SON VEDAMIZ

6.2K 413 289
                                    


Merhaba.

Hala birileri var mı burada bilmiyorum ama benim için tarifi çok zor yeniden Yaramaz Çocuk başlığı altında yazıyor olmak.

Buradaki ilk merhabamdan bu yana aradan beş yıl kadar geçti ve dile kolay beş yılda ne kadar çok şey değişti anlatamam, şu an bu kelimelerde değişen beş yılın tüm yükü var.

Az önce Çalışmalar bölümünün açtım ve Yaramaz Çocuk'a tıkladım hala inanması çok zor ama uzun bir aradan sonra hikayeme yeniden hoşgeldiniz.

Çok uzun konuşmak istemiyorum ama Yaramaz Çocuk benim tüm çocukluğum gibi, geçen son beş yılımı renklendiren bana sizleri arkadaş olarak kazandıran çok önemli bir değer ve duygusallaşmamak elde değil. Yaramaz Çocuk'un beş yılını doldurduğu şu günlerde bu zamana kadar benimle olan herkese çok teşekkür ederim. Hikaye biteli o kadar uzun zaman oldu ki hala Yaramaz Çocuk'un sonu niye böyle diye mesaj almak beni çok mutlu ediyor. (gözyaşlarıyla) Cidden teşekkür ederim.

Bu geçen uzun ayrı yıllarımızda artık sonunda reşit oldum, üniversiteye başladım ve buradan yazdığım bir başka kitabım ANKA kitap oldu. Yeni dostlar kazanmaya devam ettim ve Yaramaz Çocuk hep kitaplığımın baş köşesinde oldu.

Şimdi artık yürünecek başka yollar, yazılacak farklı hayat hikayeleri var. Son kez ben sizler için 18 KASIM PAZAR GÜNÜ, İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI'NDA  SAAT 13.00'DA EPSİLON YAYINEVİ STANDI'NDA OLACAĞIM.

Kitabınızın olmasına hiç gerek yok, kitabınızı daha önce imzalamışsam da hiç sorun değil ben sizin için farklı sayfaları, yanımda getirdiğim ayraçları imzalarım.

Son kez sımsıkı sarılalım, bu pazar günü.



Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


Bunca yıl yanımda olan herkese , hala buralarda birileri var mı bilmiyorum ama çok teşekkür ederim. Kapanışı her zamanki gibi yapalım.

Olmasaydınız olmazdı.

İyi ki oldunuz.


YARAMAZ ÇOCUKNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