Wish Seven

418 47 4
                                    

POV Emily

Ik ben mijn kamer aan het opruimen totdat ik een foto zie. Het was Niall en ik op een 'date' toen we 5 jaar waren. Mijn moeder en Niall's moeder koppelde ons bij een slaapfeestje. Ik zoek nog wat verder en zie nog een foto waar we allebei prinsessen jurken aanhebben. We waren 9 jaar oud en Niall had een weddenschap verloren. 

Ik denk de hele tijd aan hem. Hij was niet meer gelukkig door mij. Nadat Niall aan de X Factor heeft meegedaan heb ik hem niet meer gezien. Misschien moet ik Juul of Paula bereiken. "Celeste? Waar ben je?" Ze staat opeens achter me en begint wat te praten. "Hee Zac." Ze kijkt verbaasd om haar heen en kijkt dan naar mij. "Dus jij was bij de Zac Efron?" "Nee.. Ik heb een kartonnen Zac." Ik grinnik zacht. "Wat? Ik mag toch ook fan van iemand zijn?" 

"Wat wil je nu weer?" "Heb je de telefoonnummer van Juul of Paula?" "Wat denk je? Geef maar geen antwoord. Het antwoord is ja." Ze pakt iets in haar broekzak en geef me een opgevouwen papier. "Ik zal Juul proberen. Paula's mobiel staat uit." "Hoe weet je dat?" "Dat weet ik niet. Niet dat ik jouw leven stalk ofzo, het was maar een gokje. Ik moet weer gaan." Ik glimlach en schud mijn hoofd.

"Oké eens zien." Ik toets de nummers in mijn mobiel en ik hoor dat hij na 2 keer over gaat. "Hallo met Juul." O nee, ik had nog niet bedacht dat ze me niet eens kent. "Met Emily." "Uh, moet ik jouw kennen?" "Nee, daarom zou ik graag willen dat we gaan afspreken. Bij mij thuis?" "Geef het adres maar door." "Echt waar? Je vertrouwd me?" "Wat heb ik te verliezen." 

Ik hoor de deurbel gaan en doe open. Een meisje met bruin haar, en is even lang als ik. Nu snap ik waarom Niall op haar valt. "Kom binnen." Ze loopt de woonkamer in en gaat op de bank zitten. "Dus, waarom bel je me Emily. En wie ben je?" "Ik ben Niall's beste vriendin, zeg dat genoeg?" Haar ogen worden groot. 

"Dus, heeft hij zijn charme al gebruikt?" Ze knikt hevig. "Hij stuurt me regelmatig een cadeau en ik weet dat hij Paula ook leuk vind." "Zijn jullie vriendinnen?" "Ze lijkt me aardig, maar we kunnen geen vriendinnen zijn als we allebei voor zijn liefde strijden."

Na een uur met Juul te hebben gekletst, en over Niall gepraat, gaat ze naar huis. Ik stuur een sms'je naar Niall en krijg meteen een berichtje terug. "Wat? Je hebt Juul ontmoet? Hoe heb je haar nummer gekregen? Ze is een schat nietwaar?" Ik had geen zin om meteen te antwoorden en gooi mijn mobiel ergens naar mijn kamer.

Nu moet ik nog een andere persoon meeten. Paula.

--------

En wat vinden jullie? Voor wie moet Niall kiezen? Paula of Juul? Want ik kan echt niet kiezen... Maar wie zegt dat ik één van hun ga kiezen. Misschien is er nog een 3de persoon.

Ik zou zeggen. Vote / Comment :)!

A Wish -GESTOPT-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin