kapitel 16

8 2 0
                                    

Ewes perspektiv

Nu är vi 6 på väg till Arlanda. Jag har några feta väskor med mig och en med lite barn saker och barnkläder fall barnet kommer innan. jag är inte så orolig för det. Jag har ju felix och mina bästa vänner. Och min aldra bästa bästis med mig.
Jag är väldigt nervös. Inför flyget. Jag har fortfarande problem och måste ha hjälp med andningen men det är mer när jag anstränger mig eller sitter på flygplan eller så. Men vi har 6 säten som är första klass. 8 om man räknar med daff och katia.
Vi ska sitta på flyget och mellanlanda i Tyskland och fortsätta till Venezuela. Det kommer ta 15h 30 min. Jag sitter brevid emelie från Stockholm till Tyskland sen sitter jag brevid felix rästen av vägen. Jag är glad att jag har de 5 människorna. Men mäst att jag har felix o emelie. Jag sa till alla killarna daff katia och emelie när vi var på väg till flyget till Venezuela "tack att ni alla finns. Det betyder så otroligt mycket. Ni har gett mig sån stöd och det gör mina dagar att få vara med er. jag vill bara att ni alla ska veta att jag älskar er oavsett vad som händer."

Felix perspektiv
När ewe sa"tack att ni alla finns. Det betyder så otroligt mycket. Ni har gett mig sån stöd och det gör mina dagar att få vara med er. jag vill bara att ni alla ska veta att jag älskar er oavsett vad som händer." Så sa jag "jag älskar dig med. jag är glad att jag får dela min kärlek med dig och snart vårat barn oxå. Jag älskar er alla andra oxå!" jag var väldigt nervös över om ewelina kommer orka flyga så här länge till men det kommer nog gå bra. Vid får luft till hennes slang på/från planet. Det kommer gå bra hon är stark!

Emelies perspektiv
Ewe sa nyss något gulligt. Jag blev tårögd och gick fram och kramade henne. hon sa"tack att ni alla finns. Det betyder så otroligt mycket. Ni har gett mig sån stöd och det gör mina dagar att få vara med er. jag vill bara att ni alla ska veta att jag älskar er oavsett vad som händer." Jag sa " du är världens bästa kompis. Du är värld allt och jag är jävligt glad att vi träffade de här killarna. De gjorde våran värld bättre. O sen du fick canser så har jag blivigt deppig men nu när du mår nästan bra igen så är jag nästan på topp. Du är en grym människa o det vet du. EN RIKTIG JÄVLA KÄMPE!" Ewe log o kramade mig tillbacka och sa "tack emelie du är bäst och det vet du. Älskar dig!" jag sa "älskar dig oxå!"
Ewes perspektiv
Nu sitter vi på flyget och har gjort det i typ 4 timmar. Felix kollar till mig hela tiden. Han är så rädd om mig att det är gulligt. Jag förstår honom. Om det var han som hade haft/har canser och grejer så skulle jag kolla till honom hela tiden typ. Jag sa " jag vill typ sitta i din famn och bara vara där en stund." Han sa jag kommer till din stol så du kan bara resa på dig hjärtat " jag log o reste mig upp försiktigt. Han satte sig och jag satte mig bekvämt i hanns knä och la huvet på hans bröst och han höll om mig. Jag sa "jag är trött" han sa jag oxå. Men sov om du behöver. De andra får väcka oss typ 30 min innan vi landar" jag log och sa "va bra då sover jag. God natt alla. Väck oss 30 min innan vi ska landa!" De skratta och sa "ja då det ska vi göra!men det är typ 11 timmar och 30 min kvar tills vi landar" jag sa "okej! Men god natt!" Jag blundade och sen blev det svart.

Emelies perspektiv
Jag hörde att båda Ewe o felix hade somnat nu. Fan va snabbt det gick! Men jag ställde mig framför de och tog en bild på de, (de satt längst fram på första klassen). Jag la ut på insta twitter fb och snap "när de båda var trötta och Ewe ville mysa så satte han sig i hennes säte o hon la sig i han knä. Fan vad fina di är tillsammans och jag tycker deras relationchip är goals. Älskar de så mycket. Min sis frome another miss och min broder från another brother. Puss på er turtisar" (ja vi har wifi på planet). Jag såg att killarna oxå tog kort och la ut d och skrev nästan samma sak som jag. Fan vad goals.

11 timmar senare.

Emelies perspektiv
Nu ska vi väcka de. Jag sa "Ewe det är dags att vakna" Hon vaknade med ett ryck och då gjorde felix oxå det för att han var rädd att det hade hänt Ewe något. Men när han såg henne så vart han lugn. Jag såg att han krama henne och då sa jag o de andra killarna "Naaaaaw vad söta ni är."

Ewes perspektiv
Jag vaknade av att emelie sa " Ewe det är dags att vakna nu" jag ryckte till för jag blev typ rädd och då säg jag att felix öppnade ögon helt vätskrämd och sa " Ewe hur är det mår du bra har det hänt något?" Jag sa "nejdå det är ingen fara på taket felix. Jag vaknade bara av att emelie sa att det var dags att gå upp." Jag log och han kramade mig och jag kramade tillbaka. Vi hörde att de andra sa "naaaaaw!" jag började rodna.
Jag lyfte på mig så felix kunde sätta sig i stolen brevid och sen satte jag mig igen. jag tog upp mobilen och kollade vad jag hade blivigt taggade i osv. Jag sa "Felix dom fottade oss när vi sov igen!" Jag visade bilden och sa "men den här gången var det iallafall fin text och fin bild😉" alla började skratta.

20 min senare
Nu ska vi landa och jag är jätte nervös. Felix såg det och tog min hand och precis när vi skulle/ska landa så tog han mitt ansikte och kysste mig. Alla tankar flög iväg. Och nu är vi i Venezuela.
Vi tog våra väskor och åkte uber till hotellet vi skulle bo på. jag o felix delade rum , Omar o ogge, emelie o oscar. Nu är vi framme. Och nu ska vi åka till omars familj och träffa de. Jag är nyfiken på hur de är och om de kan någe engelska. Fast först ha vi fixa oss och borsta tänderna och ducha och grejer. Sen bär det av till omars familj🌏😄✌
--------------------------------------
Hej alla. Förlåt för dålig uppdatering och för alla stavfel. Jag tänkte att jag skulle skriva det nu så jag inte glömmer det sen lixom. Hoppas ni gillar det ni läser nu! Kram på er och tack för så många läsare. Ha det bra så länge till nästa gång❤👍❤👍👍❤👍❤🦄🦄

NyinflyttadeМесто, где живут истории. Откройте их для себя