kapitel 3

38 4 0
                                    

Ewelinas perspektiv
Jag emelie och grabbarna lärde känna varandra lite påvägen till plattan. De fick reda på att vi kommer från nyköping och flyttade till Stockholm för att vi skulle börja gymnasiet här. Och att vi bde i en 3:an i Värmdö. Felix såg på oss o log och nästan skrek "OMG JAG BOR OXÅ I VÄRMDÖ!!!" Vi andra började as garva! Och jag och emelie sa "Haha okej! NI KANSKE VILL KOMMA OCH FORTSÄTTA KOLLA PÅ PIIIIPPIIIII MED OSS SEN!" alla vi garvade så att vi började gråta. Dom skrek "JAAAAA PIIIIPPIIIII!!!!!" alla bara kollad på oss!
Emelies perspektiv
Vi hade jätte kul med killarn och dem skulle tydligen oxå träffa någon på plattan. Jag och ewelina frågade "Vem ska ni träffa dårå???" Killarna sa "Fredde han ville att vi skulle träffa 2 rudar om flyttade hit idag!" Vi kollade på varandra och skrattade. Den kollade på oss förvirrat! Vi sa "Vi skulle träffa fredde på espresso house typ nu! Så det är nog oss han menade då!!" De bara kollade på oss och var chokade! Ewelina svara "varför ser ni så chockade ut?" Felix sa"Vi trode inte det var ni! Haha" han kliade sig på huvet!
Ewelinas perspektiv
Nu är vi på espresso house och pratar! Då kom jag på en sak som hände mig och emelie i 9:an och jag var tvungen att berätta det för dem. "Killar vill ni vata en pinsam sak som hände mig och emelie lite i 9:an?" Killarna + fredde sa "JA" väldigt högt!. Okej. Vi var på övervåningen och var på väg ner och en kille jag gillade var på väg upp så jag krokade nästan i honom! Då skrek jag "OH SHIT! I hans face och efter det så sa jag DÄR VAR DET MÄNISKOR! Emelie as garvade åt mig!" Killarna bara satt och as garvade så dem grät. Jag sa "JAG VET ATT JAG ÄR PINSAM. MEN JAG ÄR MIG SJÄLV SÅ GILLA LÄGET BOYS!" Då började de och emelie garva mera.
EMELIES PERSPEKTIV
Vi hade suttit och garvat i typ 15 minuter nu. Och nu kom fans till dem fram. Fansen sa"Hej vilka är de här tjejerna då?" "Heej det här är ewelina och emelie som precis har flyttat till värmdö. Fredde tog ewelinas nummer och ville att vi skulle träffa dem. Så det här våra kompisar ewe och emi" sa killarn. "Okej. Tur att dem inte har nåt på gång med er." Sa en av tjejerna! "Varför är det tur för?" Frågade felix o fredde. "För dem e inte äns snygga och ni kan få bättre." "Vi kan inte få bättre de är sig själva och är sjukt snygga. Och de värkar snäll osv. Lär känna dem först..." sa felix. Jag ser ewelina få tårar i ögonen så hon resersig snabt och springer till toaletten.
Ewelinas perspektiv
Jag hade sprungit in på toaletten på espresso house gråtande. Jag hörde någon knaka. "Vem är det?" Frågade med gråten i halsen. "Det är felix kan jag komma in?" Jag öppnade dörren och han kom in. "Gumman du ska inte lyssna på dem. De är bara svartsjuka på att de inte har oss som kompisar." Sa felix. Jag svarade "Jag vet att jag inte ska lyssna. Men jag var brutalt mobbad förut. Jag blev kallad ful och äcklig och massa mer" sa jag och började gråta mera. "Men gumman nu har du och emelie oss. Även fast folk säger eller ger er hat så älskar vi er fortfarande."  Sa felx och kramade mig och tröstade mig.
"Vi tänkte gå till artist house och vill att du och emelie ska med. Vi vill presentera dig för daff och kat." Jag kollade på honom. "Klart vi vill. Men jag är fortfarande ledsen. Så jag kanske börjar gråta igen." Han kramade om mig. "Ewelina vi är här för dig. Du och emelie är med oss nu." Sa felix. "Vill du veta en sak felix?" "Ja vad är det ewelina?" Frågade felix. "Jag gillar dig. Du är fett random i like it. Och jag älskar musik. Jag sjunger typ hela tiden. Ni kanske kan höra nån gång!" Felix kollade chokat på mig och sa "KLART VI SKA HÖRA DIG NÅN GÅNG".
Emelies perspektiv
Nu kommer felix tillbaka med ewe och hon har gråtit. Jag ser hur dåligt hur hon mår. Jag går fram och ser henne i ögonen och de börjar fyllas med tårar igen. Jag började gråta med henne och vi kramade varandra och killarna stälde sig och krama oss oxå! "GRUPPKRAM FAN VA FINT OCH MYSIGT!" skriker ewelina. Alla vi började garva igen. "Nu drar vi till artist house girl!" Sa killarn till oss. Vi gick dit. Och på vägen dit gick jag och oscar och pratade lite och han värkar som en bra kille. Undrar om han gillar mig.
Ewelinas perspektiv
Jag och felix pratade hela vägen till artist house. Vi skrattade och hade kul. Undrar om han gillar mig oxå. Jag kollade bakom oss. Där gick emelie o oscar och pratade. Jag såg hur gulliga de var tillsammans. Jag vände blicken till felix och märkte att han höll min hand.
( i artist house )
Killarna roppade på daff och kat. När de kom ut så belv de chokade. Killarna sa"Det här är ewelina och emelie. Vi träffades i tunnelbanan. Fast igentligen var det fredde som ville att vi skulle träffa dem. Han ville att de skulle få mera kompisar så vi har varit i 3 timmar. De flyttade till värmdö idag." Sa felix. "Hej jag heter daff" och räkte ut armen. Vi skakade den. "Hej jag heter kat" vi fick en varsin kram av henne. "Hej jag hete ewelina och det här emelie." Vi log. Och hade kul. Vi såg på när de tränade och repade.
( på g hem )
Vi är på g hem. Killarna åkte hem till sig fast oscar och felix följde med oss. "VILLE NI SE PÅ PIIIIPPIIIII FILMERNA MED OSS ELLER?" skrek jag. "JA KLART VI VILL. SÄRSKILT MED ER TVÅ!" sa dem o log. Jag och emelie rodnade och sa "Vi måste ha mer godis. Var kan man köpa det? " sa jag. De visade var afären var och vi handlade det vi ville ha och dråg hem till felix först. Så han och oscar kunde byta om till mys klder och hämta saker för de skulle sovs hos oss. Och oscar sov hos felix till idag så han hade med sig saker där. Så vi gick hem till oss så bytte jag och emelie om. Vi kollade på båda pippi filmerna och sen somande jag och felix i mitt rum och emelie och oschar gick in till emelies rum. De sov över hos oss. Första gången vi har fåt så här jävla bra kompisar!
---------------------------------------------------
HEJ TACK FÖR ATT NI LÄSTE DET HÄR. DET BLEV SÄKERT BRA HAHA!!! MEN HOPPAS NI GILLAR DET HÄR!❤❤✌☺

NyinflyttadeOnde histórias criam vida. Descubra agora