg frem. Please stopp Jason! Jeg kjente tårene presse på, men jeg holdt dem inne. "Stopp!" Ropte jeg høyt og dyttet han unna. "S-sorry, jeg... Sorry jeg burde ha stoppet, jeg er så lei meg! Please tilgi meg!" Jason virket mer desperat og fra seg en jeg var. "Det... Det går bra..." Nå var det min tur til å sette meg ned i fortvilelse. "Jeg er så lei meg, jeg burde ha stoppet.." Han fortsatte å snakke sikkert 10 minutter til før jeg stoppet han. Han så trist på meg. "Du?" Han nikket. "Kan jeg si noe, om du ikke sier det til noene andre?" Han nikket igjen bare mer desperat.

Jeg fortalte Jason alt jeg hadde fortalt til Anni. Tårene kom igjen og Jason.... Ja det så ut som om tredje verdenskrig skulle starte. "Si noe da..." Sa jeg gjennom alle snufsene min. "Den jævlen skal dø selv om det skulle være det siste jeg gjør!" Sa han med sammenbitte tenner og knyttet neven. Med det reiste han seg raskt opp og stormet ut døra. Jeg reagerte kjapt og fikk på klærne fra i natt og løp etter. "Jason?!" Ropte jeg fortvilet etter. Resten av gjengen var i stua og skjønte ingen ting, alle så ut som en gjeng dumme appelsiner. "Hva skjer?" Spurte de i munn på hverandre. Jeg skulle svare da jeg hørte en motor starte. Faen! Shit, shit, shit! Jeg rakk ikke svare før jeg løp ut til garasjen hvor Jason hadde startet den ene bilen. "Jason!!" Ropte jeg sint, de andre hadde fulgt etter meg og kom snublenes ut døra.

"Stopp! Hvor skal du?" Ropte jeg for å overdøver lyden. Han stanset motoren. "Hvor tror du?" Sa han og kom halvveis ut av bilen. "Kan noen forklare oss hva som skjer?!" Tommy steppet inn. "Ikke nå!" Sukket jeg og viste tydelig tegn på at han ikke skulle spørre mer nå. "Enten så blir du med eller så drar jeg selv!" Sa Jason. "Nå hva blir det til?" Han satte seg inn i bilen og startet den igjen. Jeg tenkte ikke en gan jeg bare satt meg inn. "Forklare senere.." Sukket jeg til de andre før Jason spolet ut innkjørselen og kjørte i en rasende høy fart på vei til pappa sitt hus...

Vis du har sett The Fast and The Furious (eneren altså) så er dette et av de øyeblikkene hvor de følger etter lastebilen i høy fart for å nå den uten å vite hvordan det ender. Det er akkurat en sånn følelse jeg har nå! Kommer det til å gå bra uten de andre eller kommer vi til å gå i en felle som de gjorde og bli veldig skadet... Og kanskje er dette øyeblikket hvor Jason innrømmer at han er undercover og forteller at han egentlig er politi...? Okey, nok Fast and Furious på meg for en stund😂
><><><><><><><><
Hei alle sammen, lenge siden sist!
Skal starte å skrive litt igjen❤️
Les den andre historien min også, Afraid...
(Hehe, digger Fast and Furious og er litt veldig opphengt i det for tiden pga sjueren som har kommet og det at Paul døde i november 2013. Vet det er en stund siden han døde, men har fremdeles ikke kommet over det😔)

No control...Où les histoires vivent. Découvrez maintenant