kapitel 14

18 2 0
                                    

Ewelinas perspektiv

Jag har varit gravid i snart 4 veckor. Det är söndag idag. Imorgon är det 4 veckor. Och jag är glad att jag har denna familj. Min i nyköping har glömt mig nu. Jag älskar den här familjen. Jag står och kollar mig i spegeln och kollar på min mage. Jag ställer mig på sidan och står och kollar. Felix kommer in men jag märker inte det. Han lägger armarna om mig och sätter händerna på min mage och sitt huve på min axel. Jag ler och tar fram mobilen och tar en selfie och sen frågar jag"När ska fansen få reda på att du ska bli pappa?" Han kollar på mig och roppar på daff. Daff kommer springandes och skricker"HAR DET HÄNT NÅGOT ELLER?" jag skrattar och skakar på huvet. Felix sa"När får fansen veta att vi ska bli föräldrar?" Daff sa"När ni är redo! hälst innan man ser mer än såhär!" Vi nickade och jag frågade med ett leende på läpparna "som typ nu då eller?" Han nickade och sa"Det är ett bra tillfälle. Ska ni lägga ut på instagram så kan jag ta bilden åt er!" Vi log och daff fottade från bådas telefoner. vi la ut på instagram/Twitter. Felix skrev"Jag ska bli pappa med världens bästa ewelina! Barnet får världens bästa föreldrar! Och ännu bättre VÄRLDENS BÄSTA FOOOFAMILY! Älskar er!" Jag skrev"Jag och felix ska bli föreldrar! Barnet kommer ha världens skönaste familj! Jag älskar er! Och ni är grymt snälla! Tack att ni finns! Hoppas vi ses snart!" Jag log och vi påstade det samtidigt! "Jag älskar dig så mycket felix!" Sa jag. Felix sa " Jag älskar dig med! Mer en vad du någonsin kan tro!" Vi kysstes och han gick ut. Jag är så lycklig just nu!

Emelies perspektiv

Jag och oscar låg i sängen och myste och helt plötsligt känner jag något som sakta reser sig upp. Jag kollar ner under täcket. Han hade bånge. Jag log och kyste han. Han gick och låste dörren och jag fällde ner persenena. Vi kystes intensivt och sen blev det intensivare och sen gick det över till hångel. Sen grovhångel och sen låg vi i våran säng med bara underkläder och han tog av mig mina trosor och jag hans kallingar. Han sa "Får jag? Är du redo för det här?" Jag nickade och sa" Ta min oskuld oscra! Och ja jag är tame fan redo!" Han tryckte in sig i mig och han körde lungt tills jag vänjde mig och sen sa jag " Osacr lite fortare snälla!" Han nickade och till slut så gick det så fort att båda kom. Vi somnade sen vaknade jag. Oscar vaknade oxå. Han sa"Tack för igår natt gumman! Det var det bästa ever!" Jag kollade på honom och sa "Varsågod! Jag tyckte det var skönt!" Han log stålt. Sen kom jag på att vi kanske inte använde kondom. "Oscar använde vi kondom?" Han kollade på mig med en rädd min och skakade på huvet. Jag sa "om jag blir med marn så ska jag beholla barnet!" Sa jag. Han nickade" Jag kommer så på din sida gumman!" Jag log och kyste han. Sen tog jag på mig mina kläder oh sprang in till ewe och stängde dörren. Det var bara hon o jag där nu. "Ewe jag låg med oscar i natt!" Ewelina sa " Va! Var det skönt?" Jag nickade och log generat och ewelina kom fram och kramade mig jag kännde hennes 1 3 veckors gravida mage mot min mage. Ewe sa "Ni använde kondom va?" Jag kollade på henne och sen ner i golvet. Hon kollade på mig med en min som bettyde 'Jag kommer stötta dig om du oxå blir gravid nu!' Han sa" Om du blir gravid kommer vi bli de bästa morsorna ever!" Jag nickade och log och frågade " Får jag kännna och se på din mage?" Hon nickade och drog upp sin tröja så jag kunde känna och se på hennes mage. Jag log och hon log oxå och sa" Emelie vi är bästa vänner! Kommer alltid stå på din sida!."

Ewelinas perspektiv

Jag log mot emelie. Hon sa när vi var 14 att hon skulle berätta när hon hade legat första gången. Och det gjorde hon! Hon och jag för evigt! Jag och emelie började snacka om hur vi skulle bo och så. Det var grymt roligt. Tills killarna roppade "KAN NI KOMMA NER LITE? DET ÄR VIKTIGT!" Vi skrek"KOMMER" Och vi sprang ner. När vi kom ner så hade de kamrena i högsta hug alla förutom felix. De sa att emelie skulle ta och filma från sin mobil och hon tog upp den. Alla började filma och Felix Stälde sig framför mig och sa" Ewelina som du vet så älskar jag dig så sjukt mycket och nu ännumera för vi har skapat en familj tillsamans!" Jag nickade och log. Felix fortsatte då han stälde sig på knä och frågade "Så Ewelina Vill du Gifta dig med mig?" Jag kollade chokat på asken med ringen och sen chokat på felix. Jag nickade och log och skrek nästan" JA FÖR FAN KLART JAG VILL GIFTA MIG MED DIG FELIX! MIN BLIVANDE MAN!" Alla slutade filma och felix satte ringen på fingret och kyste mig! "Jag älskar dig!" Sa jag. Felix sa"Jag älskar dig mer!" Han pressade sina leppar mot mina. Vi log igenom kyssen. Jag är så jävla lycklig!

