kapitel 2

40 5 2
                                    

          Emelies perspektiv
Vi har nu sätt på alla pippi avsnitt och ätit godis. Det var kul. Jag vill kolla på pippi filmerna oxå. Ewelina gick på toa hon lämnade kvar mobil i vårat rum. Jag märker att det lyser upp och hon har fått ett sms från ett nummer som hon inte har i sin mobil. Ewelina kommer tillbaka från toaletten. "Ewelina jag läste inte det. Men du fick ett sms från nåt nummer som du inte har" sa jag. "Va har jag? Ska jag läsa det högt?" Sa ewelina. "Ja gör det du!"
          Ewelinas perspektiv
Jag hade fåt ett sms från nån. Jag läste högt! "Hej ewelina det är fredde här! Jag undrar om du och din kompis vill hänga lite? Lära känna varan så ni får nya kompisar. Så vill ni det?❤" emelie och jag kollade chokat på varandra! "EMELIE FREDDE VILL VARA MED OSS! OMG VAD SKA JAG SVARA!?!" "SVARA JA FÖR FAAAAN!!!" Skrek emelie! Jag svarade på smset. "Tjenis fredde! Ja det vill vi gärna! Skulle vara kul! Men vart och när ska vi ses?" Det tog 5 minuter innan fredde svarade. "I espresso house om typ 1 timme?" "Vilken av alla espresso house menar du?"svarade jag. "Den vid plattan" svarade han."Okej vi ses där FREDDEBOY!" Svarade jag. "Ja vi ses snart!" Svarade fredde!
          "40 minuter senare"
Nu är vi vid tunnelbanan. Men vi är osäkra på vilken vi ska ta. Så vi chansar och så frågar vi någon när vi åker.
           Emelies perspektiv
Vi såg 4 fremande killar som värkade jätte snälla! Ewelina och jag kollade på dem och dem kollade på oss. Ewelina gick fram lite blygt och frågade "vet ni om den här åker till plattan?" Killarna svarade "ja det gör den och vi ska dit oxå. Vill ni sitta med oss?" Vi svarade blygt "ja om det är okej men var ska vi sitta?" Killen med fluffigt hår sa till emelie"du kan sitta i mitt knä om du vill!" Jag svarade"du kan sitta i mitt knä istället!" En kille med snapbak (stava) sa till ewelina "du får sitta i mitt knä"
Ewelina svara"du får sitta i mitt knä för du vill inte ha en benig röv i ditt knä!" "Föresten vi heter felix ,oscar,OG, och omar!" "Hej jag heter emelie och det här är ewelina" svarade emelie.

---------------------------------------------------
Tack igen för att ni har läst! Det blev ett kort kapitel i dag! Men jag sitter i skolan och börjar snart! Men tack och här har ni kapitel 2!❤

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now