Wish Three

517 55 9
                                    

POV Emily

"Wie of wat ben jij?"

"Hallo?" Ik kijk om me heen. Ik zie of hoor niks meer. Deze dag word alsmaar gekker en gekker. "Waar ben je? Hallo?" Het is nog ochtend en ik ben nu al helemaal niet lekker met mijn verbeeldingen. Misschien heb ik het me echt verbeeld. Als ik mijn kamer net wil uitlopen staat ze voor mij.

"Nee hoor, je bent helemaal niet gek aan het worden." Een vrouw tussen 20 en 30 staat voor mij. "Hoe, wat?" "Ik ben Celeste." "Oké, ik pak een heel groot net en jij blijft gewoon staan waar je staat." "Rustig maar, ik doe je niks aan, ik help je." "Waarom verdween je net?" "Ik dacht dat ik iemand hoorde die naar boven kwam." "En wat doe je hier?" "Wat ik al zei, ik ben hier om je te helpen." "Met wat? Hoe? Waarom?"

"Wacht even, ik leg je alles uit. Maar beloof je geen vragen te stellen tijdens mijn uitleg?" Ik knik, net als school.. Ze kijkt me wantrouwig aan. "Beloof je het?" "Ja, maar ik heb nog 1 vraag die heel belangrijk is." "Goed, vraag maar." "Kunnen mensen jouw zien?" "Ja." "Dus je bent een engel?" "Ik begin wel met mijn verhaal als je het goed vind."

"Ik ben dus Celeste, ik ben jouw 'bescherm engel' en die jouw wens heeft vervuld. Je moet alleen mijn naam roepen als ik er niet ben maar als je wel vragen wilt stellen aan mij." "Klaar?" "Tot nu toe wel ja. Nog vragen?" "Waarom is dit mij overkomen?" "Jij hebt het zo gewenst dus is je wens uitgekomen." "Krijg ik nog meer wensen." "Alleen simpele." "Mag ik dit aan iemand vertellen?" "Wat denk je zelf?" "Nee?"

Celeste steekt haar duim op en verdwijnt. Ik zucht geërgerd. Ik heb net te horen gekregen dat ik een 'bescherm engel' heb gekregen, en dat ik maar 1 wens mocht doen. Ik kreeg voordat ik ging slapen nog een smsje dat ik morgen naar school moet. Fijn, dat mocht er ook nog eens bij.

Waarschijnlijk is dit ook een droom en ontwaak ik zo. Ik ga morgen gewoon naar school en ik wed dat alles hetzelfde is gebleven. Hetzelfde school op hetzelfde locatie, hetzelfde bitches die alleen maar over One Direction kunnen hebben.

En toch denk ik dat het wel aan de andere kant dat het echt is. Het is vreemd ik bedoel, je maakt niet iedere dag mee dat je een onmogelijke wens wenst, en dat hij ook nog uitkomt. Dat zou iedereen wel willen, maar toch snap ik niet waarom het mij nou is overkomen. Daarom lijkt me dit niet nou een bepaalde droom.

Ik pak maar mijn boek en probeer te lezen. Morgen zou een lange dag worden en ik wil me goed voorbereiden wat me te wachten staat. Je zou kunnen zeggen, dat het een dag vol verassingen zouden zijn.

-------

Ik vind dit stukje een beetje saai, dus het spijt me heel heel erg :(.

Ik weet niet of dit lang is of kort want ik heb het laatste stukje op mijn mobiel gedaan, waarschijnlijk is het weer heel kort.

En stuur harryhistaco nog een lief berichtje want ze is jarig vandaag! Nog gefeliciteerd eh jarige job.

Xx

A Wish -GESTOPT-Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora