Chapter 18 - Mistake...

1.1K 51 2
                                    

Оливиа's POV

      Мина месец от както Миранда дойде у нас. Аз и Найл сме заедно, но пазим връзката си в тайна. Междувременно майката на Хари излезе от болницата. Добре е, но аз знам, че и тя плаче тайно. Аз също плача. Дори да открих отново любовта, все още мисля за Хари. Няма да го забравя. Лиам и Джема се държат странно от случката с Миранда. Аз ги разпитвам, но те ми казват, че няма нищо. Вече не пием чай в хола, когато сме заедно Джема гледа Лиам със злоба, но и тъга, а Лиам е потаен. Излиза без да ми казва нищо.

      Сега аз и Найл седим в хола. Всички са навън. Пием чай и си говорим. Ох, обичам го! С Хари винаги са били внимателни. Само по това си приличат. Докато си мислех за това, наклоних глава настрани. Найл също. Усмихнахме се. На вратата се звънна. Аз станах и отидох да отворя. Там беше... Там беше Зейн! Той ми се усмихна мазно. Идваше ми да му забия един в лицето.

- Здравей! Как си?- попита ме той.

- Какво искаш, Зейн?- казах раздразнено.

- Имам едно предложение за теб!

- Какво?

- Трябва да вляза!

- Я се разкарай!

      Тръгнах да затварям вратата, но Зейн я спря с крак. Аааа, ще го ударя! Нищо, че ще ме убие или нещо от сорта... Все пак. Ужасно ме дразни! Само смс-и, писма, обаждания. Какво иска? А, сетих се! Иска да ми натяква за Хари. Познавам го! Настъпих го по крака и затворих. Не искам да си развалям деня още от сутринта. Върнах се в хола. Найл гледаше в една точка, но когато ме чу се обърна. Усмихна ми се някак... тъжно. Отидох и седнах до него.

- Какво има?

- Нищо.

- Недей така! Всички ми казват 'нищо'! Найл, не съм тъпа! Ако ти не ми кажеш, аз сама ще разбера! Не ме подценявай!

- Не те подценявам! Просто няма да го разбереш!

- Защо?

- Защото е дълго и сложно! Твърде си... малка!

- Найл, не съм толкова малка! Моля те, кажи ми!

- Ох, добре! С теб човек не може да излезе на глава! Така... аз и Хари- той си пое дълбоко въздух.- не сме кръвни братя!

- Как така?!

- Аз съм осиновен. Роден съм в Мълиган, Ирландия. Имам брат, който не е бил оставен в дом. Той е по-голям от мен. Аз познавам родителите си и съм им ходил на гости.

Bad Love (h.s)Where stories live. Discover now