Dilek'ten...

153K 5.9K 1.9K
                                    

Bu hikayeye en son yüklediğim bölümden bu yana ne kadar da zaman geçmiş yeni fark ediyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değil, ben yazdığım zamanlarda bölüm başına gelen yorum sayısı dört yüzü geçmezdi, şimdi binleri bulmuş. Ya da ben beş milyonken veda ettiğim hikayem şu anda on sekiz milyon. İnanamıyorum, aramıza yüzlerce kişi katılmış. Yüzlerce hatta binlerce kişi Masal ve Rüzgar'ın acıklı hikayesine gözyaşı dökmüş ve hikayem defalarca kez okunmuş...

Kelimeler bazen yetmez, ne kadar konuşsakta o an için az kalacağını biliriz ya  işte aynen öyle bir durumdayım. Ne kadar teşekkür etsem az, bu başarı için sizlere minnettarım. 

OLMASAYDINIZ,

OLMAZDI.

Evet gelelim, asıl konuya. Uzun bir süredir Yaramaz Çocuk'un kitap olmasına yönelik istek içeren mesajlar alıyordum. Ve en sonunda Epsilon ile anlaşmamızı imzaladık.  Çok yakın bir süre içerisinde kitabı Epsilon Yayınları kalitesiyle elinizde tutabileceksiniz! Umuyorum her şey bu noktadan sonra çok iyi olur.

Benim için her şey bu kadar değil elbette ki, birkaç ay önce hikayemi içeriği ve anlatımı yönünden düzenlemeye almıştım, gerekli bilgileri de Yaramaz Çocuk -Wattpad grubunda paylaşmıştım. Ancak düzenlediğim tüm bölümleri burada yayınlama imkanı bulamadım. Yalnızca ilk on sekiz bölüm yenileriyle değişti. Ama bölümler değişirken aralarda uyumsuzluk olduğu için bir yığın mesaj aldım ve ben de bu yüzden durdurdum. Şimdi kitap olacağı için edebi yönden iyi bir eser sunmam gerekiyor, bu yüzden elimden geldiği kadar Yaramaz Çocuk için uğraşacağım, düzenlemelerin üzerinden geçeceğim ve defalarca kez titizlikle iyi olması için çabalayacağım.

Kitap bir aksilik olmadığı müddetçe Rüzgar'ın karanlığa teslim olup, intihar ettiği gün, yani 18 Mayıs'ta çıkacak. Tabii kitap olacağı ve o kitabı satın almak isterseniz ödeyeceğiniz paranın bedeli için bence buradaki halinden daha değişik bir şeyler olmalı. Sonuna eklenecek olan şeyler olabilir. Aklımda ilginç fikirler var ama ne yönde değişeceğini söylemeyeceğim. Sadece bu konu da bana güvenin, karşınızda her yönden tam ve ödeyeceğiniz paranın karşılığını alabileceğiniz bir kitap olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. 

Bu arada son olarak bölümleri silmem gerekiyor ama bu konu da anlayış gösterecek olgunlukta olduğunuzu düşünüyorum. Sonuçta zaten bir sene beş ay kadar bir süredir o bölümler duruyor ve çoğu kişinin okuduğunu, yarım kalacak olanlarında çok fazla beklemesine gerek kalmayacağını düşünüyorum. Umarım anlayışla karşılarsınız. (Bölümler akşam silinecek o zamana kadar yarım kalanların tamamını okuyabileceğini düşünüyorum.)

VE... Kitabın kapağına ben hep beraber karar vermeyi çok isterim. Hayalinizdeki kapağı bana mesaj ya da yorum yoluyla anlatabilirseniz çok sevinirim. Önemli olan sizin beğenmeniz sonuçta. 

Sizleri çok seviyorum. Yanımda olduğunuz, kitabım bittikten sonra bile onu unutturmadığınız ve kitap olması için elinizden geldiğince bana destek olduğunuz için... Ne desem boş, parmaklarım titriyor, cümlelerimin başında da dediğim gibi sanırım...

OLMASAYDINIZ,

OLMAZDI. 

YARAMAZ ÇOCUKWhere stories live. Discover now