Karadeniz Kitap Fuarı

57.5K 1.9K 419
                                    

Herkese merhaba!

Okullar bitmek üzere, uzatmaları oynuyoruz artık ve yavaş yavaş tatil görünmeye başladı bile! Umarım hepiniz bu yüzden heyecanlı ve enerji dolusunuzdur.


Evvett! İlk imza günümüzü Kocaeli Kitap Fuarı'nda gerçekleştirdik ve tam anlamıyla inanılmazdı! O kalabalığı, o güzel yüzleri ve kalbi kocaman o sımsıcacık bedenleri hatırlamak çok çok hoş! Ne kadar minnettar olsam az, ben o kadar kişinin gelebileceğini asla tahmin etmemiştim, sonra bir gittim baktım ki ellerinde kitaplarıyla sıraya girmiş, heyecanla imza bekleyen bir sürü bücük! İlk başta biraz ürkmedim desem yalan olur, ilk başta ne yazacağımı bile şaşırdım. İlk verdiğim imzalar hep yanlış sayfalara oldu, uzun uzun yazdığım cümleler zaman aktıkça herkese yetişmek düşüncesiyle kısaldı.

Hatta birine o günün tarihi yerine kendi doğum günümü bile yazmış olabilirim :D

Pek çok şeyi elime yüzüme bulaştırsam da gün sonunda artık gülümsemekten ağrıyan bir çenem vardı, hepiniz çok çok şeker insanlarsınız! Ailelerinize, siz sıradayken sizi sabırla bekleyen, oraya getiren, gelmenize izin veren herkese canı gönülden bir teşekkürü borç biliyorum. Onlarda sizler gibi harika insanlar...

Evet, şimdi sırada bir kitap fuarımız daha var. O zaman da beni yalnız bırakmayıp desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim.

24 Mayıs, yani bu pazar günü, Samsun da iki ile dört arası imza veriyor olacağım.

Gerçekten gelmenizi dört gözle bekliyor olacağım, umarım yine aynı inceliği gösterir ve beni yalnız bırakmazsınız.

Eğer Karadeniz Kitap Fuarı'na uğrar da benim o iğrenç el yazımdan bir imza almadan, ya da sarılmadan giderseniz alınırım, ona göre! :)

Hadi bakalım, gelecek olanlarla, pazar günü görüşmek üzere.


DİPNOT: Yaramaz Çocuk çıktı, dağıtımı sürüyor, haftasonu ya da önümüzdeki hafta büyük ihtimalle dağıtımı bitmiş olacaktır. Böylelikle kitapçılarınızdan kitaba ulaşabileceksiniz.

Bu arada kendi kitabım diye demiyorum, çok çok harika kokuyor!!



YARAMAZ ÇOCUKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora