Hoofdstuk 2

674 19 9
                                    

Ik kreun even als ik weer enigzins bij zinnen kom. Wat is dat voor steek in godsnaam..? Ik voel aan mijn hoofd met mijn vinger toppen zonder nog mijn ogen te openen. Een felle scheut met pijn schiet door mijn hoofd en nog een pijnlijke kreun verlaat mijn lippen. Ik houd mijn hand voor mijn ogen terwijl ik rustig mijn ogen open. Om een goed scherp beeld te krijgen knipper ik zo vaak mogelijk. Ik hap mijn adem in als ik zie dat mijn vingertoppen bedekt zijn met bloed 'What the' Mompel ik. Ik veeg het bloed aan de harde betonnen vloer af en begin me nu pas te realiseren dat dit niet school is en dat ik hier niet hoor te zijn. 

Terwijl ik zo rustig mogelijk probeer te blijven kijk ik om me heen, ik bestudeer de hele kamer of wacht nee, de hele kelder. Ik schrik als ik opeens de deur open zie schieten. Ik krabbel naar achteren ook al zit ik al tegen de muur aan maar opstaan en wegrennen was ook geen mogelijkheid aangezien ik gewoon voelde dat ik daar te zwak voor was. Ik houd mijn adem in als ik nu een jongensgedaante de trap af zie lopen met wat er uit ziet als een dienblad in zijn hand. Ik sluit mijn ogen om rustig op adem te komen Het is vast allemaal een fout Lisa.

'Ik ben Lorenzo' Ik open langzaam mijn ogen. 'Ik ben Lisa.' Mijn stem bibbert 'Dat weet ik Lisa' Lorenzo zet het dienblad naast me neer 'Eet en drink, je moet op kracht komen.' Sloom knik ik, ik had zo veel vragen maar nu durfde ik dat niet misschien later maar nee nu niet. Ik begin te eten en drinken zoals Lorenzo me had gezegd te doen. Ik kijk hem na als hij weer naar boven loopt zonder ook nog maar één woord te zeggen. Zodra de deur dicht word geslagen barst ik in huilen uit.

-

Dit was dan weer het tweede Hoofdstuk! Ik hoop dat jullie er van hebben genoten en stemmen, follows en comments zijn meer dan welkom! Ik probeer zoiezo 1 keer doordeweeks en 1 keer in het weekend een nieuw Hoofdstuk uit te brengen. En als jullie geluk hebben vaker ;P

Doeiiiii

Niets is wat het lijktWhere stories live. Discover now