24)

2.3K 107 17
                                    

Hei! Sorry men dette blir bare en kort del fordi jeg er i Frankrike nå og skal være her en stund til🙈
Takk for votes og kommentarer på forrige del, dere er super flinke og snille❤️

~~~~~€~~~~~

Fortsatt Annis pov

"Hva skjer!" Hviske ropte jeg inn til dem og fikk store øyne når jeg så hva de holdt på med. Tommy kvelte Zac, mens Jenny prøvde å holde han unna Zac. Tommy stoppet brått da jeg kom inn.

"Hei..." Prøvde han seg. "Hva skjer, vil noen fortelle meg det?" Jeg la hendene i kors over brystet. "Han der!.." Tommy pekte surt på Zac som raskt gjemte seg bak Jenny. Sant det! Hun har noe hun skal forklare til meg. "Han, Jason og Ryan, finner på at de skal dynke oss andre med vann når vi kom hjem!" sa han og roet seg litt ned. Var det alt?

"Greit! Men nå, nå skal vi ha en liten prat." Jeg siktet mot Jenny med Zac gjemmende bak seg. "Um..? Dårlig dekning her og! Eh..." Og før jeg visste ord av det var hun borte.

Jennys pov

Jeg løp ut døra, men gikk rolig ned trappa og ut hovedinngangen. Jeg trenger litt luft, men det angrer sykt på nå!

"Tiffany!" Vannet som hun helte på meg når jeg kom ut døra var iskaldt! Øynene mine lyste ondt mot henne. "Haha!" Hun lo falskt og kom ned fra taket til oss andre på bakken. "Du ødela kjolen min!" Ropte jeg rett opp i tryne på hun. "Jeg skal drepe deg!" Freste jeg til henne og løp mot henne, men uheldigvis holdt noen meg igjen.

Zac kom ut der hvor jeg hadde kommet ut, men han fikk ikke noe vann over seg. Hvem holdt meg igjen da?! Jeg snudde litt på meg og der sto ingen andre en selveste Jason fuckings McCann!

"Faen da! Slipp meg så jeg kan banke den barbien!" Jeg forsøkte å komme meg løs fra jerngrepene hans, men som du sikkert skjønner fungerte det veldig dårlig. Han hadde jo jerngrep på meg!

"Nei! For det første det er du som blir banket fordi du ikke har muskler lille deg og for det andre hun er ingen Barbie, si unnskyld til Tiff! Nå med en gang!" Øynene hans skiftet farge fra den fine brunfargen til en dyp og mørk, svartfarge.

"Har du noen gang lagt merke til at du får svarte øyne nå du er sint?" Jeg studerte øynene hans og ignorerte spørsmålet hans helt. Grepet hans strammet seg rundt håndleddet mitt. "Ey! Slipp meg, det gjør faktisk vondt!" Han himlet med øynene da jeg ikke sa unnskyld.

"Si unnskyld sa jeg jo, hørte du ikke etter?" Grepet hans ble strammere. "Ikke faen at jeg sier unnskyld til den barbien!" Skøyt jeg mot han og tråkket hardt på foten hans. Med det slapp han meg og tok seg til foten. Nå skal frøken Barbie få igjen!

Jeg gikk raskt mot henne og kunne skimte frykten i øynene hennes. Jeg kastet meg over henne og vi begge falt i bakken. Jeg over og hun under. Wow girl on girl, ikke planen og æsj det ble bare feil! Jeg holdt henne nede mens jeg satt på magen hennes. "Slipp meg!" Hun forsøkte å veive med armene, men fungerte dårlig når jeg holdt dem nede.

"Slipp meg ellers så sier jeg til alle den lille hemmelighet du fortalte til Jason." Hun smilte ondt. Hva?! Sa han det til henne? Nå føler jeg må sviktet, veldig sviktet! I de sekundene jeg var litt borte kan man si, kom Tiffany seg løs og slo med knyttneven sin midt i fejset mitt og det er det jeg husker før alt ble svart...

~~~~~€~~~~~
(Delen ble ikke så kort som jeg trodde, hehe😅❤️)
Oi!?
Ser ut til at Jason ikke holdt på hemmeligheten hennes...

❤️Husk å gi delen en vote og/eller en kommentar, bli super glad❤️

No control...Where stories live. Discover now