meeten & update

197 12 8
                                    

meeten
oke dus waarschijnlijk hadden jullie een hoofdstuk verwacht (het spijt me dat dat niet zo is) maar ik moest dit even schrijven. 3 KEER RADEN WIE ER NAAR ARIANA CONCERT GAAT. IKKKKK. wie gaat er nog meer want misschien kan ik jullie meeten?!1!1?!1 ik sta met een vriendin en ik heb heeeeeellllll heeeeeeeeeeeeeeelll erg veel spijt dat ik geen meet & greet heb gedaan want alle foto's die je met ariana neemt gaat ariana bewaren en je krijgt zo'n leuke tas en armband (armband staat break free erop of head in the clouds IDK OF HET ECHT IS maar ik weet niet zeker of je armband krijgt) kijk trouwens hoe cute de foto's zijn (staat erboven of ernaast) IK HEB ER ZOOVEEEL ZIN IN
update
oke dus iedereen weet dat ik sloom ben met updaten (ik heb hoofdstuk 15 al een beetje geschreven) en het spijt me heeeeelll erg ik zou mijzelf heel erg hard slaan als ik jullie was maar jullie zijn engeltjes bc jullie wachten al super lang en lezen m'n kut verhaal *hartje emoji* ik ga trouwens alles herschrijven omdat ik echt een carrot was dus het update duurt nog langen. maar waarschijnlijk post ik eerst hoofdstuk 15.

wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe cover? :)

ik luister nu right now, de jongens worden zo snel groot en ik ben zo trots op ze en ik hou zoveel van ze en ik zit nu echt te huilen om hun, ik wil dat one direction nooit uit elkaar gaat want ze zijn alles voor me. (sorry emotioneel right now :(. )

IK KAN JULLIE NIET GENOEG BEDANKEN EN MISSCHIEN MEET IK JE EN IK HEB ECHT HEEL VEEL ZIN IN HET CONCERT

XOXOXOXOXOXO

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 15, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Wish -GESTOPT-Where stories live. Discover now