Wish Five

470 48 2
                                    

POV Emily

"Eens zien. Het is nu 's middags dus hij moet vast nog werken." Ik google Niall's restaurant. Niall's restaurant heet 'Niall's Food Paradise.' Die had je niet verwacht eh, want ik had hem zelf ook niet verwacht. Oké misschien een klein beetje. Ik heb de naam al en nu nog de straat. Ik zie dat er maar één restaurant zo heet (wat ik wel verwacht) die op de East 57th Street ligt.

Ik loop naar beneden en kijk waar George zit. "George? Mag ik een vriend opzoeken?" "Ligt eraan. Waar woont hij of zij?" "East 57th Street?" Zeg ik meer vragend. Hij kijkt me aan. "Dat is aan de andere kant van de stad." "Dat weet ik maar ik heb hem echt heel lang niet meer gezien." "Het spijt me Emily het is al in de middag en je bent dan 's avonds pas terug."

Ik kreun en loop weer naar boven. "Celeste?" Ik hoor wat gebonk in de kast en maak hem open. "Wat heb jij een kleine kast zeg. Zeg het eens." "Ik ga weg sluipen om Niall te zien, alleen weet ik dat George steeds naar mij komt om te kijken of ik er nog ben. Kan jij je uiterlijk niet aanpassen?"

"Nee sorry, maar ik kan je wel verplaatsen. En ik weet echt op elk moment waar je ook bent mijn naam roept. En als je mijn naam roept verplaats ik je terug." Ik knik dan. Natuurlijk, een pruik. Ik kijk in mijn kast of ik nog een pruik had toen ik voor een musical moest spelen. Ik had daar zogenaamd een tweelingzus die precies op mij leek. Ik vind hem onder mijn trui. Ik zet hem dan op Celeste. "Perfect."

Ik geef haar nog mijn badjas. "Onder de dekens blijven en als hij je wat vraagt, probeer mijn stem na te doen of steek je duim op, verzin maar iets." "Succes Emily." "Jij ook." Op de één of andere manier verplaats Celeste mij en beland ik in 'Niall's Food Paradise.' Het word maar gekker en gekker.

Ik open mijn ogen, en zie dat ik binnen sta. Chique valt best mee, je kan het beter gezellig noemen. Het is best wel groot en je kan er verdwaald in raken. Je hebt uitzicht over de horizon en de gebouwen. Ik kijk rond en zoek Niall. Ik loop naar de serveerster toe die net voorbij loopt. "Pardon, kunt u mij vertellen waar Niall Horan bevindt?" "2e etage, 2e gang rechts en 6e deur links." "Bedankt." Ze knikt en loopt weg. 

Als ik de trap heb opgelopen ben ik echt kapot. Zo beroemd is hij toch niet? Ik heb er tenminste nog nooit van gehoord. Als hij zo groot was waarom had hij er geen lift in gebouwd? Oké eens zien. Zij ze nou 2e gang links en 6e deur rechts? Of juist andersom? Ik gok maar wat en volg mijn instinct.

Ik hoor Niall's stem en ik klop aan. "Kom binnen." Ik doe de deur open en zie dat het een kantoor kamer is, en ik zie ook een meisje van ongeveer mijn leeftijd. "Kan ik je misschien helpen?" "Uhm, ja. Ik ben het.. Emily? Emily Jensen?" "Ik gun jullie wel wat privacy." Het meisje loopt weg en sluit de deur langzaam.

"Het spijt me, wat was je naam ook alweer?" "Emily Jensen." Ik loop wat dichter naar hem toe. "Oh ben jij de pizzabezorger?" "Nee, ik was diegene die jou heeft aangemoedigd om met de x Factor mee te doen, die propjes naar je gooide.." Hij kijkt me vragend aan. "Ik at ooit jouw pizza op." "Emily! Wat was dat lang geleden." Ik grinnik.

"Wie was dat meisje? Ze leek niet op een werknemer. En hoe heb je ooit in je hoofd kunnen halen om je restaurant zo groot te maken en hoe je die naam hebt bedacht."

-----------

Yay een nieuw stukje. Ik heb echt grote plannen met dit boek. Sorry voor de late update (again). Ik loop heel erg achter met wiskunde huiswerk oops. Misschien update ik dan wat later (een week of langer) of misschien wat eerder.

Uh, sorry guys voor die mysterieuze AN en voor de cliffhanger maar hé nu zijn jullie wel benieuwd naar het antwoord. Hoop ik.

Geluk voor jullie ga ik niet op elke hoofdstuk een cliffhanger doen dus 3x hiep hiep hoera voor jezelf. Oké deze AN slaat nergens but idc.

vote, comment en schrijf maar wat op mijn message board. Thank you.

A Wish -GESTOPT-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu