Wish Eleven

235 28 4
                                    

POV Emily

Ik loop door het park heen en ga op een bankje zitten. Je kan de paden niet zo goed zien, door alle bomen en struiken. Ik hoor stelletjes praten en zelfs zoenen. Ik hoor dat het steeds heftiger word en besluit dan maar om ergens anders te gaan zitten. Als ik net wou lopen zie ik door de struiken Jason. Jason, Nikki's date. Ik zie alleen blonde haren in plaats van Nikki's haarkleur

Ik verstop me achter de struiken en probeer hun af te luisteren als ze eindelijk klaar zijn om elkaar af te lebberen.

"Ik zie je morgen wel weer Charlotte. Ik moet naar mijn oma, ze is ziek geworden." "Aaah schatje patatje, het komt wel goed." Ik probeer hem vies aan te kijken zonder dat hij mij ziet. Hoe durft hij Nikki te bedriegen? Ze zitten weer te zoenen, en jammer genoeg had ik geen mobiel bij me om een foto te maken. Ik kijk om me heen en loop snel weg.

Het is nu precies 19:00. Nikki en die gast Jason gaan op date om 19:30. Ze gaan eten bij Quirevera (a/n je spreekt het uit als kwerevira). Ik help Nikki met haar jurk uit te zoeken in haar kledingkast. Om 19:15 komt Jason haar halen. Ik heb alles precies uitgerekend en als er iets mis ging, dan kon ik het wel schudden.

"Wat vind jij Emily?" "Huh, wat?" "Mijn outfit." "Ik vind dat je het jurkje moet kiezen waar je het meest op je gemak voelt." Ze knikt en gaat weer voor de spiegel staan met haar jurkjes. "Wil je misschien niet thuis blijven? Je ziet er bleekjes uit," probeer ik. "Ik voel me goed." Ik zucht zachtjes en kijk naar beneden. "Ik wacht beneden."

Ik pak wat te drinken en lees een verhaal op wattpad. Dan hoor ik de deurbel en doe open. Ik zie Jason staan met een chique pak en wat gel in zijn haar.

"Hey," zegt hij. "Hi, kom binnen." "Is Nikki der klaar voor?" "Ik ben er helemaal klaar voor," zegt Nikki wanneer ze de trap afloopt. "Je outfit is prachtig, net als jij." Ik zie Nikki blozen en rol met mijn ogen. Wat een slijmbal is die gast. "Veel plezier," en ik zie ze de deur uitlopen. Ik app Harry dat hij me snel moet ophalen met een vermomming. "Het word dus een dubbeldate."

"Oke ik begrijp je plan," zegt Harry. We stoppen voor het restaurant en gaan naar binnen. "Enig idee welke tafel ze zitten?" Harry schud met zijn hoofd en kijkt rond. "We kunnen beter opsplitsen en hun gaan zoeken. Val niet te veel op," zegt Harry. "Sinds wanneer val ik wel op?" Ik leun op een tafel vol met borden, glazen en bestek. Mijn ellebogen raken de spullen en valt om. Ik hou mijn handen voor mijn mond kijk hem daarna glimlachend aan.

Hij schud zijn hoofd en loopt dan naar rechts. Ik loop naar links en begin te zoeken, wat niet makkelijk is omdat er zoveel mensen zijn. Dan hoor ik wat gelach van achter en ik draai me dan om. Ik zie Nikki met Jason praten en wat drinken. Hun eten is er nog niet blijkbaar. Waar ben ik mee bezig? Ik kan nu niet aan eten denken. Ik moet me focussen.

'ik heb ze gevonden, ze zitten links bij het raam.' Stuur ik naar Harry.

Ik krijg paar tellen later een reactie van Harry terug.

'Okay omw, plan kan beginnen!'

----

hi peoples, ik ben back en mijn break is verlopen. sorry voor deze korte en vage hoofdstuk. mijn laptop is kapot dus maak ik nu hoofdstukken op mijn mobiel.

al je meer info wilt over updaten enso, volg mijn instagram account.

wattpad; xmystory

persoonlijk; ceciliaa_x

A Wish -GESTOPT-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu