kapitel 8

29 3 0
                                    

Ewelinas perspektiv

Nu sitter jag här i min sjukhus säng och jag väntar på besök. Jag hade börjat skriva med en gulig foooer som heter frida. Jag och emelie hade pratat och vi kom överäns att hon fick komma och hälsa på mig. Och nu var emelie på väg och hämta henne. Jag satt i min säng och dörren öppnades då kom emelie med frida. "Heej frida hur e läget?!" Frågae jag. "Hej ewelina det är bra hur e läget själv?" Svarade hon. "Det är sådär. Jag känner mig trött och så och har jävligt ont. Men annars är det väll bra!" Svarade jag. Jag sa "Killarna kommern nog snart så du vet. Felix kommer varje dag. Han och killarna och emelie sover här på netterna! De är rädda att inte skrika" Frida svarade "Ja! Okej! Jag lovar! Och gud va gulligt av dem! Hur lärde ni känna varan du emelieoch killarna. emelie svarade "Det började i tunnelbanan. Vi såg 4 (då var de främmande) Killar. Vi gick fram och ewelina frågade Går den här till plattan? Vi skulle då träffa fredde. Han hadde tydligen bjudigt med killarna. Han är en av våra bästa vänner!" Vi bärättade hela historien så vi märkte inte att killarna och daff och kat kom in!

Emelies perspektiv

Jag kände ett par armar runt min kropp och jag hoppade till och skrek! Jag Skrek "HÄLVETE VAD I HELA HELVETE VEM HAR SINA ARMAR RUNT MIN KROPP!?!" Eweina och Frida började as garva men helt plötsligt så såg jag armar runt ewelina oxå occh då blev hon rädd och skrek "VAD I HELA HELVETET FÖR EMELIE SEN JAG! jAG SKET FAN NÄSTAN NER MIG! HÄLVETE SLUTA SKRÄMMA MIG HELA JÄVLA TIDEN! JAG KOMMER JU FAN DÖ OM DU FORTSÄTTER SÅ HÄR FELIX FUCKING WILHELM SANDMAN!!!!!!" Jag och frida asgarvade! Jag såg att ewelina fick ont! jag sa "Gumman hur mår du?" Hennes ögon fyldes med tårar! Jag såg paniken i hennes ögon! "Mitt knä vred sig igen! Det gör så jävla ont! " Sa hon och kollade på mig och de andra. Sen sa hon på skämt "Jag tror jag kommer fucking dö!" Hon skrattade och grät. Vi hämtade en läkare och hon såg hur ont ewelina hade. Sen märkte vi att hon hade många blåmärken och hon var trött hela tiden. "Jag tror vi ska ta blodprov på dig ewelina" Sa läkaren. Jag såg Hennes panik i ögonen. Hennes ögon blev stora som bowling klot! "VÄNTA VA? VARFÖR SKA NI GÖRA DET!?" Halvskrek ewe med tårarna rinande. "Du har vissa symptom på lekumi. Vi vill kolla om du har det eller inte." sa läkaren. Ewelina grät så mycket att hon började hypiväntilera. Felix gick fram till ewelina och krama henne och sa "Ewelina jag älskar dig du är mitt allt. Jag kommer stå på din sida hela tiden.Jag älskar dig nu och kommer alltid göra det! Du är den ända för mig. Jag älskar dig!" sa han och kysste henne. Jag ser att Frida sitter och gråter. Jag går fram och frågar "Frida varför gråter du?" Hon svara "Jag tyker så synd om ewelina! Hon förtjänar inte att vara på sjukhus eller så! Hon förtjänar mycket bättre!" Omar gick fram och kramade frida länge! Han tröstade henne! De såg så gulliga ut!

ewelinas perspektiv

"Felix du är allt för mig med. Jag vet att det kommer vara vi! Och jag älskar dig för du är min lilla sandyman! Du är mitt liv mitt allt! Jag älskar dig oxå!" Sa jag. Nu så kom sjuksköterskan och gav mig en bedövnings ploster på armen där de skulle sticka in nålen. De hjälpte mig med att sätta dit den.

*1 timma senare*

Nu ska de ta blodprov! Jag sa "Kan felix liga brevid mig och emelie sitta vid mina fötter? Snälla" Sköterskan sa "Okej! Bara vi får ta blodprovet!" Jag sa "tack!" Då la sig felix sig brevid mig och emelie satte sig vid mina fötter. "Så nu är det klart! Vi ska skicka iväg proverna nu och så får vi se vad svaren blir. Vi får svaren senas imorgon! Ha en bra dag" sa sköterskan. "tack detsamma!" sa jag! Jag sa "Jag är trött nu får jag sova?" felix frågade "vill du att jag ska ligga brevid dig?" Jag nickade. De andra tyckte att de var så gulligt så de tog fotton och daff skrev "Naaaaw Felix ligger och myser med sin tjej somm är trött och som nyss tagid blodprov. De är värda varandra och hon är bra för han. De är så söta.!" Killarna skrev på @thefooomusic "Naaw de ä så gulliga. Ewelina är trött och tog nyss blodprov. Felix förtjänar henne. Dem är det där paret som värkligen är kära. Älskar er syster och bror! :*<3" Emelie skrev " Gumman är så utmattad efter tagit blodprov och träffat bästa frida! Så nu ligger hon och sover med felix armar runt sig. SÅ JÄVLA GULLIGT!" Frida skrev "Dem är så söta! Gud vad felix är värd henne. och hon är värd honnom! Dem passar perfekt! Ewelina Förtjänar inte sjukhuset och blodprov Hon förtjänar det bästa! Hon är världens snällaste person! ÄLSKAR DIG EWELINA!!" Jag somnade!

