Wish Nine

350 39 9
                                    

POV Emily

Ik had Paula al gesproken en ze leek veel op Juul. Niet op uiterlijk maar wel op innerlijk. En nog steeds dacht ik erover na. Wat ik moet vinden voor 5 jongens. Een date? Eten? Het moet toch wel wat orginele zijn?

"Wat denk jij Celeste?" Ik draai me om en ik zie dat ze op mijn stoel slaapt, met haar mond half open. Ik pak 2 stokken van mijn tafel, en sla ze op mijn muur. Ik zie dat ze me aankijkt met rode ogen en wallen onder haar ogen. Ze ziet er bleek uit en ik stap achteruit. Gewoon voor de zekerheid. "Wauw, jij ziet er slecht uit." "Bedankt, maar je hebt gelijk. Ik ben ziek, en ik heb hulp nodig." 

"Dat zeg ik al dagen maar je ziet dat nu pas in? Kunnen jullie ook ziek worden?" "Wat denk je? Kijk naar me." "Maar over de armband.." Ze niest, en het spuug kwam bijna allemaal op mij. "Ik blijf wel uit je buurt." "Wat wou je vertellen?" "Ik wil Niall spreken." "Komt voor elkaar." "Wacht." "Wat is er?" "Je magische vingers leiden me toch niet naar Mars ofzo iets." "Als het goed is niet." Ik knik dan.

Ik open mijn ogen en kijk om mij heen. Dit is absoluut niet Niall's restaurant. Maar waar ben ik? Voor mij staat een groot gebouw. Wauw de eigenaar moet veel geld hebben. Ik loop naar binnen en zie dat de ingang vol met werknemers zijn, en dat ze heen en weer lopen met hun mobiel. Ik loop naar de balie en zie dan pas dat iedereen heel gestrest eruit zien. 

"Excuseer mij mevrouw. Kunt u me vertellen waar ik ben." "Natuurlijk, u bent in de gebouw van meneer Styles." "Styles?" Ik kon mijn oren niet geloven. Ik was bij Harry. Wacht.. Ze heeft me naar Harry gestuurd. Kon ik geen andere engel krijgen? "Waar zit hij momenteel?" "4e verdieping, en de eerste deur links." Ik loop naar de lift en druk op de '4e verdieping' knop.

Waarom hebben Niall en Harry zo'n groot gebouw? Komt de koning ofzo? Als ik een soort van bel hoor realiseer ik me dat ik nog maar een paar stappen van Harry's kantoor ben. "Harry voor de laatste keer. Noem me niet je 'babe.' " Waarom kom ik altijd langs als er een meisje in een kamer zit? Gênant. Ik klop op de deur en doe hem open.

Ze draaien allebei om en ik zie een meisje met rood haar met bruine ogen. "Hallo schoonheid, wat kan ik voor je doen?" "Serieus Harry? Flirt je al meteen met haar?" Ze rolt met haar ogen en ik grinnik. "Geen zorgen, hij is niet mijn type." "Hoe bedoel je ik ben niet jou type? Ik ben iedereen's type." "Ik ben Nikki, en het spijt me van Harry." "Geen probleem, ik ben Emily."

"En ik ben Harry." Ik grinnik weer en ik zie dat Nikki weer met haar ogen rolt. "Ik moet gaan, succes met die daar." Ik probeer me lach in te houden, al is dat niet zo simpel als het lijkt. Ze vinden het blijkbaar behoorlijk leuk om elkaar te irriteren. "Wat kan ik voor je doen?" Ik had me nog niet bedacht wat ik moest zeggen. "Uhm, ik heb een weddenschap verloren en ik moest aan jou vragen wat je het allerliefste in je leven wilt hebben," glimlach ik erbij.

"Serieus, ik?" "Oké we kunnen het makkelijk aanpakken, dat jij het me verteld. Of ik kies wel iemand anders." "Oké, oké kies alstjeblieft mij." Ik weet zeker dat Nikki het smeken, super zou gaan vinden.

---------

SUPRISE, als iemand niet weet wie Nikki is dan, uh, vind ik het echt niet kunnen :(.

Nikki is van de personage uit My boss' son geschreven door één van de allerbeste schrijfers die ik ken harryhistaco. Als je het nog niet hebt gelezen, lees het snel! 

Sorry voor de cliffhanger guys, wat denken jullie dat hij het allerliefste wilt hebben? Als je goed bij nadenkt is het best simpel.

Btw, Nikki komt in het volgende hoofdstuk weer dus geen zorgen, maar ik weet niet of ze het hoofdstuk erna komt.

A Wish -GESTOPT-حيث تعيش القصص. اكتشف الآن