3 månader senare

Ewelinas perspektiv

Det har gått 4 månader sen jag blev graid. Man har börja märka på min mage nu. Vi är hemma igen men vi hyr nu 1 större lägenhet och killarna betalar för att hjälpa oss. Emelie har varit gravid i 3 månade så man har börjat märka på hennes mage mer och mer för varje dag. Jag är så lycklig att jag träffade de här personerna. Jag skulle gå och träffa felix så jag tog på mig ett par leopardmönstrade byxor som jag fick låna av felix. Och en mysig långärmad tröja som man såg lite av magen av. Jag borstade tänderna och håret och sen tog jag på mig ett par snygga vans som matchar med det jag har på mig. Jag börjar gå mot esspresso house så jag var tvungen att ta tunnelbanan in till plattan där jag skulle ta en fika med emelie som ar med mig och felix och oscar. Vi gick mot tunnelbanan fans kom fram och sa "Är det sant att ni ska bli mammor till oscars och felixs barn?" Jag nickade och de sa" Vi vill ha bevis får vi se era magar? Jag drog upp tröjan till revbena och höll ner byxorna lite. Deras ögon vart stora. De sa" Får man känna?" Jag och emelie började skratta och båda nickade och de fick känna på våra magar. Nu var vi på tunnelbanan och var snart framme vid plattan. Jag sprang jettekonstigt när jag såg felix och emelie oxå fast med oscar dårå. Vi tog en fika och sen ar vi hungriga så vi gick till mcdonals och åt lite. Den gick vi till studion och alla gramde oss och sen filmade vi när oscar skulle fråga emelie om de skulle gifta sig. Jag var med och valde ringen.

Emelies perspektiv

"Emelie jag älskar dig!" Jag log och kollade konstigt på alla som filmade. Sen förstog jag och jag kollade på oscar. Han stälde sig på knä och sen så frågade han" Emelie vill du gifta dig med mig?"Jag glodde på ringen den var så fin! Ewelina valde säkert den. Men jga stirrade först på ringen och sen på oscar och sen skrek jag "HELL YES ATT JAG VILL GIFTA MIG MED DIG!!!!" Oscar log och jag log oxå. Han stälde sig upp och satte ringen på mitt finger och sen så kyste han mig. Han satte händerna på min mage och det var så mysigt och jag kände en liten spark och det var barnet som kände oscars närvaro. Jag sa" Oscar kände du det där?" Han log oc nickade jag vart as glad. Felix kyste ewelina och man såg att de var gjorda för varandra. Jag älskar de 2 ihop. De passar värkligen med vaandra! Felix står med händena på hennes mage och ewelina sa aj och tog sig på tygen. Felix kollade oroligt på ewe. Hon sa "Felix det är lungt! Det var barnet som sparkade bara!" Alla skrattade åt felix oroliga oh förvirrade face! "Felix det kommer gå bra jag har ju dig här så allt blir ju bra då!" Alla sa" NAAAAAAAAW!!!" Ewelina och felix log. Nu var vi på ge hem. Jag och oscar och ewelina och felix skulle sova över. Ogge skulle sova med sin tjej Lina och Omar med sin brud Frida. Vi kom hem och bytte om och kollade på filmer sen så blev vi trötta så vi gick och la oss. Jag skrek"GOD NATT FELIX OCH EWE!" Jag fick ett svar och det var båda ewe och felix som skrek"GOD NATT BÄSTISAR OCH UNICORNS!" Ewelina skrek Unicorns. Annars skrek de allt tillsamans! Alla somnade och jag hade oscars armar runt min midja hela natte. Ewelina hade felixs händer på sin midja o mage hela natten. Så gulliga alla vi 4 är asså!BÄSTA FAMILJEN EVER!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TJA SORRY ATT JAG INTE HAR UPPDATERAT PÅ SÅ LÄNGE! TACK FÖR ATT NI LÄSR DEN HÄR BOKEN! HOPPAS NI GILLAR DEN OXÅ! PUSS OCH KRAM PÅER! PS VAR HOS MIN BROR I TROLLHÄTTAN I HELGEN SÅ JAG KUNDE INTE UPDATERA SÅ NI VET! PUSS PÅ ER! HEJ DÅ! :*<3

NyinflyttadeOnde histórias criam vida. Descubra agora