*4 timmar senare*

Emelies perspektiv

Doktorn kom in och skulle bärätta vad resultatet var. "Hon har tuvär en lätt lekumi. Den är inte så farlig men vi måste börja med selgifter så fort som möjligt. Då kan hon bli frisk. Snabbt!" sa doktorn. ewelina började gråta och jag oxå. Jag kramade henne! Daff och kat frågade "Hur snabbt kan behandlingen börja?" Doktorn sa " Den kan börja imorgon. Så ewelina måste stanna längre här. Så hon behöver mera saker." Ewelina kollade på doktorn och sa" Kan jag följa med? Snälla vill ut lite. Och vi åker ju bil.Och jag vet mer vad jag behöver! Snälla jag behöver frisk luft!" Doktorn kollade på ewelina och sa "Ja men du får sitta i rullstol då. för knät och för att du är så svag. Men du får! Bara dem hjälper dig!" Ewelian och jag skrek"TACK! DET BETYDER SÅ JÄVLA MYCKET!!!" Doktorn sa "Det va så lite!".

1timma senare

Nu är vi hemma! Vi ska hämta kläder åt både mig och ewelina! Killarna lånade ut lite kläder till oss oxå om de inte kunde vara med just då så kunde vi ha dem på oss. Men ewelina tog med mera filmer och sen mer tablätter. Och jag tog med mera kläder och nödvändiga saker som bindor och skit! Sen åkte vi till felix så han kunde ta med lite mer kläder till ewelina och mer till sig själv och filmer och massa annat skit. Sen när vi kom ut så var nåra foooers där utanför. De såg ewelina och frågade "Hej vad gör ni? Ska ni iväg? Och ewelina hur mår du?" Felix svarade " Heej Vi hämtade kläder och filmer och skit för jag och grabbarna och emelie ska bo ett tag på sjukhuset med ewelina. Ja Vi ska till oscar och ogge och hämta kläder till omar." Ewelina svarade "Jag mår sådär själva då?" Ewelina kollade på daff och frågade "ska jag bärätta varför vi ska bo på sjukhuset eller inte?" Daff sa "jo det kan du göra så fansen får veta lite." ewelina sa " Vill ni veta varför vi ska bo på sjukhuset " Fansen sa "Ja jätte gärna om du vill bärätta asså!" Ewelinatog ett djupt andetag och sa" Jag har lekumi en slaks canser. Men den är inte svår. Och behandlingen börjar imorgon. Så jag kan bli frisk snabbare." Hon kollade ner och en tår föll ner för kinden. Fansen sa" Nej men herre gud! Vi är så ledsna ewelina!Förlåt att vi frågade! Hoppas du blir bra snart!" "tack!" Sa ewelina.

2 timmar senare

ewelinas perspektiv

nu var jag as trött och klockan var 21:00. Jag skulle upp innan 13:00 och göra mig i årdning för att börja med sägifterna. Jag satte på musik och sjöng med. Dem skulle filma lite på sjukhuset. De hade lagt ut bilder på oss och skrev "vi kommer bo på sjukhuset ett tag för ewelinas skull! Hon har en änkel lekumi. Så hennes sälgifter börjar imorgon kl 13:00. Vi ska lägga ut några bilder då. För ni vill väll bli updaterade om vad som händer och hur det går?" Bilden fick många komentarer! "Ja vi vill bli updaterade om hur det går för henne och hoppas ewelina mår bra snart!" Osv osv. Vi kollade på film och jag hade på mig ett par mjukis shorts och ett linne och strumpor och myste ner mig brevid felix i min säng! De andra hade extra upfelbara sängar hemmifrån. Jag sommnade med ett lende på läpparna. Jag hade världens bästa kompisar. Dem är min nya familj. Dem gör vad som hälst för mig. Jag älskar dem. Dem betyder så mycket. Dem vet inte hur mycket dem betyder för mig. Dem är min familj. Jag älskar dem.!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tack för att ni läser. Det här vart ett komppiserat kapitel. Men det är klart nu! Jag ska försöka skriva ett kapittel varje dag! Så ni vet! Tack igen alla fina meniskor! Puss på er!

Nyinflyttadeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें