Kapitel 1. Stockholm

90 4 3
                                    

Emelies perspektiv
Jag har packat ner nästan alla mina kläder och saker som jag behöver till min och ewelinas lägenhet i Stockholm. Jag har 6 resväskor. 4 stora resväskor som jag har alla mina kläder i. Och 2 lite mindre som jag har mina saker som är nödvändiga och han med sig! Jag har bara lite saker kvar att packa och sen så ska jag ringa ewelina och se hur det går för henne.
Ewelinas perspektiv
Jag packar och har typ 8 stora feta resväskor fulla med kläder och 4 mellanstora resväskor med nödvändiga saker. Jag packar med mera nödvändiga saker och mediciner.(Astmamediciner osv). Jag är snart klar med packningen och det är jag glad för. Det är jobbigt att packa så mycket. 1timme senare (ewe=ewelina, emi=emelie)
fortfarande ewes perspektiv
Jag ser och hör att mobilen ringer. Jag ser på skärmen att det är emelie som ringer så jag drar på den gröna färgen på skärmem o svarar.
Emi- heej ewe hur går det med packningen till imorgon?
Ewe- heej emi det går fint är snart klar!hur går det för dig då?
Emi- jo det går fint här med! Blev nyss klar!
Ewe- ok vad bra! Men emelie vi ses imorgon när vi ska åka!
Emi- ja det göre vi! Men var det kl 09:30 ni skulle hämta upp mig?
Ewe- ja kl 09:30 på pricken!
Emi- ok vi ses då sis! Hej då!
Ewe- hej då sis!!!

*Nästa Morgon*
Emelies perspektiv
Kl är 09:20 och Nu står jag utanför där jag har bott sen jag var 7 år med 6 resväskor och väntar på att ewelina och hennes mor och halvpappa ska komma o hämta mig. Ewelina och jag hade pratat senare på kvällen. Då sa hon att vi de kommer ha en flyttbil med 4 säten i. Vi har så många resväskor så vi behöver flyttbil som ewes mamma hyrde från jobbet.
*10 min senare*
Nu kommer ewelina o hennes familj. Jag är så taggad. Vi ska bo själva i en 3:a i Stockholm. Det är en stentlägenhet! Och vi ska bo där i 3 åk kanske 4 år!
Jag ser ewelina springa ur bilen för att krama mig. Jag kramar tillbaka. Vi slänger in mina resveskor på flaket o stänger luckan. Nu sitter vi i bilen o ewelina skricker att hon vill se pippiiii på netflix och jag börjar as garva!

Ewelinas perspektiv
Nu har vi kommit fram till lägenheten som ligger i Värmdö. Vi hade vår möbler och så. Mamma o min halvpappa åkte efter de hjälpt oss en stund. Och jag sa till emelie "emelie kan vi inte gå ut på en promenad i området?" Emelie svarade"nej jag är trött men du kan gå själv om du vill!" "Okej" sa jag.
Jag började gå runt och sen såg jag en lekplats så jag satte i hörlurarna och lyssnade på lips are moving och gungade lite. Sen så satte sig en kille som hade lånkt hår var runt 180-184 på gungan brevid min. Han kollade på mig så jag tog ut hörlurana och frågade blygt "varför kollar du sådär på mig för?" Killen sa "för jag känner inte igen dig" jag sa blygt "det kanske är för att jag och min kompis flyttade hit från nyköping i dag så jag är helt ny här" han sa "Jaha men då kanske jag ska presentera mig! Hej jag heter fredrik men kallas fredde" (venne var fredde bor så det får bli såhär nu!) "Heej jag heter ewelina men du kan kalla mig ewe" "kan man kanske få ditt nummer? Så kan vi säkert hitta på någonting nån gång?" "Ja här 076*******"

ewes perspektiv
När jag kom hem berättade jag för emelie vad som hände. Att the fooos kompis fredde pratade med mig och fick mitt nummer. Och sen frågade jag vad emelie hade gjort idag. "Emelie vad gjorde du i dag då?"

Emelies perspektiv
"Emelie vad gjorde du i dag då?" Frågade ewe. "Inte mycket vilat lite och packat upp lite" "Emelie?" Frågade ewe "Ja ewe vad äre?" "JAG VILL KOLLA PÅ PIIIIPPIIIII!!!!!!" Skrek ewelina. "Haha men ewe då kollar vi på PIIIIPPIIIII då!!!"

---------------------------------------------------
TACK ALLA SOM LÄSTE DET HÄR TRÅKIGA KAPITLET! DET HÄR ÄR FÖRSTA GÅNGEN JAG SKRIVER SÅ HÄR! MEN TACK OM NI VILL FORTSÄTTA! DET BLIR MER SPÄNNANDE SEN! OCH SORRY ATT DET BLEV SÅ DÅLITG! MEN TACK!!

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now