Kapitel 9

26 2 0
                                    

Emelies perspektiv

Jag vaknade kl 10:00 Och jag ska väcka ewelina om en timma! Jag och felix ska hjälpa henne med att ducha och göra sig i årdning sig för sina sälgifter. Jag börjar göra mig i årdning. Jag borstar tänderna och dushar och vi hade hämtat hemmifrån handukar oxå. Och jag hade med mig trosor bh och Snygga lila byxor och ett svart linne. Jag Tog med mig hårtorken in till badrummet oxå. Jag stälde mig i duchen tog i shampo och tvålade in kroppen. Nu har jag haduk i håret och på kroppen. Jag torkade mig och satte på mig kläderna och tog bort handuken från håret. Jag sprejade med balsamsprey ock skyddssprey och sen torkade jag håret. Sen borstade jag håret. Nu ska jag väcka ewelina om några minuter. Men jag väker grabbarna först. Så de kan fixa sig lite snabbt. Dem har max 20 minuter att fixa sig på. Så nu har jag väkt dem. Jag busade med dem och skrattade. Jag gjorde kalsongrycket på alla förutom ewelina. Kat och daff åkte hem igår kväll. Men de skulle komma innan 13:00 då ewelina skulle börja sälgifterna. Sälgifterna skulle hon få göra i sitt rum så vi fick vara med. Nu är det minut kvar innan jag ska väka ewelina så jag gör mig redo. Nu är det dags. Jag skakade ewelina lite och sa " Ewelina du måste upp nu. Vi ska fixa dig till dina sälgifter. Jag ska hjälpa dig att ducha och klä på dig. Och så. Vad vill du ha på dig? " Ewelina kollade helt shokat runt överalt och sen på mig. Jag stog och garvade. "VAD FAN GARVAR DU ÅT EMELIE?! Och tack emelie. Och jag vill gärna låna de usa byxorna som oscar har. och sen trosor bh och strumpor och sen ett bekvämt linne tack." Skrek och sa ewelina. "Snälla oscar får jag lån dem byxorna! Dem är så coola och jag gillar dem!" sa ewelina till oscar.

1 timma senar

Ewelina är färdig gjord för sina sälifter och daff och kat hade komit. Vi hade en 1 timme kvar på oss. Så jag och ewelina satt och sjöng några låtar först sjöng vi - Rooftop av zara larsson -

We could be soulmates,
We could be so great
We could be happy
One day, someday
Or in a whole 'nother lifetime
It was the first time that our love died, shit was crazy
And the second time just blew my mind, shit was crazy
Lately I don't know what am I supposed to do,
'Cause I got someone, and baby so do you
It was the 3rd of September
We were hanging up on the roof,
It was hot, hot night
We were having a barbecue
And I said hi, you said hi
Baby that's when I knew
I just, I just can't take my mind of you!
It was a night to remember
We were hanging up on the roof
Someone got knocked out,
and it came the boys in blue
And you said bye, I said bye
Some of that made the news
I just, I just can't take my mind of you!
One night on the ROOFTOP
One night on the ROOFTOP ROOFTOP
One side of the ROOFTOP, of the ROOFTOP
ROOFTOP

Sen så sjöng vi - Build a girl av the fooo - Och killarna filmade och la ut det på instagram o twitter. " Tjejerna förbereder sig för ewelinas sälgifter. Stakars fina ewelina. Hon förkänar inte att ha canser. Vi lider med henne. Stöttar ni oxå henne? Vi kommer alltid att stötta henne!" Skrev dom när de la ut det.

1 timme senare

ewelinas perspektiv

Nu är selgifterna igång. Jag mår lite dålig. Jag vill gråta. Tårarna börjar rinna. Felix kom och ja sig brevid mig och la mitt huve på hans mage. Daff fottade oss. Han skrev " Men gumman! Var inte ledsen du klarar det här. Vi klarar det här tillsammans sis! Vi är inte riktiga syskon men jag älskar dig som en syster iallafall! puss o kram syster!" Jag hörde att min mobil började låta. Jag kollade och öpnade mobilen oh såg vad daff hade skrivigt! Så jag svarade " Daff du och grabbarna och kat har blivigt som en helt ny familj för mig och emelie! Jag älskar dig Bror! Ni betyder allt för mig! Puss på dej med! " Nu var jag trött så jag sa "nu vill jag sova." Jag mådde sådär. JAg vaknade 30 minuter senare över att jag hade ångest och grät. Alla kolade shokat på mig och frågade " EWELINA VAD ÄR DET? VARFÖR GRÅTER DU?" Jag sa "JAG VILL INTE HA CANSER OCH JAG HATAR DET HÄR! VARFÖR HÄNDE DET HÄR MIG?!" med panik och ångest.

3 timmar och 30 minuter senare.

Nu är den här sälgifts behandligen över. Jag fick ett medel så jag inte skulle må illa och så. Jag frågade doktorn " Jag jag och mina kompisar gå till stan en stund? SNÄLLLLLLA!!!" Doktorn svarade " Bara om du orkar. Men inte för länge!" Jag sa " Tack nej inte så länge lovar!" Jag orkade inte byta om så det blev kläderna jag hade på mig under behandlingen. Jag fick sitta i rullstol med mössa och en tröja på mig. Jag ville gå då och då och det fick jag. Helt plötsligt kom det fram en klunga fans. De frågade "Hej hur gick det med allt idag ewelina?" Jag kolade på emelie och pekade på henne för jag orkade inte prata! "Jo det var lite jobbigt men det gick ju för att vi var med och hon sov llite då och då." En fooer sa " Varför svarade du åt henne? Hon har väl en egen jävla käft!?" Då stälde jag mig upp och sen guck jag fram och sa " Ja jag har en egen jävla kät. Men jag orkar inte prata just nu sorry. Och du var lite snällare mot min vän som är halva delen av mig!" Jag höl på att tappa balansen så felix sprang fram till mig och bar mig till rullstolen. "Säg inte sådär till hennes kompis och min bästa vän och oscars brud!" sa felix! Alla viste att emelie och oscar var ihop. "Säg inte så till henne. Hon pratade åt ewelina. Ewelina orkade inte prata eller stå upp. Nu måste vi gå för hon måste ha något och dricka." Sa oscar. Vi gick in på espresso house och köpte vatten och dricka.

emelies perspektiv

Nu blev hon piggare och började le. Det började jag med. För vi tänkte på när vi första gången träffade kilarna. Vi hadde så roligt men ewelina började bli trött igen och klockan var 19:00 nu. Vi åkte till sjukhuset och vi hjälpte ewelina göra sig i årdning för sängen. hon hade ett par svarta mjukis shorts och en vit magtröja där det stog 'TWERK IT TWERK IT' På. Och ett par blåa strumpor. Vi alla var trötta. Kat och daff lämnade oss på sjukhuset. Nu skulle vi sova men vi kollade lite på PIPPI Först. Jag och ewelinahade satt ihopp sängarna så inatt sov hon jag felix och oscar i samma säng. Nu började ewelinas andetag bli tyngre. Och hennes ögon var stängda. Hon sov. Snart äfter det så somnade vi andra oxå. Men innan det så la jag ut en selifie på mig oscar ewelina och felix på instagram. Jag taggade ogge omar oscar ewelina och felix. Jag skrev "GOD NATT ALLA! TACK FÖR IDAG BÄSTA KOMPISAR OCH MIN ÄLSKLING OSCAR!" Jag sa "God natt alla." Sen somnade jag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TACK! HOPPAS NI GILLAR MITT CPIGA KAPITTEL! PUSS OCH KRAM ALLA FINA LÄSARE!!!<3

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now