Wish Four

482 53 12
                                    

POV Emily

Ik pak mijn boeken in en pak dan mijn tas. "Tot vanmiddag." Ik stap op mijn fiets onderweg naar school. Ik denk ondertussen na. Wat als alles is veranderd? Zijn de mensen dat dan ook? Heeft de allerkleinste dingen zo'n grote invloed op je leven? Ik stop als ik mijn school zie. Daar gaan we dan, en ik krijg een naar voorgevoel.

Ik loop naar binnen en kijk om me heen. De kluisjes staan op z'n plek, de aula is niets veranderd maar toch klopt er iets niet. Waar is iedereen? Ik kijk op de klok. 12 uur precies, dat betekent dat de pauze nu begint. En ik had gelijk ook, de aula word gevuld. Wacht eens even.. Hoe heette dat meisje ook alweer? Die zo gestoord is op One Direction? Die zelf One Direction op haar arm wou tatoeëren?

Haar naam was... Chloe? Anna? Demi? Ik schud mijn hoofd. Dit slaat nergens op, ik kom hier nooit achter. Dit was gewoon tijdverspilling. Ik wou net uit school lopen totdat iemand binnenkomt lopen met een 'The Wanted' shirt. Ik heb nog nooit iemand gezien met een 'The Wanted' shirt ik bedoel, zelfs Eleanor (de vriendin van Louis) had meer fans op twitter dan The Wanted. (A/N Sorry voor de Wanted liefhebbers, maar ik wist even geen andere boyband).

Wacht het meisje dat daar net liep. Ze heette Zoë. Zij was het meisje dat zo van One Direction hield. Maar ze is helemaal veranderd. Ze was eerst van het make-up en foundation, en nu heeft ze een bril, stapels boeken bij zich en geen jongens om haar heen. Ik loop naar haar toe. "Hey." "E- euhm, hey? Kan ik je ergens mee helpen?" Zegt ze verlegen. "Ja, sinds wanneer vind je The Wanted zo leuk? Je bent zo anders geworden?" 

Ze kijkt me verward aan. Alsof ik de enige persoon ben die tegen haar praat. "Ik vond ze altijd al zo leuk, en ik ben altijd zo. Jij bent echt gek, ik moet naar mijn volgende les." Ze loopt snel weg en ik blijf verbaasd achter. Ik weet dat ik gek ben maar als nog.. Het deed pijn.

Ik loop naar het meisjes toilet en kijk onder elk hokje of er niemand erin zit. Ik kijk nog even om me heen. "Celeste?" "Celeste? Waar ben je? Ik heb je hulp nodig." "Celeste?" "Wauw, je roept mijn naam wel heel vaak." Ik schrik en haal opgelucht adem. "Wat is er met Zoë gebeurd?" "Zoë was heel populair omdat ze One Direction kende. Maar omdat jij gewenst hebt dat One Direction nooit heeft bestaan, was dat ook nooit gebeurd." 

"En waarom heeft iedereen het over The Wanted?" "Als One Direction er niet was, was The Wanted de beroemdste boyband. Dus zo gezegd, zo gedaan. En nu moet ik gaan, ik moet nog met iemand afrekenen." Ik glimlach.

Het is vreemd maar ik wil nog maar 1 ding doen, ook al weet ik dat het me heel veel moeite kost. Ik wil Niall opzoeken, en het liefst zo snel mogelijk.

-------------

Dus het volgende hoofdstuk gaat ze Niall opzoeken huh.

Trouwens, ik heb niet echt een vaste dag wanneer ik ga updaten. Ik update alleen wanner het mij uitkomt.

Vote / Comment / Share / Fan? En schrijf maar gerust iets op mijn prikbord hoor :).

A Wish -GESTOPT-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu