kapitel 11

19 2 0
                                    

Emelies perspektiv

Nu har det gott 1 månad och ewelina år mycket bättre. Vi fick reda på att hon nästan är frisk. Men hon måste ha lite hjälp med att andas så hon får ha saken i näsan kvar ett tag till. Men vi kan börja gå ut och så. Så vi gick ut för att gå på stan och träffa killarna. Ewelina hade en väska som slangen som hjälper henne andas är i med tuben o skit. Det kom fram några foooers och frågade "Heej ewelina och emelie hur mår ni?" Vi log och jag svarade " Jag mår jättebra idag! Tack" ewelina svarade "Jag mår sådär men jag kan stå och gå så jag är så glad! Själva då?" Dem log och sa "Vi mår jäte bra! Och kul att höra att ni mår bra och att du ewelina mår så bra som du just nu gör!". Vi pratade lite till och sen gick vi till tunnelbanan för vi skulle till plattan och träffa killarna och daff och fredde o pelle. Vi gick ner för trappan och ewelina satte sig för det blev så jobbigt så vi väntade tills hon kunde andas bättre. Och nu sitter vi på tunnelbanan. Killarna hade slutat sova hos oss hela tiden. Dem hade sin karier att tänka på oxå och ewelina hade lovat inte ta killarna från sina foooers. Men dem sov hos oss ibland! Men nu skulle vi av så vi gick av. Nu åkte vi rulltrappa upp för trapporna skulle ewelina inte klara just nu. Vi kom upp och aåg killarna. Ewelina sprak upp i ett leende och jag oxå! Vi hade inte sätt dem på 3 dagar. Oscar kom och kramade mig och vi kystes och han tog min hand. Felix gick fram till ewelina och lyfte upp henne. Dem var s söta. De kramades och kystes. Vi hälsade på de andra. och vi gick runt lite. Och när vi skulle ta trapporna så vart ewelina orolig. Jag sa "Ewelina ska vi gå försiktigt upp eller?" felix sa" Nej jag kan bära upp dig ewelina! Du är lätt som en pankaka! Så det blir lätt!" Ewelina nickade oh tog rygseken som hon drog runt på satte hon på ryggen och hon hoppade upp på felix rygg och vi började gå upp för alla trapporna.

ewelinas perspektiv

Nu sitter jag på feilx rygg och han bär mig upp för alla trapporna och jag bara gosar ner mig i hans rygg. Emelie tog kort o la ut på instagram/Twitter och skrev "Ewelina kan knappt gå i trappor utan att få svårt att andas. Så då ställer pojkvännen (felix) upp och bär henne upp för alla trapporna! VIST ÄR DET GULLIGT VA!?!?" Hon hade taggat mig och jag komenterade "Så söta vi är! Menfan inte sötare än dig och oscar! Haha Mr FluffFluff Och mrs FluffFluff!" Hon bara log mot mig Och jag gick fram till henne och gav henne en stor fet kram och skrek "ALLTID BÄSTA VÄNNER OCH SYSTRAR! dU ÄR BÄST EMELIE!" Hon log och sa "Haha tack ewe och ja 4Ever! Men du behöver inte skrika så hela jävla stockholm hör dig!" Vi skrattade och jag nickade som jo det måste dom ju för fan! Sen sa jag "Jag är hungrig!" dem sa "Vi äter mcdonals!" Jag skrek" JA FÖR FAN!" Vi gick dit och åt sen gick vi runt lite. Jag frågade felix " Felix sover du med oss inatt eller?" Felix sa "Ja om du vill så gör jag det såklart min älskade fina ewelina!" Jag började rådna och kollade ner i marken men han tog sitt finger och tog upp mitt face och kyste mig. Jag kollade på emelie och oscar som oxå kysstes så jag bara tog fort fram mobilen och fottade och la ut på instagram/Twitter och skrev " Klart det gulligaste paret! Ja Men ser man på Mr FluffFluff och mrs FluffFluff Kysser varamdra! DE ÄR SÅ JÄVLA SÖÖÖÖÖTA!!!" Skrev jag Och alla dem gillade den! Sen gick vi runt lite. Jag och felx fixade ett linne där det stog felix brud och en T-Shirt Där det står jag är upptagen med en pil på framsidan och på baksidan Jag är sandmans brud. En tjocktröja där ett tryck på när jag och felix kysser varan på baksidan oh på framsidan så kramas vi. Vi fixade det fast att det stog mitt namn på hans linne+T-Shirt. Sen åkte vi tillbaka till sjukhuset då klockan var 20:00 Och jag var rätt så trött. Jag kyste felix och sa "jag måste ducha och undrar om du kan följa med isäkrihets skull?" Felix sa "Klart jag kan! Allt för dig gumman!!" Jag log och kramade han så han valed ett par mjukishorts och mitt nya linne där det stog felix brud på och ett par usa strumpor. Sen duhade jag och senla vi oss och sen tog vi en selfie och jag skrev "Jag älskar han! Men han är eran oxå! Men han är min bästis och kille ! Love u bror!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------HEEJ SORRY ATT DET TAGIT NÅGRA DAGAR! MEN HADE HJÄRNSLÄPP OSV! MEN HÄR ÄR KAPITLET! PS SKA GÖRA EN ANNAN BOK OXÅ SÅ DET KOMMER BLI RÄTT MYCKET OSV! PUSS PÅ ER!

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now