Del 10

4.5K 142 5
                                    

Hey folkens! Sorry for lite oppdatering, har vært på fjelle uten Internett. Så det ble litt vanskelig. Men hallo!!!! 1,88K lesere😍😱😍😱😍😱😍😱😍😱😍
----------------------
"Da sier vi nok til dere to flørtepuser." Sa Anni og dyttet Jason ut døra og lukket den rett foran trynet hans. "Flørtepuser?" Spurte jeg og så rart på henne. "Han sa du rødmet og du benektet det og rødmet enda mer! Flørtepuser!" Oppsumerte Anni stolt. "Ja, ja samme det.." Sukket jeg oppgitt, Anni fniste."men jeg burde kanskje gå å legge meg. Det er ganske sent." Gjespet Anni. Jeg nikket. "Natta," sa vi til hverandre før hun gikk. Da var jeg alene da... Jeg sukket og kledde av meg alt unntatt undertøyet og la meg ned under dyna i senga.

"Åh!" Grynter jeg surt. Det har sikkert gått tre timer og jeg har enda ikke fått sovet noe. Jeg reiste meg halvt opp i senga og trykket på iPhonen min. 04.12 er det mulig. Jeg sukket og sto opp. Jeg dro opp en hettegenser fra en skuff med klær, som jeg fikk låne imens. Jeg tuslet ned trappen og inn på kjøkkenet. Jeg tok ut melke kartongen fra kjøleskapet og helte i et glass. Glasset var halv tomt da noen bak meg kremtet. Jeg snudde meg raskt og fikk øye på Jason i kun bar overkropp og joggebukse. Damn! Han hadde de musklene! "Hei." Sa jeg for å virke som jeg ikke brydde meg om at han faktisk sto i BAR OVERKROPP rett foran meg!!! "Hei. Hvorfor er du oppe" spurte han og gjespet. "Fikk ikke sove. Du da?" Sa jeg nysgjerrig. Okey ikke så nyskjerrig. "Det samme." Mumlet han trøtt. Han gikk bort til kjøleskapet han også, men han tok ut eple juice.

"Hvorfor får egentlig ikke du sove?" Spurte jeg etter en stund med klein stillhet, hvor vi bare sto å drakk av glassene våre. "Tiffany bruker hele senga, veldig plagsomt." Mumlet han fremdeles trøtt. "Åh." Sa jeg bare. Veldig god samtale det her. Not! "Hvor skal du sove da? Skal du dytte henne ned på gulvet så du får plass?" Sa jeg og små lo. Jason dro på smilebåndet og faktisk var det ganske fint, ikke sånn klysete eller fake. "Nja.. Tanken slo meg, men nå som du er våken og har dobbelseng virker det veldig strevsomt." Først skjønte jeg ikke hva han mente, men så.... Han ville ligge i sengen min i natt. "Latsabb." Lo jeg og han lo han også. Hm... Trøtte Jason er faktisk hyggelig å snakke med. Han er en merkelig fyr.

"Vel jeg går å legger meg." Gjespet jeg. "Jeg blir med." Mumlet han like etterpå. Gud jeg må være trøtt for jeg gadd faktisk ikke bry meg om at han ble med på rommet mitt og skulle sove der. Ikke bare det, men bare i boxer!!! Jeg skulle ta av meg hettegenseren og shortsen jeg ikke husker å ha tatt på, av da jeg kom på at jeg ikke ville vise meg fram i bare bh og string til Jason. Blæ! Jeg er trøtt, jeg orker virkelig ikke bry meg. Jeg dro først av meg hettegenseren og så shortsen. Jeg snudde meg tilbake mot sengen hvor Jason allerede lå. Han fikk store øyne. Han sjekket meg fra topp til tå. Eh, mer kleint...

Jasons pov.
Jeg trodde faktisk hun skulle nekte meg å sove hos henne, men nei. Greit for meg. Jeg slengte fra meg joggebuksa og la meg godt til rette i den myke sengen hennes. Wow, den var bedre en min. Nei ingen er bedre en min, hehe. Plutselig etter en stund hun bare hadde stått med ryggen til sengen. Dro hun av seg klærne i en rask bevegelse og snudde seg. Jeg fikk store øyne. Hun gikk i en lys rosa string og matchende bh. Hun hadde fine former og de puppa. De var store og fine. Hun hadde helt digg kropp. (Noe lignende det bilde som er lagt til.) Fy faen for ei jente. Jeg tror jeg sikkler. Jeg tok meg til munnen og jupp jeg sikkler. Hun la seg for tunder dynen. Tror jeg stirra litt for lenge, wups, men se på hu. Eller nei det blir litt vanskelig, hun la seg under dyna da, men damn!!! "Natta." Mumlet hun. "Natta." svarte jeg. Jeg la meg litt nærmere hun og tok armene mine rundt henne. Hvorfor aner jeg ikke, men det føltes bare rett der og da. Hun gjorde ikke motstand. Slik sovnet vi.

Jeg våknet brått av at noen kom inn på rommet, men lukket ikke opp øynene. For trøtt... "Jason! Hva faen gjør du her og med henne. Den stygge bitchen, med plastik pupper!" Åh!!! Det var Tiffany, Gud så irriterende. "Smaltt fra rett kjeft!" Mumlet Jenny, men høyt nok så Tiff hørte det. "Hva sa du hore!?" Sa Tiff bitchy. Jenny reiste seg opp på albuene og ga Tiff et drepende blikk, men smilte et lurt ondskapsfullt smil. "Hvem snakker du om, den nermeste hora i en mils omkrets er jo deg så..!" Jenny gjorde seg dum og smilte et uskyldig smil til Tiff. Haha! Den satt rett i sikringsboksen.
Tiffanys reaksjon var til å dø av!

------------
Oooo! Cat fight!
Haha! Døde nesten når jeg skrev denne delen😂😂😂
Hvordan tror du reaksjonen til Tiffany er?
Hva kommer til å skje?
Blir glad for vote❤️
-No control

No control...Where stories live. Discover now