kapitel 15

22 2 0
                                    

Ewelinas perspektiv
Nu är jag i min 6:e månad. Jag har en väldigt stor mage. Emelie fick missfall. Och vi pratade och kom överens om att hon skulle hjälpa mig istället. Felix och jag har det mysigt och emelie och oscar har det gööött. Jag var påväg till ica för att möta upp emelie och vi skulle ha tjejdag och handla barnkläder. Jag var nu påväg till ica. Jag hadde på mig shorts linne vans keps och en skinjaka. Ja det är sommar. Jag hadde hörlurar i öronen och dunkade 1D och 5SOS låtar och massa mer. Jag var så glad. Men plötsligt så stoppade något fan mig och drog ur hörlurarna och s "Vad fan tror du du håller på med va??" Jag kollade frågande på henne och sa "va vad har jag gjort nu?" Hon sa "ja men du är väll inte kär i felix och du är väll inte gravid??" Jag svarade "ser det ut som att jag inte älskar han jag är förlovad med?? Och jo jag är gravid med hans barn. Vill du känna och se magen eller??" Hon nickade och jag drog upp tröjan och ner shortsen lite "här kän på magen då!" Sa jag. Och hon kände och då sparkade barnet. Jag log och hon sa "omg sorry. Det går ryckern om att du inte älskar felix och att du inte är gravid på riktigt!!" Jag sa "ok men du vi hörs! Jag ska gå och vara med emelie och köpa barnkläder. Ska möta upp henne på ica. Så måste dra! See u!" Jag kramade henne och vi skildes åt. Jag stog och väntade på att emelie skulle komma och medans jag väntade så ringde felix. "Heej det är ewelina" "heej det är felix! Du vill du åka till typ Venezuela med mig omar oscar o ogge??" Jag sa "så klart! Och emelie ska med oxå då va??" Han sa "klart hon ska! Vi kan ju inte lämna 1 av er hemma. Ni kan ju knappt skiljas innan ni saknar varan!" Jag skrattade till och sa "det har du rätt i felix! Tack! Men när åker vi då??" Felix sa "om 2 dagar! Så paka väskorna för vi ska vara där i nästan 2 månader!" Jag sa "okej ska börja packa när jag kommer hem sen! Måste gå för jag ska köpa bebiskläder med emelie. Och köpa lite kläder till att ha i Venezuela oxå!" Felix sa "ja vi hörs sen sweete! Jag älskar dig!" Jag sa "FELIX DU ÄR MITT ALLT JAG ÄLSKAR DIG!!" Nu kom emelie vi kramades och nu var vi påväg mot stan.
Emelies perspektiv
Jag o ewe o killarna ska till Venezuela om 2 dagar. Jag och ewe ska köpa barnkläder och köpa lite kläder till oss för Venezuela! Vi gick in på H&M och köpte 4 magtröjor och 6 linnen. 5 par shorts och 3 kepsar. 2 jackor. Sen på kaphal och köpte byxor och linnen o munkjacka! Vi kom hem (vi bor ihop men ewe o jag sover hos felix o oscar ibland) jag log och sa "hur många resväskor ska vi ha då ewe?" Ewe sa "jag venne får la ta och kolla med felix på hur många vi får ta med oss" ewelina ringdw och kom tillbaka och sa " 2 stora och en mellan och ett handbagars." Jag nickade och sa "okej! Men då kör vi på sommar och vår kläder inklusive nån klänning som passar med våra vans!" Jag började packa ner alla mina underkläder förutom 2 par trosor. Och sen pakade vi ner mjukis byxor shorts och klänningar och linnen och magtröjor och munkjackor och massa annat. Vi skulle till stan imorgon oxå en snabbis för vi ville handla lite mera. Vi packade ner våra nya kläder sen frågade ewe "emelie?" Jag svarade "ja ewe vad är det??" Ewe sa "kan vi se madiken?" Jag skrattade till och sa "ja ewe det kan vi!" Ewe log och gjorde en glädeje dans med sin gravida magen. Jag skrattade. Vi kollade nästan på alla avsnitten av madiken och nu halvsover i soffan vi asgarvade åt allt och vi hadde jötte kul och helt plötsligt så hade vi somnat. Jag och min gravida bästa kompis sover hhär! Hon är min bästa syster!!
---------------------------------------------------TACK ATT NI LÄSER! OCH SORRY ATT JAG INTE SKRIVIT PÅ LÄNGE! PUSS O KRAM PÅ ER!!❤❤❤❤❤

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now