Del 5.

6K 120 5
                                    

Wow takk for vote og det er faktisk hele 90 som har lest historien😘💕
-------------
Jeg kjente en tåre trille ned kinnene mine, men jeg tørket den fort bort. Jeg er sterk! Tommy trak seg fra meg og smilte. "Hvordan går det hjemme da? Eller noe er ikke så bra siden dere tydeligvis skylder oss penger." Han små lo da han sa det siste, men jeg lo ikke. Jeg stivnet, spørsmålet svirret rundt i hode mitt. 'Hvordan går det hjemme da?' Hva skal jeg si? Han vet jo ikke at mamma ikke er hjemme og hva som er galt med pappa og alt annet. "Bra! Hvor skal jeg sove?" Sa jeg kjapt og smilte falskt.

Jasons pov.
Hmm...? Hun virket ikke helt overbevisende. Jeg tror noe var galt. Hvem bryr seg, ikke jeg. Går sikkert bra siden hun sa jo det så. "Hey babe!" Hørte jeg noen bak meg si, jeg snudde meg rundt. Jepp der sto hora mi, hehe liker å kalle hun det for hun er det. Hun tror det er noe mellom oss og at hun er så bra, pluss bla, bla, bla, men jeg bruker hun egentlig. Jeg er Jason McCann, hva kan jeg si. Jeg gjør hva faen jeg vil og ingen kan stoppe meg. "Hei du!" Sa jeg og gikk mot henne. Hun klenget seg rundt meg og startet å kline med meg. Plutselig hoster noen bak oss. "Hva?!" Grynter jeg surt. "Nei, altså det er andre her også og vis dere absolutt må holde på sånn får dere finne dere et rom." Sa Alex og lo ettersom jeg ble sur. Jeg himmlet med øynene og satte meg ned i en stol sammen med hora mi.

Jeg kan kanskje si hvem som er med i gjengen. Vel det er meg selv: ekspert på alt (haha!), hora mi: Tiffany, broren min Alex: sjef og planlegger, Tommy: det samme som Alex, Anni: kjæresten til Tommy, Zac: ekspert på bomber, Rayn: ekspert på å hacke, Chris: skaffer utstyr og nå tydeligvis hun jenta jeg ikke vet hva heter som er søstera til Tommy. (Bilde jeg har lagt til. Bildet over/først som kommer opp i vartfall på iPad😊)
---------
Kort del men her er den :)
Bra/dårlig?
Noen ønsker om hva som kan skje fremover i historien?
Tror jeg venter med den andre historien, trenger inspirasjon....
-No control.

No control...Where stories live. Discover now