Wish Twelve

196 27 0
                                    

POV Emily

"Hee, dat is ook toevallig dat ik jullie zie." Ik glimlach naar de tortel duifjes en ik zie dat Nikki geschrokken kijkt. "Emily, wat doe jij nou hier?" Vraagt Nikki. "Ik had het als verassing gehouden maar ik wou een dubbel date van maken." "Een date? Met wie heb je een date dan?" "Hallo dames, en heer." Ik kijk achter me en zie Harry grijnzen. En nog een keer kijkt Nikki geschrokken. Wacht nee. Niet geschrokken, het lijkt alsof ze een hartaanval kreeg of dat ze een spook zag. Ze keek van mij naar Harry en van Harry weer naar mij. Zo gaat het door en gaat de 35 seconden van ons leven.

Uiteindelijk stopt Nikki en kijkt mij aan. "Emily kan ik je heel even spreken?" Nikki trekt aan mijn arm en we lopen naar het dames toilet. "Wat doet Harry nou weer hier?" "Hij is mijn date," zeg ik heel onschuldig.

"Je zei duidelijk dat Harry je type niet was." "Ja maar, hij kan best aardig en leuk zijn." Nikki kijkt me aarzelend. "Toe? Je bent toch mijn vriendin?" "Oké oké, maar zorg ervoor dat hij geen ene woord tegen mij zegt vandaag. Het is raar voor Jason want Harry is nog steeds zijn baas. En als Harry met mij flirt dan.." Nikki maakt nep rillingen en ik glimlach. Nou, nep?

We lopen weer terug naar onze tafel en bestellen wat. "Wat wil jij babe?" Vraagt Harry. Ik weet alleen niet zo goed aan wie.. "Jij flirt ook o zo goed." Hoor ik Nikki zacht zeggen. Ik grinnik en ik zie dat Harry het ook heeft gemerkt. "Ik wed dat ik één van de beste ben en dat ik de meeste vriendinnetjes heb gehad. En dat ik er zelf heel veel tegelijk date. Dat doe jij me niet na, hé Jason?" "Nou ik ook ho-," zegt Jason. Hij stopt gauw met zijn zin en kijkt vlug naar beneden.

"Jason, wou je zeggen dat je er nu ook paar date?" Vraag ik. Nikki draait zich ook naar Jason toe en we zien het zweet al op z'n voorhoofd lopen. Het is laat in de avond en je hoort elke seconde op de klok tikken. "N-nee n-n-a tuur-lijk n-i-iet."

"Mag ik je telefoon?" Vraag ik.

"Waarom?"

"Omdat ik je berichten wil checken."

"Je vertrouwd me toch wel?"

"Ja natuurlijk, ik denk het. Maar je hebt toch niks te verbergen of wel soms?"

Jason schudt met zijn hoofd en geeft zijn mobiel aan mij. Als ik de berichten hardop voorlees en steeds naar Nikki kijk voel ik me best wel schuldig. Maar ik hoef me niet schudlig te voelen, want ik becherm Nikki just van deze walgelijke kwal. Als ik alle berichten heb opgelezen opent Nikki haar mond en kijkt kwaad naar Jason

"Je bent een lul, ik walg van jongens zoals jij. Hoeveel meisjes zijn dit? Charlotte, Sonja, Alice, Monica, Britt, Liv, Tiffany."

"Het is niet wat het lijkt."

"Het is precies waar het op lijkt. Ik hoop dat het een leuke date was schat, want het was je laatste met die van mij," zegt Nikki.

"O, en je bent ontslagen," voegt Harry erbij toe. "Goed, ik wil toch niet met jullie omgaan, jullie zijn allemaal freaks," zegt Jason. "O wacht even, je vergeet je toetje." Nikki pakt het op gooit het recht in zijn gezicht. Ik doe mee met Nikki en gooi een kan vol sap over hem heen. Hij loopt snel weg en ik geef Nikki een high five.

"Ik ga dus nooit meer met meerdere meisjes tegelijk daten," zegt Harry. "Dat is je geraden," zeg ik. "Hoe kwamen we eigenlijk aan die toetje. Die hebben we toch niet besteld?" "Het hoorde allemaal bij het plan," zeg ik. "Emily wist dat Jason een player was en Emily zag hem met een ander meisje zoenen en we wisten dat je ons niet zou geloven dus hebben we een plan bedacht." "Ik heb een plan bedacht," zeg ik. Nikki en Harry grinniken allebei tegelijk en kijken elkaar dan aan.

"Dat is zo lief van jullie, bedankt. Maar ik ben moe, ik ga naar huis," zegt Nikki. "Wil je een lift naar huis?" Vraagt Harry. Nikki knikt voorzichtig. "Wil je ook een lift Emily?" "Nee bedankt, ik ga denk ik maar weer naar huis en niet naar het hotel. Mijn vriendin heeft mijn koffer al meegenomen." "Oké, ik zal je gaan missen," zegt Nikki. Ik knuffel haar stevig. "Ik jou ook." Nikki gebaard dat ze buiten wacht, draait en zwaait nog één keer en loopt dan weg.

"Beloof je me dat je goed voor Nikki gaat zorgen als je het lukt?" Harry knikt en ik geef hem een knuffel. "Bedankt Emily." "Niet huilen, wees een man. We kunnen altijd nog appen." Hij glimlacht en we laten elkaar los. "Doen we."

Ik en Harry lopen naar buiten en ik zie dat Harry en Nikki naar de auto lopen, instappen, zwaaien, en wegrijden. Ik kijk om me heen en zie niemand. "Celeste, ik wil weer naar huis. Missie volbracht."

-------

een lang hoofdstuk vind ik en ook omdat jullie het verdienen en zo lag hebben gewacht thank youuu. ik probeer sneller te update, en ik hoop dat je geduld mee hebt.

VOTE / COMMENT / +FAN / SHARE

ik wil gewoon even zeggen dat ik van je houd en dat je me altijd een berichtje kan sturen.

Dit is mijn quote;

SMILE BECAUSE YOU'RE WONDERFUL

- Cecilia

A Wish -GESTOPT-Where stories live. Discover now