YARAMAZ ÇOCUK

14.9K 597 166
                                    

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba. 💕
16 Ekim tarihinde 3. yılımızı doldurduk ve ben aradan geçen bunca zaman boyunca -evet her sene bunu demekten hiç usanmayacağım- asla sönmeyen enerjiniz ve hala kitabımı okuyor oluşunuz için  teşekkür etmek istedim.
Bu teşekkür her zaman yaptığım gibi bir özel bölümle size sunmak istiyordum ama bu aralar yaşadığım yoğunluklardan dolayı bu tarihi birazcık ileriye erteledim. Yani çok yakın bir süre içerisinde bir özel bölümle Rüzgar, Masal, Damla, Buğra, İrem ve Alya karakterlerine uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba diyeceğiz.💜 Ben şimdiden çok sabırsızım.
Bunun için küçük bir etkinlik düzenleyip sosyal medya hesaplarımızda özel bölüme kadar birkaç çekiliş düzenlemek istiyorum. Onlara göz atmayı unutmayın.

Vee

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vee...
Haftaya cumartesi üçüncü yılımızda bile hiç dinmeyen sevgimizi paylaşmak üzere İstanbul Tüyap Kitap Fuarında olacağım. Eğer imkanınız varsa o gün ozel olarak sizlerle vakit geçirmek sımsıkı sarılmak ve hikayeyi konuşmak, tanışmak istiyorum.
Bir uğramayı unutmayın. 12 Kasım Cumartesi saat 14.00- 16.00 arası sizlerle beraber olacağım.💜😍🙈💗

Sımsıkı sarılalım.
Ee o zaman, üçüncü yıl özel bölümümüzde görüşmek üzereee🍓

Sosyal medya hesaplarım;
Instagram: dilektarinci
Twitter: dilektarinci
Facebook sayfası: Dilek Tarıncı

YARAMAZ ÇOCUKWhere stories live. Discover now