KRİZ

8K 334 6
                                    

Bizim evin 2 arka sokağındaki kafe' nin önünden geçerken Yankı "istersen biraz oturalım" dedi

Bende " tamam" dedim

İçeri girdiğimizde her zamanki yerimize oturduk. Deniz manzarası en güzel bu masadan görülüyordu.

Ömer abi (garson) yanımıza gelip Yankı' ya " sana ne getiriyim yakışıklı" dedi

Yankı'da " bi çay" dedi. Bana dönünce " Her zamankinden Ömer abi" dedim oldukça sevecen bi tavırla

Bi süre sonra Ömer abi tepsiyle yanımıza geldi. Siparişleri bırakıp "Afiyet olsun" diyerek tekrar yanımızdan ayrıldı.

Yankı."Hiç sıkılmadın mı? sürekli aynı şeyi içmekten" dedi

"Hayıır tabiki ice tea' den sıkılırmı insan" dedim. sesimi azıcık yükselterek

Gülerek "Tamam cadı tamam bişey demedik" dedi

"Uff eve gitmeyi hiç istemiyorum" dedim.

Kaşlarını çatarak "neden, Utku yüzünden mi? rahatsız mı etti seni yoksa" dedi

"Rahatsız falan etmiyo sadece dün biraz tartıştık" dedim

Utku benim üvey abim, annemle baba 1 yıl önce ayrıldılar. Babam işi yüzünden Londra'ya gitti. Ama her 2 ayda bir geliyo beni görmeye, bende babsınaa aşık olan kızlardanım o benim ilk aşkım inşallah Yankı'yla oğlumuzda son aşkım olur.

Neyse 3 ay önce annem çalıştığı yerde müdür olan Selim Bey'le evlendi.

Utku bende 2 yaş büyük diye ona abi dememi istiyolar, ama tabiki o çökelek beyinliye abi falan demicem. Pislik her gece eve başka bi kızla geliyo ve babacığı onu taktir etmekten başka bi bok yapmıyo neymiş o erkekmis herşeyi yapabilirmiş. Bu adam bangi çağda yaşıyo yaa

En kötüsüde odalarımız yan yana ve her türlü iğrençliklerini duyuyorum.

Yankı "Konu neydi?" deyince

düşüncelerden sıyrılıp Yankıya "Boş ver çok önemli bişey değil ama her kavgada Selim Bey konuyu bilmeden beni suçluyo sırf annem üzülmesin diye susuyorum.

Neyse boşver sen bu konuları, senin defterin bende kalmış, bize gidelim de defterini veriyim" diyerek ayağa kalktım oda benimle birlikte ayağa kalkıp "Tamam" dedi.

Biz evin bahçesinde girerken, Utku'da çıkıyodu. Yankıyla birbirlerine ölümcül bakışlar atıyodular. Utku piç bi şekilde sırıtarak "Hayırdır, Nefes eve erkek falan getirmeler" deyince Yankı Utku'ya kafayı geçirdi, ardında yumrukları

Yankı'yı zorla çekip eve girdik Utku arkadan "Bitmedi lan daha o.ç " deyince Yankı'nın kolunu daha çok sıktım çok sıcaktı. Kafamı kaldırıp yüzüne baktığımda terlemişti.Krize giriyordu kolunu omzuma atarak odama çıkarttıp kapımı kilitledim. Allah'tan annem evde yoktu, eğer evde olsaydı kapıdaki olayda hemen damlardı.

Yankı terler ve inlemelerinin arasında "dışraı çık" dedi.

"Hayır ,seni böyle bırakamam, bırakmam ısrar etme" dedim. İlk kez onu krize girerken görüyodum.

"Cebimden uyuşturucuyu al" dedi.

elimi cebine attım ama o yoktu.

"Yok" dedim. Mırıldanarak bişeyler diyodu sanırım küfür ediyodu. İnlemeride iyice artmıştı.

Eliyle çarşafı sıkıyodu"B-ben ambulansı arıyoru" diyerek telefonu elime aldım."Beni hasteneye tıkmalarını mı istiyosun?" diye bağırıp telefonu elimden alıp yere fırlattı daha olayın şokunu atlatmadan "Özür dilerim" diyerek dudaklarıma yapıştı. Rüya'mıydı yoksa Gerçek mi? Cidden Yankı beni mi öpüyodu kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmaya başladı. Geriye çekildiğimee gözleri kapalıydı ve inlemeleri geçmişti. Sanki görücek gibi yatağımı göstererek "biraz uyu belki kendine gelirsin" dedim. Gözlerini ağır ağır açarak yatağa uzandı. Tam elimi yüzümü yıkamak için banyoya gidicekken "yanıma gel" dedi

İkiletmeden yanına uzandım.

kollarını belime doladı.Amacı neydi bu çocuğun az önce öptü şimdi ise beraber aynı yatakta yatıyoruz.

YANKI TORAY

Beni sakinleştiren tek şeyin uyuşturucu olduğunu sanırdım.

Ama değilmiş Nefes kolumu tuttuğunda biraz sakinleştiğimi farkettim. Odaya çıktığinda dayanamaz bi hăle gelmiştim. Kendimi tutamayarak onu öptüm bu inanılmaz bir histi dudaklarının şekersi bi tadı vardı. Ardından da benimle uyumasını istedim, hiç itiraz etmeden yanıma uzandı. Onda çözemediğim bişey vardı, kokusunda, bakışında ben Nefes' e aşık olmuştum.

###

Uyandığımda, Nefes uyanmış beni izliyodu hafif bi tebessümle "iyimisin" diye sordu.

Bende aynı gülümsemeyle " iyiyim" dedim. Saate baktığımda saat 22:30 olmuştu. Oha lan kış uykusuna mı yattık. Neyse kendine ayı diyen ilk insanım heralde

Nefes' e "Gitmem lazım" deyip tam ayaklanıcakken Nefes narin sesiyle "lütfen gitme" dedi. Önemli bir işim yoktu gerçi olsa bile Nefes'im herşeyden önemliydi, tekrar uzandım yatağa uykum kaçmıştı bende onun saçlarıyla oynamaya başladım.yumuşaciktı ve her zaman kiraz kokardı. Bu andan yararlanarak kokusunu içime çektim kokusu uyuşturucu gibiydk tahatlatıyodu, sanki insanı hayattan soyutluyodu. Acaba onu öptüğüm için çok kızmışmıydı onun daha önce hiç olmadı, zaten ona yaklaşan tüm erkekleri ondan uzaklaştırdım, yani ilk öpücüğünü ben almıştım. Ama bu anın, ben krizdeyken yaşanmasını istemezdim.

NEFESDonde viven las historias. Descúbrelo ahora