kapitel 17

16 2 0
                                    

Våran kompis från Sverige skulle komma och hon heter Victoria. Hon skulle oxå till Venezuela. Så vi sa att vi skulle ses när de kom fram.
Ewes perspektiv.
Jag fick sms av Victoria det stog "är framme nu!" Jag svarade "okej vi ses snart!" Vi gick med killarna runt och brevid oss. Och ogge o felix höll i mig för att jag hade svårt att gå samtidigt som jag hade min andnings pryl. Emelie gick och pratade med Oscar o Omar. När vi kom fram så såg vi Victoria och jag skrek "Victoria vi är här borta!" Hon såg oss och jag började nästan gråta och samtidigt så skrattade jag. Hon såg så chokad ut på mig. Hon sa "hej tjejer o killar hur mår ni?" Jag sa " har svårt att gå och svårt med andningen och ont i ryggen men annars e det bra! Hur ere själv?" Emelie och de andra sa samtidigt "det är bra hur är det själv?" Hon sa "det är rätt bra!" Jag log och gjorde tumme upp.
Jag såg att Omar och Victoria hade en thing för varan. Jag log och började fnittra. De andra började as garva och frågade "vad fnittrar du åt" jag sa "man ser ju att de gillar varan. Asså Victoria och Omar! O jag blev bara glad och reagerade så" Victoria och Omar började rodna och jag sa "NAAAAAW VAD SÖTA NIIIII ÄR!❤" båda gick fram till mig och kramade mig. Jag log och sa " i need too sit down now!" Felix blev orolig och alla sa " Felix det är ingen fara på taket! Hon klarar sig! Hon är stark bror" jag log och sa "Tack att ni bryr er! Det betyder så mycket! Älskar er alla!❤"
Victorias perspektiv
Jag kom fram och väntade på killarna och emelie och Ewe på flygplatsen.
Jag skrev "jag är framme nu" Ewe skrev " okej vi ses snart!"
De kom och jag blev chokad. Jag hade inte träffat Ewe och emelie sen de flyttade till Stockholm. Bara på bil då men inte mer. Ewe var värkligen gravid. Och hon hade värkligen en grej för att kunna andas. Jag trodde inte det var sant först men det var det tydligen. Hon såg så liten och ynklig ut när hon kom där med ogge och felix i varsin hand för de hjälpte henne gå tror jag! Hon o felix är så fina ihop. Det ska vara de för alltid. Och killarna värkar värkligen schysta! Jag hoppas det iallafall!
Omars perspektiv
Vi gick till flygplatsen för att möta upp emelies och Ewes kompis victoria. Jag emelie o oscar diskuterar konstiga saker. Nu diskuterar vi om alla emelies saker som är rosa. "Jag har en rosa dildo" sa emelie. Vi började as garva och jag började nästan gråta.
Nu är vi på flygplatsen och Ewe skrek t Victoria "vi är här borta Victoria.!" Hon vände sig om och jag fick ögonkontakt med henne. Jag kände energin mellan oss och jag började rodna. Ewe märkte så hon började fnittra och jag tänkte helvete vad pinsamt nu kommer hon avslöja att hon märkte att jag har en thing för Victoria. Jag dör. Och alla as garvar, jag oxå då! FUQQQ😂✌
Emelies perspektiv
Vi går för att sätta oss och ta en fika. Jag ser att eee inte mår så bra. Så jag sa "ska vi stanna och vila en stund?" Ewe svarar "ja en liten stund" alla stannar och vi diskuterar när Ewe säger "vi kan gå igen men måste värkligen sitta snart!" Felix var henne i hans famn och hon la sitt huve på hans bröst för att vila lite. Alla killar hjälpte till att bära även Omar och Oscar. Ewe mådde inte så bra och man såg d. Jag blev lite orolig men jag viste att hon klarade det så jag viskade i hennes öra "du klarar det vet att du inte mår bra men du är stark så jag vet att du orkar! Vi gört tillsammans" Ewe log och sa "tack emelie". Vi hittade ett ställe där vi skulle fika. Felix hade henne igen så han satte ner henne i en stol och frågade vad hon skulle ha. Hon sa "en cola och en vatten. Vanligt vatten inte kålsyrat då!" Alla skratta och sa "wiii knowwww" Ewe log och gjorde tumme up. Jag log och sa " jag vill ha Fanta ecsotic och vatten! Vanligt vatten till mig oxå!" Victoria sa " cola zero och vatten. Fast cålsyrat." Killarna gick in och handlade det och cola och vatten till de oxå. Ewe sa " jag vill ha glass oxå. Hallonsorbet! Emelie kan du gå in o be de köpa det oxå!?" Jag gick in och sa " köp hallonsorbet till Ewe mig o Victoria" jag hör Ewe skratta där ute för att jag typ befallde de att köpa de och Jag började skratta oxå! Vi är så jävla sköna!
Ewes perspektiv
Jag skrattade och hör hur de andra skrattade. Jag skrattar som en jävla åsne gorilla som inte kan andas så det låter som en råslig valross😂 alla på fiket började garva för att jag skrattade så mycket. Jag började gråta så mycket skrattade jag! Killarna kom ut med glassen de köpte åt sig själva och jag sa "tack så mycket! Fan vad gåååååååt det ska bli!" Felix log och sa "varsågod min lilla prinsessa! jag älskar dig nu och för alltid och det vet du att jag kommer göra!" Han böjde sig ner och kysste mig på munnen. Jag lyste han tillbaka. jag log och sa "jag älskar dig så mycket så det gör ont ibland! Älskar dig." Han log och jag försökte ställa mig upp men det gick inte så bra så jag typ föll ner på stolen på min röv. Felix flög upp och frågade "hur det gick" och försökte hjälpa mig. Jag "sa det är lungt mina ben orkat inte bära mig mer idag bara!" Han sa ska vi åka hem efter fikat?" Alla nickade och sa "ja!" Jag frågade "kan Victoria bo med oss under den här tiden hon och vi är här?" Alla sa "ja" jag log och sa "good. Då äter vi då!" Alla nickade. Vi åt upp och sen ringde Omar sin morsa som hade en mini buss och sa "kan du hemta oss ewelina klarar inte att gå mer och kunde inte äns komma ur stolen." Han berättade vart vi var och vilket fik. Sen kom hans morsa och de hjälptes åt att bära in mig i minibussen samtidigt som Victoria la in sina väskor. Jag sa "tack för att du hämtade oss. Mina ben klarade inte av att göra något. Så tack för hjälpen!" Hon sa " klart jag hämtar er. Jag vet hur du mår och jag hjälper gärna till." jag kramade henne och sa "tack" alla satte sig och vi åkte hem. Felix bar upp mig till vårat rum! Och hjälpte mig klä av mig och sätta på mig mjukis shorts och en sportbh. Han hjälpte mig in i badrummet så vi kunde fixa oss där. Sen bar han in mig sen la vi oss och sov som alla andra oxå skulle göra. De fottade oss när jag låg i felix famn o felix halvsov samtidigt som han höll om mig och min mage och jag log och fnittrade och han kusten mig. Sen somnade han. De andra la ut det bilden/bilderna överallt (på alla sociala medier). Och sen vart allt svart och jag somnade❤
-------------------------------------- tack för att ni läser min bok. Och hoppas ni gillar det här kapitel! Love u guys tho💜 God natt❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 18, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

NyinflyttadeWhere stories live. Discover now