Wish Six

472 51 10
                                    

POV Emily

"Wie was dat meisje? Ze leek niet op een werknemer. En hoe heb je ooit in je hoofd kunnen halen om je restaurant zo groot te maken en hoe je die naam hebt bedacht."

"Het meisje," Niall maakt met zijn vingers een aanhalingsteken, "heet Juul." "Haar vriendin Paula die net weg was zijn vrienden van mij." "Vrienden? Of vriendinnen." Grijns ik. "Ze zijn allebei heel leuk, maar ik kan niet kiezen." "Wil je tips van mij? Ten eerste h-." "Nee, nee. Doe maar niet." 

Ik kijk hem beledigend aan. "Waarom heb je je restaurant zo groot gemaakt?" "Waarom niet? Ze mogen best weten dat ik hier veel geld aan verdien." Ik rol mijn ogen. Typisch Niall. "Hoe heb je de naam bedacht?" "Heb je al niet genoeg vragen gesteld?" Ik kijk hem aan met een puppy oog en met pruillip. Ik weet dat hij daar niet tegen kan.

"Oké, oké, ik beantwoord het ,maar stop daarmee." Ik zet een grote lach op. "Eigenlijk heb ik geen idee. Ik vond het wel een leuke naam." 

Opeens gaat de deur met een volle klap open. Er loopt een meisje naar binnen. "Waarom Niall, waarom?" Het meisje zegt het heel dramatisch. Te dramatisch als je het aan mij vraagt. "Wat is er Xinru?" "Je hebt me gisteren gedumpt en je gaat nu al met een ander? Hoe kun je?" "Dit is gewoon een vriendin van me." Zucht Niall, en hij rolt met zijn ogen.

"Je bent dood voor mij Niall James Horan. Dood." Ze loopt de deur uit en ik kijk naar Niall. Hij zucht en legt zijn hand op zijn voorhoofd alsof hij hoofdpijn heeft. "Je hebt dus kennis gemaakt met mijn ex-vriendin." "Je ex-vriendin?" "Lang verhaal, maar ik heb het dus uitgemaakt omdat ze te over dramatisch is wat je dus net hebt gemerkt. Eerst deed ze heel lief enzo, maar later begon ze steeds meer anders te worden." 

"Niall? Mag ik je nog iets vragen?" "Ja tuurlijk." "Nou, ben je gelukkig? Ik bedoel met deze baan. Wat nou als je in een band zat. Bijvoorbeeld een band die One Direction heet?" "One Direction? Wie heeft die naam verzonnen." "Doet er even niet toe. Ben je gelukkig?' "Ik weet het niet. Ik heb nooit in een band gezeten dus weet ik het ook niet." "O ja.. Tuurlijk."

"Ik moet gaan Niall, maar het was leuk om je weer te zien." "Ja, kom je snel weer langs?" "Ik beloof het." "Kun je de uitgang weer vinden?" Ik kijk hem twijfelend aan. "Komt goed, doei." Ik zwaai nog even en loop naar het dames toilet. "Celeste? Ik wil naar huis." 

POV Celeste

"Emily, waar blijf je nou." Ik zie wat licht en zie dat Emily eraan komt. "Emily? Mag ik naar binnen komen?" Ik hoor George zijn stem. Emily gebaart dat ik in de kast moet zitten. Ik ren naar de kast toe en zit erin. Ik hou de deur op een kiertje om te kijken wat er allemaal gebeurd.

"Emily? Wat ben je allemaal aan het doen." "Meiden dingen?" Zegt ze vragend. Als het aan mij lag, was het niet bepaald overtuigend. "Het zal wel." Ik probeer me te bewegen maar in plaats daar van liet ik de kast wiebelen. "Wat was dat?" Vraagt George. Emily rent naar de kast toe en staat ervoor, ze doet de kastdeur dicht. "Het was volgens mij de wind. Ik ga me omkleden dus ik verzoek je om vriendelijk te verlaten." "Jouw wens is mijn bevel." George verlaat de kamer en Emily maakt de kast weer open. Op dat moment val ik naar voren. "En bedankt." "Sorry." Ze geeft me een hand en ik sta weer op.

"Ik dacht dat mensen je niet konden zien." "Dat dacht ik ook, maar mijn vriendinnen hebben me gewaarschuwd." "Zijn er dan nog meer van jouw soorten, en heb jij vriendinnen?" "Ja, en ja. Het is ingewikkeld. Farrah en Hediye hebben me gewaarschuwd. Hoe was het?" "Het ging goed maar ik ben moe en ik ga denk ik slapen. Ik vertel je later wel wat er is gebeurd."

--------

Dus alle mensen die hier in zaten (Juul - sleepynialler, Paula - harryhistaco, Xinru - xdottedtiger, Farrah - datingdylan en Hediye - haztastic) zijn heel speciaal voor mij. Ze zijn stuk voor stuk goeie schrijvers en hebben mooie verhalen. Dus daarom is dit hoofdstuk aan hun opgedragen.

En wie weet kom jij ooit ook in mijn verhalen :).

Ik heb nog grote ideeën. Kunnen jullie raden wat?

Vote / Comment / Share / Fan

xoxoxox

A Wish -GESTOPT-Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt