Wish Ten

285 36 0
                                    

POV Emily

"Komt er nog wat van? Ik wil je antwoord vandaag nog." Hij grinnikt en loopt naar me toe. Ik zet een stap achteruit, gewoon voor de zekerheid.

"Ik wil een date met Nikki." "Je wilt een date met Nikki? Diegene die net weg was? Of ken je nog een andere Nikki?" "Nope, diegene die je net zag."

"Ik dacht dat jullie elkaar niet uit konden staan?" "Dat vinden we juist zo leuk aan elkaar." Ik knipper met mijn ogen en kijk hem raar aan. Top 10 van de raarste koppel over de hele wereld staan Harry en Nikki op #1. "Maar wacht, en als ze je niet leuk vind?" "Dan moet je dat maar regelen eh."
"Waarom wil je met Nikki? Je hebt toch weer een ander meisje morgen, en om eerlijk te zijn wil ik dat Nikki niet aandoen."

"Nee, Nikki is anders. We houden ervan om elkaar te plagen. Hoe ze met haar ogen rolt. Net als een wasmachine." Ik zucht, waarom is mijn leven gewoon niet normaal? "Oké, omdat het moet." "Hier is mijn nummer, zodat je me kan bellen als je het hebt geregeld."

"Maar Harry, is het niet normaal dat jij haar uitvraagt? Ik zou nooit door een vriend of een vriendin uit willen gevraagd voor iemand anders." Regel het nou maar."

Ik loop de kantoor uit, en loop daarna naar buiten. Ik zoek een Starbucks café op en zie er één naast Harry's gebouw. Ik loop er naar toe, en zie Nikki met een jongen praten. Ik bestel Starbucks en kom bij Nikki aan tafel zitten.

"Hey," zegt ze vrolijk. "Wat ben jij vrolijk zeg? Hoe komt dat?" "Zag je die hele leuke jongen die bij mij zat?" Ik knik. "Zijn naam is Jason en we moesten met een project samenwerken wat Harry had bedacht. We gaan op date!" "Harry of Jason?" "Jason natuurlijk. Alsof Harry ooit met mij op date wil."

Nikki en Jason gaan op date en Harry heeft hun soort van gekoppeld. Er zit maar één ding op. Ik moet hun date gaan verpesten, ook al mag ik Nikki heel erg. Ze moet en zal een date krijgen met Harry.

Maar toch voel ik me schuldig. Zometeen is Jason haar ware liefde en verpest ik haar leven om gelukkig te zijn. Maar wat kan ik anders doen? Het moet. En het lot zal wel bepalen of ze nog een keer bij elkaar komen, maar tot nu toe is het denk ik niet aan hun gegund.

POV Celeste

Ik zit op Emily's bed een tijdschrift te lezen. Tot nu toe is George niet gekomen. Ik hoor een mobiel af gaan. Ik kijk op het schermpje, en zie dat het Emily is. Ik neem op en hoor haar al meteen praten.

"Celeste, raad eens waar ik nu ben." Dit heb ik al eerder gehad, als ik moest raden waren ze ergens anders waar ik hun had heen gestuurd. "Toch niet in de ruimte? Maar je hebt zuurstof dus het kan niet." "Nee, ik ben bij Harry!" Hoor ik Emily schreeuwen.

"Oeps," zeg ik. "Ja oeps ja, en weet je wat ik moest meema-" Ik hoor geklop op de deur. "Emily gaat alles wel goed?" "Ik moet gaan doei." Ik hang de telefoon op en ga onder de dekens liggen. "Ja het gaat prima met mij."

"Je klinkt een beetje raar, mag ik binnen komen?" "Nee ik ben me aan het omkleden." "Ik moet nu even naar je ouders toe om iets te regelen, ik kom straks naar je kamer." Ik slik, Emily kom alsjeblieft snel terug.

-------
Sorry, Sorry en nogmaals sorry voor de heeelleee late update. Ik had het best druk in de vakantie en tbh had ik niet zin om te update.

KIJK NAAR MN MESSAGE BORD VOOR MIJN LANGE UITLEG!

Ik heb een nieuwe instagram account voor wattpad het heet 'xmystory' dus als jullie het volgen zou ik het heel erg waarderen. (staat trouwens ook bij mijn message bord.

Hoe was jullie vakantie tot nu toe? Ik ga op vakantie met xdottedtiger en m'n familie.

En heeeelll erg bedankt voor jullie geduld!

xxx

A Wish -GESTOPT-Where stories live. Discover now