23. Pregnant?!

1.1K 50 10
                                    

След последните ми думи я вкараха в реанимацията. Отпуснах се на стола. Бях по-спокоен. Все пак, тя е жива. Искам да й се извиня. Докато бях с нея предложих на Тейлър да се съберем. Няма да я моля да се съберем. Няма да зарежа Бела, която носи нашето дете. Просто ще й се извиня. Дано да станем приятели отново. Просто приятели.

От реанимацията излязоха две притеснени сестри и отидоха при един лекар. Единствено чух, че момичето от катастрофата (Оливия) е бременно. Как така е бременна?! От кой?! Май се досещам.... Няма как да забравя онази вечер. Трябва да кажа на Лиам. Но и той е в реанимацията. На Найл? Не! Това е неговото гадже. Нека да разбере от нея. На Зейн? Да! На Зейн ще кажа. Трябва да кажа на някой, че ще ставам баща и то - два пъти. Отключих телефона си. Нямам номера на Зейн. Ще звънна на Тейлър. На нея може да й се има доверие, поне жф зтова съм запомнил от връзката ни. Набрах номера й. Тя вдигна.

-Тейлър? Аз съм Хари. Имам да ти кажа 3 неща. Знам, че не ти се говори с мен но ме изслушай. - помолих я.

-Слушам те!

-Първо, Оливия катастрофира. Второ, добре е. Трето......-замълчах. Не знаех как ще го приеме.

-Какво е третото? Кажи! - развика ми се Тейлър.

-Тя е бременна! - казах.

-Какво?! От кой?! По дяволите, ела тук да говорим! - изкомандва ме и затвори телефона.

Трябва да говоря със Зейн и Тейлър. Те ще знаят какво да правим. Излязох от болницата и се качих в колата ми. Запалих колата и тръгнах. След по-малко от 10 минути се намирах пред входа на сградата на Зейн. Вратата се отвори и аз пристъпих вътре. Срещу мен Тейлър тичаше бясна. Знам какво е Тейлър да е бясна.

-От теб ли е?! - зададе така важния въпрос.

-Мисля, че да. Не съм сигурен. - наведох глава.

-Питай Найл дали е от него. - предложи Зейн.

Извадих телефона си отново и набрах Найл. Той вдигна и аз набързо го питах: "С Оливия правили ли сте го?" Той каза, че не са още. Затворих телефона.

-От мен е!-казах тихо.

Тейлър и Зейн ме погледнаха  шокирани. Все пак, никой не знаеше за онази вечер. Сега Найл ще ме убие, както и Лиам. Чакай малко! Оливия знае ли, че е бременна? Упс! Ще бъда убит от много хора. Със сигурност Зейн ще им помага, както и Тейлър.
…………………………
Мина една седмица, от както разбрах, че ще съм баща. Би трябвало, да изпишат Оливия днес. Така ми каза един доктор. Сега чакам в болницата с голям букет. Видях как две познати фигури вървят по коридора. Да, това бяха Оливия и Лиам. Олив ме видя и ме погледна изненадано, но не приятно изненадано.

-Какво е това?!-погледна букета.

-Искам да се извиня, че бях идиот. И да ти кажа нещо..... - погледнах надолу. Как щях да й кажа?

-Слушам те! - прехапах долната си устна.

-Бременна си! - погледнах я в очите.

-Какво?! Защо мислиш така?! - погледна ме шокирано.

-Лекарите ми казаха. Но от кой може да е? - погледнах Лиам. Той беше в шок.

-Аммм.....-замисли се и изведнъж ме погледна притеснено и шокирано.

-Да, и аз мисля така. - отговорих й.

-Да се съберем? Все пак, не мога сама да отгледам детето. - предложи ми.

-Аз съм с друга. Съжалявам. Тя също е бременна. - казах, колкото и да не ми се искаше.

Очите й се напълниха със сълзи. Леко се завъртя и тръгна към един кабинет. Той беше със скенер за бременни. Влязох след нея. Тя вече лежеше на леглото.

-Вие кой сте господине? - погледна ме лекарят.

-Аз съм с нея. - лекарят погледна въпросително Оливия. Тя поклати отрицателно глава.

-Напуснете! - изхвърли ме лекарят.

……………………………………………………

Olivia's POV:

Погледнах към екрана. Видях леко образувание. Обърнах се към лекаря с въпроса "Това бебе ли е?". Той ми кимна и ми обясни, че е още много малко. И е на 3 месеца. Как така цели 3 месеца?!

……………………………………………………

Това е главата. Кратка ли е, дълга ли е - не знам. На снимката горе е Оливия. Да, тп изглежда така. Snapchat: kittythecat69 Коментирайте, за да има нова глава.

Bad Love (h.s)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon