kapitel 13

17 2 0
                                    

Ewelinas perspektiv

Jag vaknade av att felix petade på mig. Vi hade sovit i typ 7 timmar. Jag kollade på han och det första jag säger är " Hur långt är det kvar?" Och gnuggar mig i gonen. Han skrattade till och sa "Ungefär 2 timmar till sen är vi framme!" Jag log och frågade "Kan vi kolla på en film eller något?" Felix nickar och tar fram sin ipad. Jag sa " Action Film eller?" Han nickade och jag log stolt. Vi började kolla på en film som var nästan 2 timmar lång. Jag la mitt huve på felixs axel och log. Han la sin arm runt mig. Jag log och han kollade på mig och sen böjde han sig ner och kysste mig.

2 timmar senare

Vi landar och jag bara tog felixs hand och höll den hårt i min hand. Han sa " Gumman vi klarar det jag lovar!" Jag log och släpte lite. Vi landade och vi gick av sist för att vi hade ju mig och min sak för min andning och det tog lite tid. Men vi kom ut men felix bar in mig och emelie och oscar gick hand i hand brevid. Emelie kollade på mig och frågade "Ewe vad glor du på?" Jag skrattade och vickade på ögonbrynen. Emelie och oscar började asgarva det gjorde jag med. Sen började jag plötsligt asgarva åt ingenting. Mitt garv var så cp att de andra garvade åt mig. Jag började gråta av skratt och de trodde att jag grät. "EWELINA GRÅTER DU?" Sa felix. Jag Skakade på huvet. Jag sa "Nej jag började skratta så mycket att mina ögon svättas" Han började garva åt det och emelie sa "Hörru det där är min grej inte din!!" Jag skrattade. Vi gick och tog våra väskor och fick åka i 2 olika bilar. Jag ville åka med felix o emelie och oscar.

Emelies perspektiv

Ewelina ville åka i samma bil som mig felle och enis. Jag log och nickade. Felix satt fram och ewelina i mitten och oscar på vänster sida och jag på höger. Jag och ewelina messade lite. Vi skulle pranka killarna och då är det ju hämligt.

Ewe- Emelie ska vi praanka killarna sen?:')

Jag- YASS så klart vi ska! Vad ska vi göra då?

Ewe- Typ kasta gräddpaj i deras faces!

Jag- Okej! Men ska vi typ göra något annat oxå eller?

Ewe- JA! VI FÄRGAR DERAS HÅR MED FAKE FÄRG!!! OCH SÄGER ATT DET ÄR PERMANENT FAST DET INTE ÄR DET!! :')

Jag- Ja och så måste vi sminka dem när de sover!!

Ewe- Ja! När borjar vi med pranken?

Jag- Antingen idag eller imorgon!

Ewe- Okej! Hälvete vad roligt det kommer bli!

Jag- Hälvete JA!

Oscar frågade"Vad gör ni?" Vi bara kollar på varandra och säger "NEJ INGENTING!" Vi började as garva och vi pratade om allt möjligt. Ewelina sa "Jag är en unicorn som bajsar på sig!" Alla gjorde ett varsitt face som man såga betydde 'Asså vad fan ewe!' Sen började vi as garva åt henne. Hon skrattade oxå. Vi var snart hemma i huset i LA. Jag och oscar skulle dela rum och ewelina och felix skulle dela rum. Haha det passar ju jävligt bra. De kommer ju tappa bort sina saker! Stökiga paret! Vi kom äntligen dit! Det är ett stort vitt hus och jag var den första som gick in sen kom ewelina med sina väskor. Hon viskade"Vad ska vi börja med?" Och så vickade hon på ögonbrynen. Jag började as garva. Hon kanske var sjuk och så. Men hon hade tamefan kvar sin dåliga humor!! Jag sa " Ewe jag älskar din humor fortfarande, den suger så mycket som att den skulle vara i botten av en fucking jungel!" Hon började asgarva och sa " Du sa den suger som att den skulle vara i botten av en fuckin jungel!" Jag log och kollade in mitt och oscars rum. Det var stort lila och hade en dubbelsäng och två stora feta garderober! Jag bara skrek.

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now