!! Frenler Tutmuyo!!

3.1K 137 11
                                    

Multimedia;  Yankı♡

Korkudan titremeye başlamıştım. 'Daha seni yeni buldum hiçbir yere bırakmam' ne demekti. Hızla göğüsüne vurmaya başladım ama çok kaslıydı ve vurdukça ellerim acıyodu.

Karnımda hissettiğim acıyla vurmayı bıraktım. Gözlerimi karnıma doğru eydiğimde elbiseme bulaşan kanı gördüm. Çocuk elindeki çakıyı karnıma bastırıyordu. "Yapma" dedim inleyerek.

"Dur daha bu başlangıç, daha çok yakıcam canını"

"Neden?"

"Sevgiline sor, Ayaz kim diye o anlatır sana" deyip hızla uzaklaştı.

Karnımdaki acıyla olduğum yere çöktüm. Tek dileğim Doruğun aklına gelmemdi.

YANKI

Öfkeyle Nefeslerin evine girip, kapıya vurmaya daha doğrusu yumruklamaya başladım. Sevda teyze kapıyı açınca hızla içeri girip, Nefesin odasına çıktım. Herkes Nefesin başındaydı. Hızla yanına gidip, anlından öptükten sonra "iyi misin?" Diye sordum.

Herkes korkmuşa benziyodu, Nefes "iyiyim" dedi. Nefesin iyi olduğunu anlayınca Dorukla odadan çıktık.

"Nolmuş"

"Biz oturuyoduk, Nefes lavobaya gitmek için masadan kalktı. Bende gelicektim ama istemedi. Sonra gitti, geç kalınca bende Nefesi merak edip lavoboya gittim..."

"Eee" Doruğun yüzü beyazlamıştı.

"Lavoboya giderken genelde boş olan koridor varya"

"Evet Doruk"

"Nefes orda karnı kanlı bi şekilde yatıyodu ve baygındı"

"Ne!,kim yapmış!"

"Bilmiyorum "

Kendimi tutamıyodum Nefesime bunu yapanı bulup gebertmek istiyordum.

Hızla Nefesin odasına girip,  herkesin dışarı çıkmasını istedim.

Oda boşalınca Nefesin üzerindeki yorganı çekip tişörtünü kaldırdım. "O adamı öldürücem" dedim gözlerimi büyük sargı bezinden ayırmayarak, "lütfen sakin ol Yankı,  kimseye zarar vermeni istemiyorum,sen baban gibi değilsin"

Evet haklıydı ben babam gibi ahlaksız,  şerefsiz ve sadist değildim. Ama konu Nefesti ve ona zarar veren kişiyi yaşatmicaktım. Onu onaylar şekilde kafamı sallayıp yanağını okşadım. Yüzünden yorgunluk akıyodu. "Hadi uyu" dedim kalkarken "gitme" dedi

"Annen arıza çıkarabilir"

"Annem biz gelince uyuyordu, uyandırmadık"

"Peki" deyip ışığı kapattıktan sonra, Nefesin yanına yatıp kollarımı beline doladım.

"Barda neler olduğunu sormicak mısın? "

"Sabah konuşuruz,  şimdi dinlen"

"Iyi geceler"

"Iyi geceler"

NEFES

Uyandığımda yanım boştu bonyoya girip işlerimi hallettikten sonra, üzerime kırmızı lakosumu, dar kotumu ve kırmızı vanslarımı giyip saçlarımı at kuyruğu yaptım. Bilekliklerimi taktıktan sonra hazırdım. Hızla aşağı indim. Herkes masadaydı "Günaydın" deyip oturdum. Annem oldukça neşeliydı sanırım kimse ona dünki olaydan bahsetmemişti. Böyle olması daha iyiydi.

Kahvaltıdan sonra annem ve Selim bey sirkete, Deniz ve Ayşenur ise ev bakmak için çıkışlardı. Bizde Berfinle salonda oturuyoduk, "Dün gece noldu? "

NEFESHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin