kapitel 7❤❤

18 4 0
                                    

Ewelinas perspektiv
Killarna frågade om vi ville med till studion och lära oss nån av deras danser. Vi savarade jag vist! Så jag tog på mig ett par blåa mjukis shorts och en tröja där det står I'm with the band. Emelie tog på sig ett par lila mjukis shorts och en svart likadan tröja fast med täxten im not do mornings. Vi tog på oss vans som var svarta och vita. Jag hade dem svarta emelie dem vita. Sen pakade vi lmbyte laddare till mobilerna och vatten flaskor! Sen gick vi hem till felix. Han tog med sig en vatten flaska och ombyte. Och han tog på sig en änkel tröja och sina kamouflage byxor och ett par snygga vans. Sen åkte vi hem till ocar och han pakade allt som vi gjorde! Och han tog på sig en änkel tröja och leopard byxorna med snygga vans.
Emelies perspektiv
Nu var vi påväg till studion hand i hand! Jag och oscar höll varan e ena handen och i andra hande så höll jag ewelina som var nervös. Jag förstog henne. Vi var lite osäkra på om henes leder skulle klara av att dansa. Men hon höll i felix i hennes andra hand. När vi började närma oss så såg ch hörde vi att det var foooers där. Ewelina klämde åt lite i min och felix hand. "Aj" sa jag. "Oj sorry jag är bara så nervös! Du förstår nog varför emelie" sa ewelina!
"Ja jag förstår gumman!" Sa jag. Nu hade vi kommit in efter 20 min av foooers som ville fottas med dem och oss. Jag och ewe sa bara visst när nån frågade oss. Men nu var vi inne i studion. Killarna visade upp när vi hadde sjungit tidigare under dagen och ewe började gråta när dem sa att vi va bra! Jag förstår henne. Hon är både glad att dem säger det och inte. Hon gråter av glädje mäst. Kat frågade "Ewe varför gråter du?" Ewe svarade "för jag blev mobbad för min röst. Nej men du kan inte sjunga osv." Kat blev så arg att man såg ilskan i henne! " DU SKA INTE LYSSNA PÅ DEM DE ÄR BARA AVUNDSJUKA PÅ HUR JÄVLA BRA DU ÄR PÅ DET DU GÖR! INGEN SKA TRYCKA NER MIN LILLA SYSTER!!" Skrek kat och alla bara kollade shokat på henne och sa "Lilla syster??"
Kat slog sig i huvet och sa"Ja hon är som min syster fucktards!"
Ewelinas perspektiv
Jag gick fram till kat och sa "och du är min big sis!" Alla började as garva! Jag kramade kat och daff. De sa "ni vill väll bli kända va??" Vi sa "jupp det är derför vi börjar här i musikklass till hösten!" "Vill ni skriva på ett kontrakt med oss så kan vi hjälpa er??" "JA DET VILLLLL VI!!!!" Så vi skrev påett kontrakt o ringde och bärättade och de var glada för våran skull.
Emelies perspektiv
Nu skulle killarna vissa oss hur vi skulle göra. Och allt gick bra ända tills ewelina sa att hon ville tästa hjula en gång. Då fick jag flashbak från 9:an
*FLASHBAL*
Vi va på idrotten då ewelina ville tästa stå på händer först. Hon gjode det och föll ner på hennes ena knä och skrapade upp det. Sen 10 minuter senare så skulle hon hjula och hennes knä vred sig i luften och bara ramlade ihop och började gråta och våran kompis jocke hjälpte henne upp och då sprang jag fram och hjälpte till.
*SLUT PÅ FLASHBAK*
Ewelina försökte igen och ramlade ihop och jag sprang fram till ewelina och sa "EWELINA DU VISTE ATT DINA LEDER INTE KLARAR DET MEN GJORDE DET IALLAFALL. VARFÖR!?" "JAG VILLE TÄSTA OM DET GICK!" SKREK OCH KRÄT EWELINA
Killarna sprang och hämtade daff och kat. Dem kom in springande och skrek "VAD HÄNDE?" . Jag hade smått panik och grät för min bästis hade ont! Så jag sa "HON HAR EN EDSJUKDOM SOM GÖR ATT HON INTE FÅR HJULA DET HÄNDE ATT HON GJORDE DET I SKOLAN I 9:AN HENNES KNÄ VRED SIG!" "SKA VI RINGA AMBOLANS ELLER NÅGOT??" frågade kat! Jag nickade med paniken i ögonen! Oscar sa "gumman det kommer gå bra! Jag lovar hon klarar sig!" Jag sa "jag vil följa med till sjukhuset! För vi är som riktiga syskon. Vi har växt upp med varandra. Så vi kan varandra utan och innan!" Alla sa "Okej men vi åker efter er då! Vi vill inte att det ska hända något med er!"
10 minuter senare
Nu är ambulansen här! Ewelina halvskrek med paniken och gråten i rösten! "EMELIE SKA MED! JAG ÅKER INTE UTAN HENNE!!" Jag sa "GUMMAN JAG ÄR HÄR! SKA JAG HOLLA DIN HAND?" Hon nickade och jag tog hennes hand! "Gumman allt kommer gå bra!" Hon fick lugnande och somnade.
Ewelinas perspektiv
Jag vaknade på sjukhuset. Jag kollade på mitt knä som var lindat! Emelie var i rummet. Jag började gråta! "Ewelina är du vaken nu? Varför gråter du? Gör det ont??" Sa emelie. Jag nickade! "Kan daff kat och killarna komma in de är jätteroliga för dig!" Jag nickade och log lite när jag tänkte på felix! De kom in och gav mig kramar. De sa"vi prstade med doktorn och du ska stanna här några dagar men vi kommer vara här med dig då. Behöver du något hemifrån? Jag nickade och sa " tantborste min gosiga kudde lite kläder och datorn och adhd tablätter." "Vänta har du adhd?" Frågade daff. "Ja men inte bara de här sjukdommarna. Jag har fler." Sa jag "oj okej då vet vi det!" Sa daff. De åkte och hämtade lite filmer osv. Alla dem sov med mig på sjukhuset flera nätter. Men åkte och jobbade osv. Jag och emelie fick besök av vissa foooers som var snälla och vi hade mysigt o kollade film. Men det har bara gott en dag sen jag kom in till sjukhuset så hur ska det gå?❤
---------------------------------------------------
TACK FÖR ALLA FINA LÄSARE. OCH TACK ATT NI ORKAR LÄSA DENNA BOK! PUSS OCH KRAM ALLA FINA !❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now